Resme zoom yaptigimda sanki ufak bir catlak varmis gibi geliyor zamanla yurur giderse ne yapacaksin? Diger pulsarlari gostermemekte neyin nesi ayrica o darbe nedir oraya kaynak baska birsey kaynak yapip sonra sokmus olabilirlermi sprey boyada nedir arkadasim kusura bakmada
Satış yapan yerin hemen firmayı araması gerekirdi nedir boyama felan keşke izin vermeseydin değişsinler gerekirse mahkemeye ver
Ekrem ata ile gorusursen sana yardimci olacaktir.
Sorunu Ekrem abiye paylaştım yarın araştıracağını bildirdim.Yarın dönüş yapacağını bildirdi bana
AurorAbeam abim sprey değilde sıvı olarak bi kaptaki boyayı plastik kelepçeyle sürerek kapadı
ayzek abim hayırlısı olsun inşallah
Benim tahminim;
O motor fabrikadan bu şekilde asla çıkamaz..Çünki o şaseyi hangi vardiyada kim takmış bellidir.
Bu nedenle ben görmedim ama bu motor 0 değil bence.Çünki artçı koltuğunun altında anhtar çantası takılı.
Kullanım esnasında yada bir şekilde o anahtar çantasından 1 alet o araya sıkışmış olabilir.Yada bir şekilde bir alet servis montajı esnasında orada unutulmuş olabilir.Artçı koltuk tm oturmamışsada olabilir ama bu farkedilirdi mutlaka..
Ve bu darbe böyle bir şeyde 3-5 gün kullanımda bile olabilir üstünde yük varsa...
Ya satan kişi buna neler olduğunu biliyordur yada gerçekten bir akıllı birşeyler yapmış orada akılalmaz şekilde !!!!
Ne gül olmak kolay ne de bülbül!Bülbül olmayı istersen bir ömür boyu yanacaksın!Gül olmayı seçtiysen bir ömür boyu solacaksın
vallahi abim aldım motoru eve kadar arkadaş bıraktı beni,evde bayiye max 4,5 5 km uzakta eve gider gitmez açtım ruhsat ve garanti kağıdını zarar görmesin diye bu durumla karşılaştım.Ben sıfır olarak aldım öncesinde neler olmuş bilmiyorum kontağı açtığımda 2 km deydi ve sıfır olarak duruyordu ben anlattığım şeklin dışında biryeri ellemedim yarın ola hayrola diyorum
Satıcı Firma sauçlu flyblackbird. Sıfırm alınmış motorun 1gün bile arkasında duramamışlar. Tkerler ise bencede kötü beton asfalt denilen asfaltta virajda güven vermiyor dün 60 ile girdim gaz verdiğim halde hafif kaymalar ,tutuş kaybı oldu aman dikkat edin.
Bu zincir yağından kullanan varmı beyaz tabaka yapıyormu İpone aldık 100 ml 20 tl uzun yolda pratik olduda tek kullanımda bitti
http://www.feyizoglu.com/Zincir-Yagl...-_49305.html#0
ne kadar boktan bir ülke olduysak artık, herşey pahalı, dandik zincir yağlarını bile üç dört kullanımlık yağları bile 40 liradan 50 liradan aşşağı alamaz olduk bu gidiş pek hayra alamet değil ama dur bakalım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------
ne kadar boktan bir ülke olduysak artık, herşey pahalı, dandik zincir yağlarını bile üç dört kullanımlık yağları bile 40 liradan 50 liradan aşşağı alamaz olduk bu gidiş pek hayra alamet değil ama dur bakalım.
Kauçuklu grese 10W-40 yağ karıştırıp zincire sürüyorum. Janta şu ana kadar en ufak yağ sıçraması yapmış değil, hem de zincirin ses yapmasını azaltıyor. Tavsiye ederim. Kullanılmamış temiz yağ kullanırsınız daha iyi olur, yanık yağ pislik yapıyor.
Jantta fazla yokda ön dişlinin oralarda şase demiri vs gibi yerlerde çok oluyo zincir spreyleri iyi aslında tabaka oluşturuyo 1300 km geldim o ringlerde fazla yağ yağ yoktu zincir kenarlarında tabaka hala duruyordu mazotla temizlemesi bile biraz uğraştırıyo zincire tabaka oluşturuyor gerçekten ,kauçuklu gres hiç denemedim çıkma yağ baya süre götürüyordu
Spreyler uzun yolda daha pratik zahmetsiz oluyor artık zincir yağı biraz mazot ufak diş fırçası ufak boya fırçasını motorun bi yerine zulalamayı düşünüyorum geceden sürsem sabaha hazır olmuş olur parasından değilimde 100 ml nedir yaw ( İpone 250 mlsi 30 tl düşünürsek 500 mlsi 60 tl yapıyor )
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:39 ----------
Ebayda olsa sömürecem Ebaydada yok çıkma motor yağı ile zincir yağlama bedavaya geliyor .)
Zincir spreyi budur; Ketenli kağuçuklu sıvı gres. 500 ml 15 Lira
http://www.feyizoglu.com/Zincir-Yagl...-_49305.html#0
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Arife günü Bergama-İvrindi-Balıkesir yolculuğum.
Benim için müthiş rahatlatıcı bir yolculuktu. Ciğerlerim oksijen ile doldu. Şehrin gürültüsünden uzaklaştım. Seyrek bir trafikte, bol virajlar çok keyifliydi. Dağ bayır motor sürme daha güzel olduğu için, bir sonraki motorumun enduro olmasına karar verdim.
Ya Allah Bismillah çıktık yola
Yortanlı Barajı
Yortanlı Barajı
Uzun ince bir yoldayım. Gidiyorum gündüz gece. Bilmiyorum ne haldayım. Gidiyorum gündüz gece
Rüzgar rahatsız edecek boyutta. İnekler öğlen paydosunda
Hayvanlar başıboş bir şekilde arazideler. Onları güden bir çoban yok. Özgürler akşam oldu mu eve dönüyorlar. Bergamanın dağlık köylerinde hayvancılık usulü böyle.
Benim Küheylan
Bir Şarkıdır Yalnızlığım
İçimde ilk aşkın ilkbaharı var
Başımda esiyor o eski rüzgar
Yüzümde çizgiler saçlarımda kar
Yorgunum yorgunum yıllar
Nerede ilk aşkın o ilk neşesi
Nerede toz pembe sevda bahçesi
Durmuyor içimde aşkın çeşmesi
Akıyor akıyor akıyor yıllar
Durmuyor içimde aşkın çeşmesi
Geçiyor geçiyor yıllar
En büyük asker bizim asker. Askere gidecek gençler bahşiş istiyor.
Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl;
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl.
Ebediyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl:
Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet;
Hakkıdır, Hakk'a tapan, milletimin istiklâl!
Ruhumun senden, İlâhî, şudur ancak emeli:
Değmesin ma'bedimin göğsüne nâ-mahrem eli.
Bu ezanlar-ki şehâdetleri dînin temeli-
Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli.
Biraz da çevre duyarlılığı. Orman örtüsü tarla açma, yakacak elde etme gibi nedenler ile tahrip edilmiş.
Son ağaç kesildiğinde, son nehir kuruduğunda, son balık öldüğünde. beyaz adam; paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak. Kızılderili Atasözü
Bu yamaçlarda durum daha iyi
Balıkesir-Edremit yoluna çıkış
Balıkesir-Edremit yolu
Merhabalar tekrardan; bugün servise götürdüm pulsarımı servis sahibi Burak bey babasının boya sürdüğü yeri temizledi gördü kusurlu yeri bana dediği oradaki kaynak çapaklarından dolayı o motoru toplayan kişi çapakları temizleme amacıyla yapmış.Rapor oluşturdu fabrikaya iletecekmiş tahminlerine göre servisin karenaj sökülüp o kısım temizlenip tekrar boyanacak mış belki bi ihtimal fabrikaya geri çağırırlar dedi,
Akla yatan bi cevap değil ama diyecek birşey yoktu bende durumu Ekrem Abiye bildirdim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)