Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı akviran adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah askina bu dediklerini hangi servis yapiyo soyle o ile gidecem adama ayna degis dedigim halde degismiyo binip test etmeyi birak zincirine yag bile sikmiyo

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------

Kardes hararet gostergesini yakiyorsa sogutmasinda sorun var demektir motorunu kitleyeceksin boyle binersen

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------

Kardes hararet gostergesini yakiyorsa sogutmasinda sorun var demektir motorunu kitleyeceksin boyle binersen
    3.000 kmdir kullanırım ilk defa böyle oldu sıkışık trafikte baya bekledim dur kalk derken yaktı göstergeyi olması gereken ışığı yakmadan fan açmasımıydı ? kaskın içinde kulak tıkacım felan vardı fanı açtımı açmadımı tam hatırlamıyorum gideceğim yere zaten gelmiştim biraz dinlenince ışıkta söndü

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Dominar D400
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3.000 kmdir kullanırım ilk defa böyle oldu sıkışık trafikte baya bekledim dur kalk derken yaktı göstergeyi olması gereken ışığı yakmadan fan açmasımıydı ? kaskın içinde kulak tıkacım felan vardı fanı açtımı açmadımı tam hatırlamıyorum gideceğim yere zaten gelmiştim biraz dinlenince ışıkta söndü
    fanın her halukarda hararet ışığı yanmadan önce devreye girmesi gerekir. Fan devreye girmesine rağmen hararet ışığı yanmaya devam ediyorsa bir problem vardır ya da yakın zamanda olacaktır. Işık yanmasına rağmen fan açık değilse zaten başlıbaşına bir problem.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı maktama adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fanın her halukarda hararet ışığı yanmadan önce devreye girmesi gerekir. Fan devreye girmesine rağmen hararet ışığı yanmaya devam ediyorsa bir problem vardır ya da olacaktır. Işık yanmasına rağmen fan açık değilse zaten başlıbaşına bir problem.
    Servisi aradım radyatörün önünde sıcaklığı algılayan müşür varmış o bozulmuş olabilir yada takılma yapmış olabilir dedi hararet göstergesini yakınca tekleme yapması normalmiş yarın gidip bi gösterecem fan açması için sıcaklığın belli seviyeye ulaşması lazımmış fan kaç derecede devreye giriyor bunlara bakılacakmış gene iş çıktı

Motosikleti
    Dominar D400
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Servisi aradım radyatörün önünde sıcaklığı algılayan müşür varmış o bozulmuş olabilir yada takılma yapmış olabilir dedi hararet göstergesini yakınca tekleme yapması normalmiş yarın gidip bi gösterecem fan açması için sıcaklığın belli seviyeye ulaşması lazımmış fan kaç derecede devreye giriyor bunlara bakılacakmış gene iş çıktı
    Yanlış hatırlamıyorsam 200ns fanı 90derece C'ta açıyor, kullanım klavuzunda yazığına göre de 115 derece C'de de hararet ışığını yakıyor. Motorunu fan olayı düzelene kadar zorlama, yoksa sen de tahmin edersin ki 3 kuruşluk müşürle halledilecek problem olur 3000 kuruş.
    Tİme_shİft42 bunu beğendi.

Kuralkanin sitesinden yagflitresi fln sparis verdim dun bugun eve gelmis suan helal olsun bunu cok sevdim bak bir honda olsun bir yamaha olsun yedek parca icin servise gidip sparis vermeden alamazsinorjinal parca hele yamahaysa ayri bi rezillik paran rezil olmak icin yamaha yedek parca ama kuralkan helal olsun sparisi verdim 1 gunde geldi musteri hizmetleri olsun cok basarili bakalim su parcayi takinca elektrik kesme sorunj cozulurse asirlik ozur mesaji yazacam sozum vardi

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:44 ----------

Kuralkanin sitesinden yagflitresi fln sparis verdim dun bugun eve gelmis suan helal olsun bunu cok sevdim bak bir honda olsun bir yamaha olsun yedek parca icin servise gidip sparis vermeden alamazsinorjinal parca hele yamahaysa ayri bi rezillik paran rezil olmak icin yamaha yedek parca ama kuralkan helal olsun sparisi verdim 1 gunde geldi musteri hizmetleri olsun cok basarili bakalim su parcayi takinca elektrik kesme sorunj cozulurse asirlik ozur mesaji yazacam sozum vardi
    maktama ve kdiner bunu beğendiler.

Mardin İl Temsilcisi CompanERROR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X TREME MAX 2014 - Pulsar 200NS 2014
    Allah askina bu dediklerini hangi servis yapiyo soyle o ile gidecem adama ayna degis dedigim halde degismiyo binip test etmeyi birak zincirine yag bile sikmiyo[COLOR="Silver"]
    Buyur gel mardin'e de
    Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var

[IMG][/IMG] nasil beyazmi etsek mavimi kalsa
    kdiner bunu beğendi.

Motosikleti
    Kırmızı güzel gider. Şimdi onu boşver sen geliyormusun Mardin'e ?

Ta ankaradan mardine yakacam parayi burdakilere versem eve gelir bakim yaparlar ama ankaranin yan sehirlerinde varsa yemin ederim giderim

Motosikleti

Motoruma isim buldum ) yakında sticker yapmayı düşünüyorum. rüzgarlık taktırmak istedim ama rüzgar motorda dengeyi bozar dediler. Yoksa çok güzel planlarım var. Motorum kalıcı gibi duruyor ama bu 400cc pulsar gelene kadar olabilir.Bilemedim Sizce katlanır plaka daha şık durmaz mı ?
    AttilaXtreme bunu beğendi.

benimki 3,1 lt yakıyo hesaba göre. 36,59 tlye 254km yol yapmışım, 7,99lt benzin aldım 4,58tl den. Bu aralar biraz daha devirli kullanmaya başladım o yüzden tüketim arttı.

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2015 model pulsarlarda stop etme sorunu çözülmüş mü ?

Alıntı alpiturk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benimki 3,1 lt yakıyo hesaba göre. 36,59 tlye 254km yol yapmışım, 7,99lt benzin aldım 4,58tl den. Bu aralar biraz daha devirli kullanmaya başladım o yüzden tüketim arttı.
    Benimki 2.8 yakiyo 100 le giderim cogunlukla sihye kizilayda trafikden bunaldigim icin ani gazlarim yuklenurim arada 130 140 yaparim 41lura ile fulledim 300 km daş oyle diyim ybr cbf den daha az yakiyo

Motosikleti
    Birşey sorcam size, misal 1.vites 6k devirde 25km ile gidiyorsak 2.viteste 4k devirde 25 ile gitsek hangisi daha az yakar ? Yada daha sağlıklı ?

Benimki 2.8 yakiyo 100 le giderim cogunlukla sihye kizilayda trafikden bunaldigim icin ani gazlarim yuklenurim arada 130 140 yaparim 41lura ile fulledim 300 km daş oyle diyim ybr cbf den daha az yakiyo
    20tl ile 120 km midyatada gidip geldim 40tl ile 240km eder ortalalama

Birşey sorcam size, misal 1.vites 6 devirde 25km ile gidiyorsak 2.viteste 4k devirde 25 ile gitsek hangisi daha az yakar ?

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı CompanERROR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birşey sorcam size, misal 1.vites 6k devirde 25km ile gidiyorsak 2.viteste 4k devirde 25 ile gitsek hangisi daha az yakar ? Yada daha sağlıklı ?
    3-5 bin devir aralığında hafif gazla gidersen az yakar. Ancak Pulsar'da motoru düşük devirde kastırınca zangır zangır titreşim yapma sorunu var enjeksiyon sisteminin de etkisi büyük bu konuda. 5-6 bin devir aralığında sürünce daha rahat oluyo. Ama 1. viteste de gidilmez 6000 devir olsun diye, zaten 3. vites ve üzerinde oluyo kastırma meselesi.

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    2 viteste daha az yakar yuksek devir herzaman cok yaktirir birde cok dusuk devirde devri yakalamak icin gaz acarsin ida yaktirir ama 4000 iyidir

Motosikleti
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 viteste daha az yakar yuksek devir herzaman cok yaktirir birde cok dusuk devirde devri yakalamak icin gaz acarsin ida yaktirir ama 4000 iyidir
    Anladım abi. Desene ben zamanında X tremeyi bezdirmişim "hayvan gibi şii" yapmışım ona ))

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    3-5 bin devir aralığında hafif gazla gidersen az yakar. Ancak Pulsar'da motoru düşük devirde kastırınca zangır zangır titreşim yapma sorunu var enjeksiyon sisteminin de etkisi büyük bu konuda. 5-6 bin devir aralığında sürünce daha rahat oluyo. Ama 1. viteste de gidilmez 6000 devir olsun diye, zaten 3. vites ve üzerinde oluyo kastırma meselesi.
    aynen doğrudur titreme baya oluyor ben motorda sorun mu var yoksa benmi yanlış bişiler yapıyorum dedim. Heleki birinci vitese alınca gaz hafif açıksa motorun tümü zangırdıyor. Sizin kullanım aralığınız nedir ve kaç km sürat yapıyor.?
    Adalet yok,eşitlik yalan. Hepimiz insanız ulan!! |Ne kadar yükselsende hayat 180' & Saygım kadar kinim de var

almpoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB650F
    Bu kadar titreşim yorumu bana değişik geldi ama inadına alıcam gün sayıyorum artık bakalım birde biz deniyelim nasıl zıngırdıyormuş.

Alıntı almpoz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu kadar titreşim yorumu bana değişik geldi ama inadına alıcam gün sayıyorum artık bakalım birde biz deniyelim nasıl zıngırdıyormuş.
    Titresim fln yok ben cbr 250 satip bunu aldim cbr rolantide bile yerinde hopluyodu insanlar araba gibi olsun istiyo motosiklet titrer titresimi farketmiyosun cbf de vardi bende titresim yok motorda stop etti saniyodum bilmiyorum ama bajajin titresimi cok ideal fazlasi kotu olur ama azida hos olmaz gaza asildim zaman hissedirecek bana devrini motor
    sheriff87 bunu beğendi.

almpoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB650F
    Bende öyle motoru seviyorum.Zaten tek silindir bir motor illaki titreyecek inazuma gibi düşünüyorlar bu motoru.
    sheriff87 bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)