montajda dikkat edilmesi gereken yerler var. whatsapptan resim yoluyla yada arayarak yardimci oluyorum montajda
montajda dikkat edilmesi gereken yerler var. whatsapptan resim yoluyla yada arayarak yardimci oluyorum montajda
Maşallah herkes bir sorun yaratmış motor da ama ben yinede vazgeçmedim hala gün sayıyorum.Yeni beyaz meleğime kavuşunca detaylı resim atacağım.Beyaz renk alanlar biraz resim paylaşımı yapsada biraz şenlense forum?
motoru stopğ edenler sunu bı denesın nezaman shellden benzın alsam motor calısırken debraja basıyorum ısıkda tak stop edıyor her yolu gıtmek ıcın calıstırgım 5. dakka ıcınde kesın 1 kere yapıyo ısındıkdan sonra kesıyo opetden alın benzını ozaman yapmıyo dun gıne shelden aldım hemen stop ettı opetden alın gıne yaparsa burdan yazın ınsanları bılınclendırelım
Kalkışta çok titriyo motor sanki 2. viteste kaldırmaya çalışıyomuşsun gibi. Enjeksiyon gazı ayarlayamıyo bence, titremeyi kolay stop etmeyi yapan da bu. Soğukken stop etmeye mevcut şartlarda yapacak hiçbir şey yok. Yola atlayacağınız zaman bol gaz verin cayır cayır, soğukken 4000 devir altında hiç acıması yok çat diye stop ediyo sanki 50cc motor.
İyi akşamlar ben yakıtı hep Opetten 95 oktan aldım hiç stop etme yaşamadım.
YBR SÜVARİSİ
Ben aldığımdan beri ağırlıklı shell'den alıyom stop etme filan hiçbiri yok bende. 2014 model km 7000e yakın. ekstra bilgi olarak 15/50 yağ çok konfor katıyor motora.
Eksik koymuş olmasın? Bildiğim pulsar yağ eksiltmiyor. Castrolün 15/50si yağ. Sesi gidişi filan güzelleşti. 10/40 vardı daha önce. 8000 devire kadar titreşim sıfıra yakın ama yüksek yüksek devirlerde titreşim hala var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:38 ----------
Beyler bide unutmadan hakkında motosohbet'te de başlık açtıydım facedeki MotoSAR'a girmediyseniz bi girin bakın beğenirseniz dahil olun. Motorcular için gönüllü yardımlaşma ve dayanışma grubu düşünmüş gençler. pulsarın face sayfasında da duyurmuşlardı ama yinede duymayanlar için yazıyim burda. Yolda kalana destek teknik bilgi isteyene bilgi kellere saç hastalara ilaç olmak amacıyla kurulmuş bir grup :-)) Bir hafta dolmadan 5-6 kurtarma operasyonu yapıldı bile.
Sonuçta hepimiz ölecez...!
Beyler arastirdim bulamadim bu metzeler lasertec almayi dusunuyoum ama radial degil heralde bilen alan varmi uzerinde R harfi varmi bakabilirmisiniz
teşekkur ederım metzeler yada mıchlen dusunuyom bakalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------
bu arada gıdon yukseltme aparatını taktım motor ates edıyo surus konforunu okadar degıstırdıkı işte şimdi naket motor oldu dedım kendıme cok guzel oldu
Metzelerle michelinin fiyatları ne kadar çok fiyat farkı var mı acaba?
Lastik konusunda fikirlere ihtiyacımız var Pirelli kullananlarda memnun ama motora Enduro lastik takmak enfes olur )
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:15 ----------
Ne vazgeçmesi şimdiye kadar 100tl yakıt almışım toplamda yaptığım km 860km ve bir çizgi var. ) bide korka korka değil tadını çıkara çıkara sürüyorum. Ki ben önceden Cross kullandığım için motoru torklu kullanıyorum devirli yani. Enfes MOTOR halen STOP Vs Vs sorunu olmadı sadece o sensör sesi var
Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var
Orjinal lastiklerle ıslak yolda viraj alınabilir mi ? Ben bi kere motor 400km civarındayken köy yolunda yağmura yakalanmıştım, yokuş aşağı virajda hızımı 20'ye kadar düşürmüştüm çok kayıyo sanki.
İyiymiş lastik fiyatı, alırım belki kış gelmeden. Taktırmasına da bi 100 lira veririz, tabi lastik balansı yapabilen bir yer bulmak lazım.
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)