Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
28 Ağustos 2015, 14:02
pulsar_can adlı üyeden alıntı
Ekrem ata bey boşverin pulsara saldıranlara ,onlar pulsarı kıskanan tipler ne oldu ninja h2 ve abeci motoruna uçtu gittiler pulsarı kullanmayan pulsara laf etmesin işine baksın pulsar geçen sen satış rekorları kırdı normaldir hazmedemiyorlar bu yüzden pulsar sınıfını en az yakan ybrden bile az yakan bir makinadır. pulsar düşmanları dışarı.
Bence de sen o Ninja H2'sin buraya gelip komiklik yapıyosun
Reklamlar
-
28 Ağustos 2015, 14:14
Ekrem ata bey boşverin pulsara saldıranlara ,onlar pulsarı kıskanan tipler ne oldu ninja h2 ve abeci motoruna uçtu gittiler pulsarı kullanmayan pulsara laf etmesin işine baksın pulsar geçen sen satış rekorları kırdı normaldir hazmedemiyorlar bu yüzden pulsar sınıfını en az yakan ybrden bile az yakan bir makinadır. pulsar düşmanları dışarı.
pulsar_can adlı kullanıcı birden fazla üyelik kullanıyor olabilir! ninja h2 ve pulsar_can aynı bilgisayarı kullanıyorlar, bir açıklama bekleniyor![COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------
[IMG][/IMG]
-
28 Ağustos 2015, 14:15
Kapıdan kovsalar bacadan başka nickle giriyorsun nasıl bir şeysin
-
28 Ağustos 2015, 14:26
Sokollu adlı üyeden alıntı
Inazuma'yu bu sabah sattım
Detaylı izlenimlerimi yazacağım bir konu açacağım müsait olunca.
Pulsar'ı yarım saat kadar inceledim, yorum yapmak bana düşmez.
Nerden baktığınıza bağlı, 125cc'den biraz daha iyi gitsin zaten geçiş motosikleti diye düşünüyorsanız Pulsar da olur.
Inazuma üzerindeki işçilik ve parça kalitesi ile 200-250cc sınıfında tüm motorların çok üstünde bana göre. Ben kullanıcı görüşlerimi yazınca haber ederim, burdaki kullanıcıların söylediklerine de bakıp karar verirsiniz ihtiyacınıza göre.
takipteyim, bekliyorum.. sıradaki motosiklet nedir aceba?
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
28 Ağustos 2015, 14:29
Bu kadarmı yüzsüzlük olur ya adam bıkmadan sürekli yeni nick alıyor keşke doğum tarihine göre sınırlandırma getirilse çocukların eline geçti forum iyice oyuncak gibi oldu ya bunlar yüzünden forumu takip edesim gelmiyor.duy sesimizi forum adminleri
-
28 Ağustos 2015, 14:46
joblessman adlı üyeden alıntı
otobüsle götürme olayında nasıl oluyo hiç bilmiyorum çizelse yada motora bişey olsa sorumlusu kim oluyor?
güzelce baglıyorlar bagaja bu şekilde motor gönderen çok bende bir ara trabzondan alıp urfaya getirmek nıyetındeydım motoru alacagım yer biz otagara gelıp guzelce bagaja koyup yerlestırırız demıstı.
-
28 Ağustos 2015, 16:43
ekrem ata adlı üyeden alıntı
Değerli AurorAbeam; şimdi bu ne demek acaba? Lütfen arkadaşımız çıksın kendisini ifade etsin. Kesinlikle böyle bir yöntem asla tercih sebebimiz olmaz. Beni tanıyan arkadaşlarım bilir. Bazen övgü dolu mesaj yazacakalarını ifade edenler de dahil olmak üzere ne ise onu yazın derim, demişimdir.
Yalanı Allah bize nasip etmesin.
Öyleyse bu üyelikler de firmanın düşmanları. Ama öyle bir yazıyorlar ki; sanki öven yoruma para alacaklarmış gibi. Geçen facebook grubunda 150F modeli için biri resmen cbf titriyor bu titremiyor 120 ile gittim titreşim sıfır demişti. Bunu gerçekten kullanan bir insanın söylemesi mümkün değil. Biraz tartıştık ve beklediğim gibi iş tehdite döndü, ben de savcılıktan biraz bahsedince anında facebook hesabını dondurdu, mesajları silindi defoldu gitti. Ama ekran görüntüleri hâlâ elimde ve grupta da bir yorumda duruyor. İsmi aslan kıral mı öyle bir şeydi.
-
28 Ağustos 2015, 17:31
AurorAbeam adlı üyeden alıntı
Öyleyse bu üyelikler de firmanın düşmanları. Ama öyle bir yazıyorlar ki; sanki öven yoruma para alacaklarmış gibi. Geçen facebook grubunda 150F modeli için biri resmen cbf titriyor bu titremiyor 120 ile gittim titreşim sıfır demişti. Bunu gerçekten kullanan bir insanın söylemesi mümkün değil. Biraz tartıştık ve beklediğim gibi iş tehdite döndü, ben de savcılıktan biraz bahsedince anında facebook hesabını dondurdu, mesajları silindi defoldu gitti. Ama ekran görüntüleri hâlâ elimde ve grupta da bir yorumda duruyor. İsmi aslan kıral mı öyle bir şeydi.
kardeş o bahsettiğin pulsar_can nickli herif troll çıktı. h2 diye bir mal vardı onunla aynı bilgisayarı kullandığı ortaya çıktı. yani şüphe duyduğun şey aslında tam tersi. h2 dediğimiz mal sürekli karalama yapmaya çalışan bu forumda huzursuzluk çıkarmaya çalışan bir tipleme. o pulsar_can da yine aynı kişi ve bu kez tam tersini yapıyor minik beynince dalga geçtiğini zannediyor
-
28 Ağustos 2015, 17:50
h2 sanki 13-14 yaşında birisi gibi geliyor bana.
Eğer öyle ise bizle çok iyi oynadı.Özelden bir-iki mesaj yazdı. Ekrem Amca nasılsın filan... İletişim istedim, tabi cevap yok. Ama nedense bana böyle bir çocuk gibi olduğu geliyor gözümün önüne..
Yanılabilirim ama gerçekten irtibata geçmek isterim. Niçin böyle yapılır, anlamak güç?
-
28 Ağustos 2015, 18:20
Sayın Ekrem bey 400 cs 2016 nın subatına kadar satışa çıkarmı? Fiyat içinse bir ipucu alabilirmiyiz?
-
28 Ağustos 2015, 18:29
Eğer öyle ise bizle çok iyi oynadı.Özelden bir-iki mesaj yazdı. Ekrem Amca nasılsın filan... İletişim istedim, tabi cevap yok. Ama nedense bana böyle bir çocuk gibi olduğu geliyor gözümün önüne..
Yanılabilirim ama gerçekten irtibata geçmek isterim. Niçin böyle yapılır, anlamak güç?
Ekrem hocam bu kişi bence firmanızda çalışan bir eleman size sanırım bir garezi var
Bu şekilde tatmin olmaya çalışıyor sanırım (bence)
400cs ile ilgili gelişme varmıdır acaba teşekkürler
-
28 Ağustos 2015, 18:31
Yaşı her ne olursa olsun beyin yaşının küçük olduğu kesin. Siz böyle şeyler söylemezsiniz ama ben hak edene söylerim
-
28 Ağustos 2015, 20:05
ninja h2 ,abeci motoru ve dyavol-77 ye uyuz oluyorum h2yi bu forumu takip ettiğimden bu yana sevmiyorum o pislik herifi bir yakalayım sopayla kaynayacağım emin olun.
-
28 Ağustos 2015, 20:55
Aynı bilgisayardan nasıl giriş yapıyorsun önce onu açıkla h2 kendisi haberi yok
-
28 Ağustos 2015, 21:30
Ben h2 yi bilmem kaşındı cezasını çekiyor işte.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------
Ben pulsarın fanatiğim ileride almak istiyorum.
-
28 Ağustos 2015, 21:50
Gerçek yaşın kaç merak ediyoruz ?
-
28 Ağustos 2015, 22:23
Arkadaslar iyi aksamlar bu aksam is çıkısı marşa bastım calısmadı 5 6 defa tekrarladım yine çalımadı sonra motosikleti biraz yürüttüm bastım marsa çalıstı acaba neden böyle yaptı bilgisi olan var mı ?
-
28 Ağustos 2015, 22:32
ak.emre adlı üyeden alıntı
Arkadaslar iyi aksamlar bu aksam is çıkısı marşa bastım calısmadı 5 6 defa tekrarladım yine çalımadı sonra motosikleti biraz yürüttüm bastım marsa çalıstı acaba neden böyle yaptı bilgisi olan var mı ?
canı sıkılmış galiba :D
-
28 Ağustos 2015, 22:36
ak.emre adlı üyeden alıntı
Depo çok boşsa normal ama benzin varsa bi sıkıntısı var motorun.
-
28 Ağustos 2015, 22:37
Pulsari 3 gun denedim, mevcut motorum duke 200. Ikisini kiyaslarsam duke biraz daha konforlu, kalkista seri, dikkat cekici ve kaliteli.
YALNIZ, pulsar daha ekonomik, daha yapili. Bu motora camur atmak gercekten cekememezliktir. Alir miyim? Almam. Ama bu fiyata budur derim. Kimse kusura bakmasin Ekrem Bey bile Bajaj'in bize olan bir hediyesi. Kisacasi pulsara puanim 10 uzerinden 6, ekrem bey vesilesiyle 7. Almayi dusunenler mutlaka denemeli.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)