29-30 Ağustos'ta Gökçeada'da Belediyenin düzenlediği motosiklet festivali vardı. İstanbul'dan iki motor gittik. 700 km yol yapmışız. Hiçbir sıkıntımız olmadı. Ada çok güzeldi. Özellikle Aydıncık koyundaki denize bayıldık. tertemiz kumsal, tertemiz su, dalga neredeyse sıfır. Ada bi enteresandı. Yollarda başıboş gezinen koyunlar, keçiler, atlar, değişik bitki örtüsü vs. Güzel başka koylar da varmış ama zamanımız az olduğu için gidemedik. Ama 4 5 gün gidip koy koy gezmek istiyorum. Seneye olabilir İstanbul'a dönüşte Uçmakdere yolundan döndük yata yata
Tek sorun Gestaş firmasının tutumuydu. Adaya gidiş ve dönüşte 2 saatte bir feribot kalkıyor. Firma motosikletleri almamak için direniyordu sanki. 10 tane alıp başka almamak istiyordu. Sorun oldu. 3 saat güneşin altında bekledik feribota binebilmek için. Festival düzenleneceği belli, normalden çok daha fazla araç geleceği belliyken normal sefer saatlerini uyguladılar. Onun dışında her şey güzeldi. Festival ya da büyük bir organizasyon için gidilecekse bi kez daha düşünmek, en azından feribot seferlerinde bir kolaylık olacak mı öğrenmek gerek. Normal bir zamanda gidiş dönüşte hiçbir sorun yok
Çanakkaleye gidiş
Kabatepe-Gökçeada Feribotu
Gökçeada'dan
Aydıncık Koyu
Uçmakdere'ye gidiş
Uçmakdere
Virajların keyfinden bundan sonrasında fotoğraf çekmeyi unuttuk
Kabataş, Beşiktaş falan ne hoş yerler. Şubattan beri gidemiyorum ya. Bi cumartesi izin alıp 2 gün istanbula gideyim kış gelmeden.
Dostum umarım yanlış görmemişimdir ve yanlış anlama ama o lastik parlatıcıyı lastik yanaklarına sıkacaksın.
Eger oyle ise ben bu yuzden kaza atlattım bu yuzden söyluyorum yaparken kenarından taşırdıgım için low side yiyip bariyerle etkileşime giriyorum ucuz atlattım.Aman sakin buradan da arkadaşları uyaralım lastik parlatıcı spreyleri lastik yanaklarına sıkalım...
Merhaba arkadaşlar,
Motorumun plakalığı arka çamurluğa sürtüyor (çukur tümsek vs geçerken özellikle ) malum ben de hafif sayılmam. Bunu çözmenin bir yolu var mıdır ?
Benimde lastiği janta takarken ilaç sürmüşler ilacın sürüldüğü yerler kahve rengi görünümünü almıştı ne yaptım ettim eski halini almadı sonra rossmanda demol marka yüzey demizleyici gördüm sirkeli yağ lekelerini çıkarıyormuş aldım kullandım onla bir kaç sefer temizledim biraz daha kendine geldi ov ov canım cıkınca aldım elime ayakkabı boyasını boyadım pırıl pırıl oldu
Aman arkadaşlar. Motosiklette lastik parlatıcı vb. gibi malzemeler kullanmayın. Motosiklet lastiğin yanaklarınıda kullanıyor virajlarda..Mazallah kötü olaylara sebebiyet verebilir. Bırakın parlak olmasın..
Lastiğin yanaklarına değilde yere temas eden yerine sıkarsanız kayma problemi yaşanabilir.Ben sadece lastik yanağında kullandım sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------
Motoru ilk aldığımda benimde sürtüyordu çamurluğa hatta iz yaptı orda hala duruyo izi.Servise götürdüğümde usta biraz yukarı doğru eğdi plakalığı sorun çözüldü..
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)