Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Eylül 2015, 11:52
Motoru yeni aldım 15 gün oldu ön amortisörde bariz bir yumuşama oldu
ve ön frende abs varmış gibi bir titretme var şimsi ise ses yapmaya başladı
2000 km yol yaptım 1700 km uzun yol aceba amortisörlerinde ani yumuşama olan arkadaşlar var mı
ön freni sıkınca kapaynıyor aşağıya doğru hızlıca
Reklamlar
-
12 Eylül 2015, 11:56
Philips x treme vision %130 daha fazla ışık diyor tavsiye ederim xenon etkisi olmasada aydınlatıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:53 ----------
tazy21 adlı üyeden alıntı
Valla cok detaylı bi bilgim yok bnm açıkcası arabalarda filan okuyo o uüzden buraya danışmak istedim beyaz renk ışık takan gördüm yolda giderken başka pulsarlara ama
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------
Şöyle bişİ mesela bizim motorlara olur mu alsam
http://i.hizliresim.com/PoJ8kv.jpg
Bu ampul orjinal ampulunden daha kötü bi ışık verceğine eminim. Philips yada osram bak tavsiyem philips xtreme vision uzun ömürlü olduğu söyleniyor aldım bi takım 50 tl bile etmiyor internette çift olarak geliyo orjinale göre daha iyi aydınlatıyor bence
-
12 Eylül 2015, 12:10
Kaangngr adlı üyeden alıntı
Philips x treme vision %130 daha fazla ışık diyor tavsiye ederim xenon etkisi olmasada aydınlatıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:53 ----------
Bu ampul orjinal ampulunden daha kötü bi ışık verceğine eminim. Philips yada osram bak tavsiyem philips xtreme vision uzun ömürlü olduğu söyleniyor aldım bi takım 50 tl bile etmiyor internette çift olarak geliyo orjinale göre daha iyi aydınlatıyor bence
evet bunu hatırlıyorum forumdan başka bi arkadaş bunu alıp takmıştı memlun kalmıştı sanırım iyi oldu bu
-
12 Eylül 2015, 12:46
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Çinliden sonra iyi geldi ben beyendim başkaları beyenirmi onu bilemem
ön camı nerden ne kadara aldınız acaba linki varmı ? memnunmusunuz bende takmayı düşünüyorumda bulamadım
Yeni yine yeniden
-
12 Eylül 2015, 14:50
okan4037 adlı üyeden alıntı
ön camı nerden ne kadara aldınız acaba linki varmı ? memnunmusunuz bende takmayı düşünüyorumda bulamadım
irf motor camı sanırsam bu linkten ulaşabilirsin.
http://www.irfmotor.com/urunler/on-c...n-cam-siperlik
bu tarz cam da var bilgin olsun
http://www.kayalarmotor.com/pulsar-2...m-urun368.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------
ceka adlı üyeden alıntı
Motoru yeni aldım 15 gün oldu ön amortisörde bariz bir yumuşama oldu
ve ön frende abs varmış gibi bir titretme var şimsi ise ses yapmaya başladı
2000 km yol yaptım 1700 km uzun yol aceba amortisörlerinde ani yumuşama olan arkadaşlar var mı
ön freni sıkınca kapaynıyor aşağıya doğru hızlıca
ön disk alyen vidalarını kontrol edin.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
12 Eylül 2015, 16:05
Alt yazılısını bulamamıştım çok iyi oldu teşekkürler.. Cemaat izleyin mevzu derin
-
12 Eylül 2015, 23:59
Arkadaslar 19-20 eylulde direksiyon sinavimiz var cok sevdigim kendisi öğretmen olan bir abimizin direksiyon sinavi 08:45 de baslayip 09:15 de bitecek 11 de ucagi var 1 saat onceden havaalaninda olmasi gerek 45 dakikada kemerburgazdan sabiha gokcene gecmesi gerek bu arabayla imkansiz bende sinavda oldugumdan goturemiyorum kurye arkadaslar ben gotururum diyen arkadaslar bana mj yoluyla telefon nolarini atarlarsa arar konusuruz cumartesi gunu sinavi var
-
13 Eylül 2015, 14:49
Mardin İl Temsilcisi
Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var
-
13 Eylül 2015, 17:02
CompanERROR adlı üyeden alıntı
Gel motorları takas edek abi
ben siah istiyordum bulamadım
Kırmızı sevmim :D
Takas fiyatım farklıdır
Siyah düşünmezken sonradan siyah mantıklı gelmeye başladı tercih meselesi
-
13 Eylül 2015, 17:08
siyahın yağmur tanecikleriyle ihtişamı.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
13 Eylül 2015, 17:43
Mardin İl Temsilcisi
kdiner adlı üyeden alıntı
Bilerek mi yapıyon :(
Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var
-
13 Eylül 2015, 17:45
İlk bakımın üzerinden 2000km geçti, vites geçişleri sertleşmeye başladı, 1'den 2'ye, boşdan 1'e geçişler özellikle. Yüzde 90 yağın eskimesinden kaynaklıdır. Hani bakım aralığı 5000km'ydi böyle binilir mi motora
-
13 Eylül 2015, 18:07
-
13 Eylül 2015, 18:58
Mardin İl Temsilcisi
Ben siyah pulsar istiyom sayenizde kırmızıdan soğudum :S
-
13 Eylül 2015, 18:58
Mengu16 adlı üyeden alıntı
İlk bakımın üzerinden 2000km geçti, vites geçişleri sertleşmeye başladı, 1'den 2'ye, boşdan 1'e geçişler özellikle. Yüzde 90 yağın eskimesinden kaynaklıdır. Hani bakım aralığı 5000km'ydi böyle binilir mi motora
würth 10w40 yağ ile 5000 km kullandım. yağ değişiminde yağa baktık özelliğini tamamen yitirmemiş olduğunu söyledi ustam. yağdaki pislik de öyle çok değildi
-
13 Eylül 2015, 19:01
Ben siyah pulsar istiyom sayenizde kırmızıdan soğudum :S
ona bakarsan bende mavi istiyordum ama o zaman ellerinde yoktu siyah aldım beklemekte benim işime gelmedi.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
13 Eylül 2015, 22:41
Mardin İl Temsilcisi
ona bakarsan bende mavi istiyordum ama o zaman ellerinde yoktu siyah aldım beklemekte benim işime gelmedi.
Siyah çok çekici duruyor Pulsar değilmiş gibi.
Arkadaşlar size bir sorum olacak. Motoru ilk aldığımda ışıklarda durduğumda motor sesi tık tık tık geliyor ya,debriyajı çekince sesin azaldığını fark etmiştim. Ben normal sorun olduğunu vs düşünemedim bile. Bi zahmet dikkat edermisiniz sizin motorlardada varmı ? Dün bir abi yanımda duruyor motorcu kendisi,debriyajı cek dedi çektim dikkat ettin mi sese dedi hayır dedim meğerse bu durumdan bahsediyormuş olmaması gerek filan dedi. Size danışıp öyle bir servise uğrayayayım ben.
-
13 Eylül 2015, 23:10
Debriyajı çekince farklı bırakınca farklı çıkan sesten mı bahsediyorsun, yoksa başka türlü çıkan sesten mı bahsediyorsun.
-
14 Eylül 2015, 13:12
Mardin İl Temsilcisi
Debriyajı çekince farklı bırakınca farklı çıkan sesten mı bahsediyorsun, yoksa başka türlü çıkan sesten mı bahsediyorsun.
aynen debriyajı cektiğimizde motor sesinde bir kısılma değişiklik oluyor. normalde tuk tuk tuk diye gelen bir ses var debriyaj çekince değişiyor ses. Adam bunu servise götür ki kendisi iyi bir motor ustası acaba bendenmidir dedim yok dedi bu büyük ihtimal üretim durumundandır. Götür maksat ilerde sorun olursa niye glmedin demesinler dedi?
-
14 Eylül 2015, 13:36
aynen debriyajı cektiğimizde motor sesinde bir kısılma değişiklik oluyor. normalde tuk tuk tuk diye gelen bir ses var debriyaj çekince değişiyor ses. Adam bunu servise götür ki kendisi iyi bir motor ustası acaba bendenmidir dedim yok dedi bu büyük ihtimal üretim durumundandır. Götür maksat ilerde sorun olursa niye glmedin demesinler dedi?
aynı ses bendede var. bu sesle bazı arabalardada karsılastım normaldir diye üstüne düşmemiştim ileride sorun çıkarırmı acaba
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)