Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
16 Ağustos 2015, 23:00
actros1 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yeni versiyonla eski versiyonu nasıl ayırt ederim.bayi yani diye eskisini kitlemesin bize...
Ruhsatta modeli yazar hic bi bayinin 2014 u 2015 diyede satacagini sanmam
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Reklamlar
-
17 Ağustos 2015, 08:09
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Benzin depo müşürün ayarsız o zaman. Depo 12 litre, 9.6 litresini kullandıktan sonra motor çalışmaz oluyor. Depoya 9.4 litre benzin alabilirken, benzin alımı öncesi göstergede tek çizgi olması doğru değil.
hiçbir şekilde tekleme gaz yememe olmadığı halde yaklaşık 10,5 litre aldığım oldu söylediğin veriler herkes için aynı değil
-
17 Ağustos 2015, 09:08
Gençler cümleten Hayırlı Sabahlar. Geçen ara yağ değişip bikaç ekstra yaptım motora. Burdaki Kemal Diner arkadaşımızın referansıyla 3 cmlik gidon yükseltme taktım motora sürüş accaip rahatlaştı. Keyifli olan motor artık çok keyifli oldu. 10/40 yağ vardı motorda onuda 15/50yle değiştim performans arttı titreşim azaldı. 140 km yol yaptım bu değişikliklerden sonra. Düzde 147 km gördüm yol çok iyi değildi tek şeritli yoldu daha zorlamadım ama herhalde bikaç km daha giderdi. Yakıtı fullemiştim değişiklerden önce 40-50 km kullanmıştım şuan 190 km oldu daha 4 diş var. Keyifli yollar kazasız sürüşler herkese
-
17 Ağustos 2015, 09:16
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Benzin depo müşürün ayarsız o zaman. Depo 12 litre, 9.6 litresini kullandıktan sonra motor çalışmaz oluyor. Depoya 9.4 litre benzin alabilirken, benzin alımı öncesi göstergede tek çizgi olması doğru değil.
Icimde 3 litre benzin varken nasil gitmez ben uzun yol yaptgimda benzinlik bulamayip 400 km de almistim hicde bisi olmadi yani benzin bitmesinin uzerine 70 km daha gittim
-
17 Ağustos 2015, 09:32
mecbur kalmadıkca 2 cizginin altına indirme demişti servisteki ustalar ben genelde 2 çizgiye düşünce alıyorum hep
-
17 Ağustos 2015, 10:11
akviran adlı üyeden alıntı
Icimde 3 litre benzin varken nasil gitmez ben uzun yol yaptgimda benzinlik bulamayip 400 km de almistim hicde bisi olmadi yani benzin bitmesinin uzerine 70 km daha gittim
Yakıt pompasını soğutmak için kullanım dışı bırakılıyor o benzin.
-
17 Ağustos 2015, 11:27
Arkadaşlar bir de bu yedek depo var deniyor. Normalde deponun %80 kullanılıyor, %20si yedekte kalıyor, kullanılmıyor. %80lik kısım bittiğinde kalan %2olik bölümü kullanmak için bir vana mı dersiniz switch mi düğme mi dersiniz bişe varmış herhalde. Bizim motorlar da mı böyle acaba? Öyleyse bizim o yedek depo düğmemiz nerededir?
-
17 Ağustos 2015, 11:28
akviran adlı üyeden alıntı
100 kilometrede 2,86 litre civarı. Ben de bugün hesapladım bu civarda yakmaya başlamışım.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
17 Ağustos 2015, 14:47
alpiturk adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bir de bu yedek depo var deniyor. Normalde deponun %80 kullanılıyor, %20si yedekte kalıyor, kullanılmıyor. %80lik kısım bittiğinde kalan %2olik bölümü kullanmak için bir vana mı dersiniz switch mi düğme mi dersiniz bişe varmış herhalde. Bizim motorlar da mı böyle acaba? Öyleyse bizim o yedek depo düğmemiz nerededir?
Yok hocam öyle bir düğme/switch falan Türkiye'ye gelen NS'lerde. Bizim nsler enjeksiyonlu,göstergede çizgi bitince depoda motorun kullanabileceği 1,5-2lt kadar benzin kalıyor.
Senin dediğin o yedeğe geçiren vana olayı Hindistan'da/Malezya'da falan satılan karbüratörlü modelinde var NS'in. Sanırım bu bilgileri sen motosikletin yanında gelen ingilizce orjinal kullanım kitapçığından ediniyorsun! O kitapçık da karbüratörlü modelin kitapçığı. Bajajın Türkiye sitesinde Orjinal Klavuzun kırpılmış(karbüratörlü versiyon ile ilgili bilgileri ve birkaç şeyin daha çıkarılmış olduğu) Türkçe versiyonunu bulabilirsiniz.
-
17 Ağustos 2015, 15:04
ayzek adlı üyeden alıntı
mecbur kalmadıkca 2 cizginin altına indirme demişti servisteki ustalar ben genelde 2 çizgiye düşünce alıyorum hep
İkinci çizgiye gelene kadar ne kadar yakıt harcıyosun hiç ölçtün mü? Kaç litre ya da kaç km gidiyor?
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
-
17 Ağustos 2015, 15:41
tubejh adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar. Zincir içindeki silindirler( ismini bilmiyorum ) zor dönüyor. Zincir temizliğini yeni yaptım( 100km olmadı ) gaz yağı ve Zincir temizleme spreyi ile tertemiz yaptım 5-6 saat sonrada yağı sıktım ertesi güne kadarda sürmedim. Açıkça anlamadım zincir gerginliği filan çekişi etkiler mi ? Yokuş yukarı çekiş düşük.
Etkiler hemde bayağı bir etkiliyor, hele ki zincir aşırı gerginse tekeri frenliyecek kadar. Motoru orta ayagın uzerıne alıp tekerı bosta ıken dondurerek zincir boslugunun her nektoda aynı oldugundan emın olun. Genelde orjınal zıncırde 10000 km cıvarında bozulma meydana gelıyor.
-
17 Ağustos 2015, 17:33
turkish39 adlı üyeden alıntı
İkinci çizgiye gelene kadar ne kadar yakıt harcıyosun hiç ölçtün mü? Kaç litre ya da kaç km gidiyor?
Normal tüketimde 3 - 3.5 lt aralıgında yakıyorum gaz actımmı km de 17-18-19 aralıgında yakıyor bana göre degerlerde sıkıntı yok
-
17 Ağustos 2015, 17:34
kirmizi pulsarim var. buna uygun alt sakal nerden bulabiliriz acaba yaptiran var mi hic internette bulamadim istanbul ici nerden bulabilirim ?
-
17 Ağustos 2015, 18:42
Bende 11 lt almıştım bidefasında.Hiç çizgi kalmamıştı göstergede bayağı gittim o halde ama çalışmasında hiç bi sıkıntı olmadı.
-
17 Ağustos 2015, 19:14
alpiturk adlı üyeden alıntı
karbratorlu motorlarda var o yedek kısmı
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------
beyler bu gıdonu 3-4 santım yukseltmek ıcın aparatı nerden temın edebılırız arastırdım bulamadım
-
17 Ağustos 2015, 19:18
Muhammet kandemir var facebooktan mesaj atarsanız size geri döner.Ben aldım gayet kaliteli
-
17 Ağustos 2015, 20:59
almpoz adlı üyeden alıntı
Muhammet kandemir var facebooktan mesaj atarsanız size geri döner.Ben aldım gayet kaliteli
nekadar fıyatı okadar cok kandemır cıkıyokı nasıl bulacam
-
17 Ağustos 2015, 21:40
60 tl fiyatı kargo size ait pardon eksik yazmışım ismi muhammed kandemir resiminde pulsar ile çekilmiş siyah kasklı birisi
-
17 Ağustos 2015, 21:53
almpoz adlı üyeden alıntı
60 tl fiyatı kargo size ait pardon eksik yazmışım ismi muhammed kandemir resiminde pulsar ile çekilmiş siyah kasklı birisi
lınk atamazmısın mumkun degıl boyle bulmak
-
17 Ağustos 2015, 22:26
60 liralık gidon yükseltme 3 parçalı. Pulsarın uyduruk ötesi kendiliğinden gevşeyen gidonunu öyle bir aparatla kullanmak delilik olur. Bir virajın ortasında gidon elinizde kalabilir. Ayrıca debriyaj telini daha çabuk eskitir, teli gerdirir temas ettiği yerleri çizer.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)