Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Ağustos 2015, 13:14
akviran adlı üyeden alıntı
Allah askina bu dediklerini hangi servis yapiyo soyle o ile gidecem adama ayna degis dedigim halde degismiyo binip test etmeyi birak zincirine yag bile sikmiyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------
Kardes hararet gostergesini yakiyorsa sogutmasinda sorun var demektir motorunu kitleyeceksin boyle binersen
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------
Kardes hararet gostergesini yakiyorsa sogutmasinda sorun var demektir motorunu kitleyeceksin boyle binersen
3.000 kmdir kullanırım ilk defa böyle oldu sıkışık trafikte baya bekledim dur kalk derken yaktı göstergeyi olması gereken ışığı yakmadan fan açmasımıydı ? kaskın içinde kulak tıkacım felan vardı fanı açtımı açmadımı tam hatırlamıyorum gideceğim yere zaten gelmiştim biraz dinlenince ışıkta söndü
Reklamlar
-
06 Ağustos 2015, 13:19
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
3.000 kmdir kullanırım ilk defa böyle oldu sıkışık trafikte baya bekledim dur kalk derken yaktı göstergeyi olması gereken ışığı yakmadan fan açmasımıydı ? kaskın içinde kulak tıkacım felan vardı fanı açtımı açmadımı tam hatırlamıyorum gideceğim yere zaten gelmiştim biraz dinlenince ışıkta söndü
fanın her halukarda hararet ışığı yanmadan önce devreye girmesi gerekir. Fan devreye girmesine rağmen hararet ışığı yanmaya devam ediyorsa bir problem vardır ya da yakın zamanda olacaktır. Işık yanmasına rağmen fan açık değilse zaten başlıbaşına bir problem.
-
06 Ağustos 2015, 13:31
maktama adlı üyeden alıntı
fanın her halukarda hararet ışığı yanmadan önce devreye girmesi gerekir. Fan devreye girmesine rağmen hararet ışığı yanmaya devam ediyorsa bir problem vardır ya da olacaktır. Işık yanmasına rağmen fan açık değilse zaten başlıbaşına bir problem.
Servisi aradım radyatörün önünde sıcaklığı algılayan müşür varmış o bozulmuş olabilir yada takılma yapmış olabilir dedi hararet göstergesini yakınca tekleme yapması normalmiş yarın gidip bi gösterecem fan açması için sıcaklığın belli seviyeye ulaşması lazımmış fan kaç derecede devreye giriyor bunlara bakılacakmış gene iş çıktı
-
06 Ağustos 2015, 13:37
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Servisi aradım radyatörün önünde sıcaklığı algılayan müşür varmış o bozulmuş olabilir yada takılma yapmış olabilir dedi hararet göstergesini yakınca tekleme yapması normalmiş yarın gidip bi gösterecem fan açması için sıcaklığın belli seviyeye ulaşması lazımmış fan kaç derecede devreye giriyor bunlara bakılacakmış gene iş çıktı
Yanlış hatırlamıyorsam 200ns fanı 90derece C'ta açıyor, kullanım klavuzunda yazığına göre de 115 derece C'de de hararet ışığını yakıyor. Motorunu fan olayı düzelene kadar zorlama, yoksa sen de tahmin edersin ki 3 kuruşluk müşürle halledilecek problem olur 3000 kuruş.
-
06 Ağustos 2015, 14:26
Kuralkanin sitesinden yagflitresi fln sparis verdim dun bugun eve gelmis suan helal olsun bunu cok sevdim bak bir honda olsun bir yamaha olsun yedek parca icin servise gidip sparis vermeden alamazsinorjinal parca hele yamahaysa ayri bi rezillik paran rezil olmak icin yamaha yedek parca ama kuralkan helal olsun sparisi verdim 1 gunde geldi musteri hizmetleri olsun cok basarili bakalim su parcayi takinca elektrik kesme sorunj cozulurse asirlik ozur mesaji yazacam sozum vardi
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ----------
Kuralkanin sitesinden yagflitresi fln sparis verdim dun bugun eve gelmis suan helal olsun bunu cok sevdim bak bir honda olsun bir yamaha olsun yedek parca icin servise gidip sparis vermeden alamazsinorjinal parca hele yamahaysa ayri bi rezillik paran rezil olmak icin yamaha yedek parca ama kuralkan helal olsun sparisi verdim 1 gunde geldi musteri hizmetleri olsun cok basarili bakalim su parcayi takinca elektrik kesme sorunj cozulurse asirlik ozur mesaji yazacam sozum vardi
-
06 Ağustos 2015, 14:58
Mardin İl Temsilcisi
Allah askina bu dediklerini hangi servis yapiyo soyle o ile gidecem adama ayna degis dedigim halde degismiyo binip test etmeyi birak zincirine yag bile sikmiyo[COLOR="Silver"]
Buyur gel mardin'e de
Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var
-
06 Ağustos 2015, 16:19
[IMG][/IMG] nasil beyazmi etsek mavimi kalsa
-
06 Ağustos 2015, 16:25
Mardin İl Temsilcisi
Kırmızı güzel gider. Şimdi onu boşver sen geliyormusun Mardin'e ?
-
06 Ağustos 2015, 16:46
Ta ankaradan mardine yakacam parayi burdakilere versem eve gelir bakim yaparlar ama ankaranin yan sehirlerinde varsa yemin ederim giderim
-
06 Ağustos 2015, 16:46
Mardin İl Temsilcisi
-
06 Ağustos 2015, 19:45
benimki 3,1 lt yakıyo hesaba göre. 36,59 tlye 254km yol yapmışım, 7,99lt benzin aldım 4,58tl den. Bu aralar biraz daha devirli kullanmaya başladım o yüzden tüketim arttı.
-
07 Ağustos 2015, 00:11
2015 model pulsarlarda stop etme sorunu çözülmüş mü ?
-
07 Ağustos 2015, 01:10
alpiturk adlı üyeden alıntı
benimki 3,1 lt yakıyo hesaba göre. 36,59 tlye 254km yol yapmışım, 7,99lt benzin aldım 4,58tl den. Bu aralar biraz daha devirli kullanmaya başladım o yüzden tüketim arttı.
Benimki 2.8 yakiyo 100 le giderim cogunlukla sihye kizilayda trafikden bunaldigim icin ani gazlarim yuklenurim arada 130 140 yaparim 41lura ile fulledim 300 km daş oyle diyim ybr cbf den daha az yakiyo
-
07 Ağustos 2015, 11:04
Mardin İl Temsilcisi
Birşey sorcam size, misal 1.vites 6k devirde 25km ile gidiyorsak 2.viteste 4k devirde 25 ile gitsek hangisi daha az yakar ? Yada daha sağlıklı ?
Benimki 2.8 yakiyo 100 le giderim cogunlukla sihye kizilayda trafikden bunaldigim icin ani gazlarim yuklenurim arada 130 140 yaparim 41lura ile fulledim 300 km daş oyle diyim ybr cbf den daha az yakiyo
20tl ile 120 km midyatada gidip geldim 40tl ile 240km eder ortalalama
Birşey sorcam size, misal 1.vites 6 devirde 25km ile gidiyorsak 2.viteste 4k devirde 25 ile gitsek hangisi daha az yakar ?
-
07 Ağustos 2015, 11:07
CompanERROR adlı üyeden alıntı
Birşey sorcam size, misal 1.vites 6k devirde 25km ile gidiyorsak 2.viteste 4k devirde 25 ile gitsek hangisi daha az yakar ? Yada daha sağlıklı ?
3-5 bin devir aralığında hafif gazla gidersen az yakar. Ancak Pulsar'da motoru düşük devirde kastırınca zangır zangır titreşim yapma sorunu var enjeksiyon sisteminin de etkisi büyük bu konuda. 5-6 bin devir aralığında sürünce daha rahat oluyo. Ama 1. viteste de gidilmez 6000 devir olsun diye, zaten 3. vites ve üzerinde oluyo kastırma meselesi.
-
07 Ağustos 2015, 11:08
2 viteste daha az yakar yuksek devir herzaman cok yaktirir birde cok dusuk devirde devri yakalamak icin gaz acarsin ida yaktirir ama 4000 iyidir
-
07 Ağustos 2015, 13:30
Mardin İl Temsilcisi
ayzek adlı üyeden alıntı
2 viteste daha az yakar yuksek devir herzaman cok yaktirir birde cok dusuk devirde devri yakalamak icin gaz acarsin ida yaktirir ama 4000 iyidir
Anladım abi. Desene ben zamanında X tremeyi bezdirmişim "hayvan gibi şii" yapmışım ona ))
Mengu16 adlı üyeden alıntı
3-5 bin devir aralığında hafif gazla gidersen az yakar. Ancak Pulsar'da motoru düşük devirde kastırınca zangır zangır titreşim yapma sorunu var enjeksiyon sisteminin de etkisi büyük bu konuda. 5-6 bin devir aralığında sürünce daha rahat oluyo. Ama 1. viteste de gidilmez 6000 devir olsun diye, zaten 3. vites ve üzerinde oluyo kastırma meselesi.
aynen doğrudur titreme baya oluyor ben motorda sorun mu var yoksa benmi yanlış bişiler yapıyorum dedim. Heleki birinci vitese alınca gaz hafif açıksa motorun tümü zangırdıyor. Sizin kullanım aralığınız nedir ve kaç km sürat yapıyor.?
Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var
-
07 Ağustos 2015, 14:29
Bu kadar titreşim yorumu bana değişik geldi ama inadına alıcam gün sayıyorum artık bakalım birde biz deniyelim nasıl zıngırdıyormuş.
-
07 Ağustos 2015, 14:37
almpoz adlı üyeden alıntı
Bu kadar titreşim yorumu bana değişik geldi ama inadına alıcam gün sayıyorum artık bakalım birde biz deniyelim nasıl zıngırdıyormuş.
Titresim fln yok ben cbr 250 satip bunu aldim cbr rolantide bile yerinde hopluyodu insanlar araba gibi olsun istiyo motosiklet titrer titresimi farketmiyosun cbf de vardi bende titresim yok motorda stop etti saniyodum bilmiyorum ama bajajin titresimi cok ideal fazlasi kotu olur ama azida hos olmaz gaza asildim zaman hissedirecek bana devrini motor
-
07 Ağustos 2015, 14:57
Bende öyle motoru seviyorum.Zaten tek silindir bir motor illaki titreyecek inazuma gibi düşünüyorlar bu motoru.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)