Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Haziran 2015, 00:07
Arkadaşın motoru Hindistan'a yollandı mı? Son durum hakkında bilgi alabilir miyiz?
Reklamlar
-
24 Haziran 2015, 00:17
netwera adlı üyeden alıntı
Bajaj Türkiye Servisleri arasında birinci olan
Oktay Motor varken, kıta değiştirmeye değer diye düşünüyorum. Yağ filtresi motor Türkiye pazarına ilk girdiğinde temin sorunları yaşanıyordu. Artık her serviste yeterince var. Hele İstanbul'da bulunacak çok adres vardır diye düşünüyorum.
Pulsar sayfasında yine denge sensörü zırıltıları başlamış, bir de filtre bulunmuyormuş diye zırıldatma.
hocam ilk sayfalardan forumu okuyunca öyle aklımda kalmış ilk günler böyle bir sıkıntı vardı ve aşıldıysa bunda benim hatam yok sanırım ;)
ben yine de ısrarla anadolu yakasında gönül rahatlığıyla gidebileceğim bir servis var mı sormak isterim ve konuyla ilgili dikkat etmem gerekenler neler tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
24 Haziran 2015, 00:29
arnasi adlı üyeden alıntı
hocam ilk sayfalardan forumu okuyunca öyle aklımda kalmış ilk günler böyle bir sıkıntı vardı ve aşıldıysa bunda benim hatam yok sanırım ;)
ben yine de ısrarla anadolu yakasında gönül rahatlığıyla gidebileceğim bir servis var mı sormak isterim ve konuyla ilgili dikkat etmem gerekenler neler tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sizin bir hatanız yok. Pulsar almakla çok iyi bir seçim yapmışsınız. Tek tavsiyem bu sayfada yazılanlara kulak asmayın. Çünkü bu sayfa bilgi paylaşımı ve dayanışma amacından uzaklaşıp meyve veren ağaç taşlanır moduna girdi. Özellikle pulsar kullanıcısı olmayanlar sayfaya düzenli olarak girip b.k atma yarışına girdiler.
-
24 Haziran 2015, 00:36
Acikcasi bende merak ediyorum kaza yapan motosiklette son durum nedir?
Asli unsur herdaim insan olmali..Urunun iyiligi veya kotulugu degil..
Bir kaza vukuu buldu ancak marka tarafindan yapilan aciklama sonuca yada var ise magduriyete yonelik hicbir yere varmadi..
Bunu teknik olarak bir sonuca baglamadan ve asli kusur kullanicidadir ibaresi bilirkisiler tarafindan verilmeden kaza yapmis bu motor kusurludur arkadaslar..
8 yil oldu bu foruma uye olali boyle bir olay gormedim duymadim..
Akli ve mantigi ikna edecek dogru duzgun bir aciklama yapmadan bizde kusur yok demenin bir karsiligi olamaz..
İsteyen alir istemeyen almaz..Ancak teknik belgesi olmadan ruhsat alamadiginiz motorunuzun boyle bir kazaya sebep olamayacagini da ispatlamak ( ilgili yetkili kurum vecsahislar kim ise) lazimdir.
Bosunami takla atti bu adam..Lafla gemi yurumez..Madem olumsuz bir algi olustugu kannati var bu ulkenin muhendisi teknik adami var.Bir paragraf yazi yazsin ve altina islak imza atsin.
Ki o tarihe kadar Ayzek bu malin magdurudur..
Etkilenen etkilendi zaten bu durumdan..Geregini yapmak markanin lehinedir..
Hintlilere benzedigimiz yegane konuda bu zaten.İnsan 3.dunya ulkesindekinkadar degersiz ve kiymetsiz..Malda kusursuz..
-
24 Haziran 2015, 00:57
Amma abarttınız ha oldu olacak bir japon lobisi , bir paralel icat edinde suçu ona atın.Hatta ayzek arkadaşı düşüren viraj lobisidir deyin tam olsun.
Bu görmezden gelinen sorun nedeni ile bir kişi düştü mü, düştü , bu sefer ucuz atlatıldı mı , atlatıldı.Bunlar insan yapısı cihazlar hata olur mu olur , daha iyiye nasıl gidilir nerede hata yaptık diyerek hatayı çözerek , görmezden gelerek , yok sayarak sadece kendimizi kandırırız.Bariz bir sorun herkes görmezden gelmek peşinde biri diyor bende yok , diğeri diyor duke'da da var , bir başka abimiz delikanlığı bırakmayıp laf söyletmiyor.
Hayır kardeşim sorun olduğunu düşünüyorsak söyleyeceğiz ve bana göre sorun var , bende bu kısmet varken de bende sorun çıkmadı diyenlerden olmam kesin çıkar bende.O nedenle dediğim gibi burayı takip edeceğim yazmadan ve sorunun ortadan kalktığını görmeden motorumu değiştirmeyi düşünmüyorum.
-
24 Haziran 2015, 01:19
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Pulsar'ın biraz commuter ile naked arasına sıkışmış bir tarzı var arka çanta takınca tam commuter olur. Onun yerine Kappa'nın depo üstü çantaları var tercihe göre depo üstüne veya mıknatıslarını ceplerinden çıkartıp arka selenin üzerine bağlanabilir. Mıknatısları çıkartmadan arka selenin altındaki elektronikleri etkileyebilir. Kappa'nın neodymium mıknatısları var çok güçlü.
Bizim benzin deposunun metal kısmının üzerinde kaplama var ya o yüzden depo üstü çanta alınacaksa iyi seçmek lazım.Bağlantı kemerleri olandan ya da benzin depo kapağına takılabilenden(tabi aparatı uyması lazım)
-
24 Haziran 2015, 01:22
Paksoy adlı üyeden alıntı
Bizim benzin deposunun metal kısmının üzerinde kaplama var ya o yüzden depo üstü çanta alınacaksa iyi seçmek lazım.Bağlantı kemerleri olandan ya da benzin depo kapağına takılabilenden(tabi aparatı uyması lazım)
Ben böyle bir çanta çok aradım ama bulamadım. Uygun bir depoüstü çanta ayarlayabilen varsa, resimleri ile bekliyoruz.
-
24 Haziran 2015, 08:36
[QUOTE=Tİme_shİft42;3653412]Coocase 170 tlye almıştım demiri nerden kaç tlye aldınız
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:31 ----------
100 tlye aldım bizim burdaki (mardin) kanuni bayisinden aldım
Sonuçta hepimiz ölecez...!
-
24 Haziran 2015, 09:15
mgora adlı üyeden alıntı
Amma abarttınız ha oldu olacak bir japon lobisi , bir paralel icat edinde suçu ona atın.Hatta ayzek arkadaşı düşüren viraj lobisidir deyin tam olsun.
Bu görmezden gelinen sorun nedeni ile bir kişi düştü mü, düştü , bu sefer ucuz atlatıldı mı , atlatıldı.Bunlar insan yapısı cihazlar hata olur mu olur , daha iyiye nasıl gidilir nerede hata yaptık diyerek hatayı çözerek , görmezden gelerek , yok sayarak sadece kendimizi kandırırız.Bariz bir sorun herkes görmezden gelmek peşinde biri diyor bende yok , diğeri diyor duke'da da var , bir başka abimiz delikanlığı bırakmayıp laf söyletmiyor.
Hayır kardeşim sorun olduğunu düşünüyorsak söyleyeceğiz ve bana göre sorun var , bende bu kısmet varken de bende sorun çıkmadı diyenlerden olmam kesin çıkar bende.O nedenle dediğim gibi burayı takip edeceğim yazmadan ve sorunun ortadan kalktığını görmeden motorumu değiştirmeyi düşünmüyorum.
Tam bir "kral çıplak" diye bağıran yok durumu.
Sapır sapır istop eden pilotları gördükçe yine şenlenir buralar, sonra da bu pılsır çik hiriki yiiii.
he canım he annem :D arkadaşlar biz açıyoruz siz kapatıyosunuz sizleri bu kadar çok düşünen var mıdır acep?
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
24 Haziran 2015, 12:44
Bu sayfada yapılan şey "kral çıplak" örneği değil, insanları Bermuda şeytan üçgeni, uzaylılar vs olduğuna veya Irak'ta emperyalist talanın yolunu açabilmek için Irak'ın kimyasal silahlarla dolu olduğuna inandırmak için yapılan "algı yönetimleri"nin bir benzeri.
Bu numaraları yiyen olur mu bilemem! Ben yemem, onu söyleyeyim.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
24 Haziran 2015, 13:28
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
Bu sayfada yapılan şey "kral çıplak" örneği değil, insanları Bermuda şeytan üçgeni, uzaylılar vs olduğuna veya Irak'ta emperyalist talanın yolunu açabilmek için Irak'ın kimyasal silahlarla dolu olduğuna inandırmak için yapılan "algı yönetimleri"nin bir benzeri.
Bu numaraları yiyen olur mu bilemem! Ben yemem, onu söyleyeyim.
Zahiri bir şeyden bahsediliyor gibi konuşmussunuz, anlaşılan bir şeyin gerçek olduğunu anlamak için "ölüm" kadar soğuk bir iklime çarpmak gerek, doğru aslında ölümden başkası yalan.
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
-
24 Haziran 2015, 14:10
Bazen ülkemde bazı meseleler havanda su dövme kıvamına kadar geliyor.. Gerek yoktur. Allah akıl fikir ve matematik diye bir şey lutfetmiştir biz insanlara.. Laf ile standart belirlenmez..
Konunun muhatabı Kuralkan ve Bajaj.. Bir müşteri var ona motosiklet satılmış ( teknik belgesine göre de trafikte seyire uygunluğu onayı ile )..
Müşteri bir kaza yaşamış.. Sonucunda müşteri şuan ve halen meselenin teknik kusur nedeni ile gerçekleştiğine inanıyor..
Yapılması gereken şey basit ve net olmalı diyorum bunda anlaşılmayacak ne var onuda bilmiyorum.. Söz konusu .........şasi no ve .............motor nolu motorlu taşıt yapılan inceleme ve tetkiklerde ........tarihinde meydana gelen kazaya yol açabilme ihtimali %1 den küçüktür ve/veya mümkün değildir.. Diye artık makine mühendisleri odasımı , xxxx uzmanı bilirkişimi... xxx yetkilisimi... rasyonel ve bilimsel bir nokta koyar..
Tartışılacak bir şey yok burada.. Bunun ispatı olmadan insanlar nasıl rahatlayacaklar?!
MErcedes C180 ler ilk üretildiğinde AIRBAG patlama sorunu vardı ( yolda seyir halindeyken ) Mercedes bunu kabul etti buda MErcedesi kötü , dandik bir marka yapmadı..
Elma ve armut karışıyor.. Şahsen insan olarak Ayzek in yanındayım.Her daim mağdur olduğunu düşünen her insanın olduğu gibi..
-
24 Haziran 2015, 14:21
-
24 Haziran 2015, 14:24
newmoto76 adlı üyeden alıntı
Bazen ülkemde bazı meseleler havanda su dövme kıvamına kadar geliyor.. Gerek yoktur. Allah akıl fikir ve matematik diye bir şey lutfetmiştir biz insanlara.. Laf ile standart belirlenmez..
Konunun muhatabı Kuralkan ve Bajaj.. Bir müşteri var ona motosiklet satılmış ( teknik belgesine göre de trafikte seyire uygunluğu onayı ile )..
Müşteri bir kaza yaşamış.. Sonucunda müşteri şuan ve halen meselenin teknik kusur nedeni ile gerçekleştiğine inanıyor..
Yapılması gereken şey basit ve net olmalı diyorum bunda anlaşılmayacak ne var onuda bilmiyorum.. Söz konusu .........şasi no ve .............motor nolu motorlu taşıt yapılan inceleme ve tetkiklerde ........tarihinde meydana gelen kazaya yol açabilme ihtimali %1 den küçüktür ve/veya mümkün değildir.. Diye artık makine mühendisleri odasımı , xxxx uzmanı bilirkişimi... xxx yetkilisimi... rasyonel ve bilimsel bir nokta koyar..
Tartışılacak bir şey yok burada.. Bunun ispatı olmadan insanlar nasıl rahatlayacaklar?!
MErcedes C180 ler ilk üretildiğinde AIRBAG patlama sorunu vardı ( yolda seyir halindeyken ) Mercedes bunu kabul etti buda MErcedesi kötü , dandik bir marka yapmadı..
Elma ve armut karışıyor.. Şahsen insan olarak Ayzek in yanındayım.Her daim mağdur olduğunu düşünen her insanın olduğu gibi..
Mercedes hatasını kabul eder ve sistemini onarır, çünkü o mercedestir, bajaj hala bu konuda kendisiyle ilgili çeki düzen veremiyor, hala servislerine bile söz geçiremiyosa bajaj ne arkadaşım?
arkasına aldığı bi kitle ile yürüyo bi şekilde ne kadar gidebilir peki, marka olabilir mi?
şu forumda ekrem ata bey olmasa koskoca bir olaydan kimsenin haberi dahi olmucaktı, olsa bile umursanmayacaktı, o açıdan ekrem ata bey iyi ki var, o bile ilk yazısında böyle bir kaza teknik olarak çok düşük bir ihtimal ile gerçekleşebilir tarzında bişeyler söyledi.
beyler, honda'yı örnek veriyorum, satıştan sonra kaç kere aradılar, motordan memnun musun, bi problem var mı diye, marka diyorum anlatabilmişimdir umarım bajajcı kardeşler.
-
24 Haziran 2015, 14:53
-
24 Haziran 2015, 14:57
Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı
Denge sensörü nasıl iptal edilir vitesteyse zaten motor stop ediyo ,,
Devrildiği zaman arka lastiğin herhangi bir şeyle teması yoksa ve motor vitesteyse rolanti devrinde lastik dönmeye devam edebilir, stop etmeyebilir.
-
24 Haziran 2015, 15:13
abeciMotoru adlı üyeden alıntı
Mercedes hatasını kabul eder ve sistemini onarır, çünkü o mercedestir, bajaj hala bu konuda kendisiyle ilgili çeki düzen veremiyor, hala servislerine bile söz geçiremiyosa bajaj ne arkadaşım?
arkasına aldığı bi kitle ile yürüyo bi şekilde ne kadar gidebilir peki, marka olabilir mi?
şu forumda ekrem ata bey olmasa koskoca bir olaydan kimsenin haberi dahi olmucaktı, olsa bile umursanmayacaktı, o açıdan ekrem ata bey iyi ki var, o bile ilk yazısında böyle bir kaza teknik olarak çok düşük bir ihtimal ile gerçekleşebilir tarzında bişeyler söyledi.
beyler, honda'yı örnek veriyorum, satıştan sonra kaç kere aradılar, motordan memnun musun, bi problem var mı diye, marka diyorum anlatabilmişimdir umarım bajajcı kardeşler.
motoru aldıktan sonra kuralkan tarafından 3 kez arandım ve 2si motordan 1i de bayi servis memnuniyeti ile alakalıydı. bilmeden konuşmasan keşke
-
24 Haziran 2015, 15:15
Merak ettik Sym de durumlar nasıl ??
-
24 Haziran 2015, 15:15
Beni de aradılar bakımlardan sonra.Kuralkan özel bir denetim şirketiyle anlaşmış.Bana servis memnuniyetiyle ilgili 10 tane kadar soru sordular.Servisin karşılaşmasından bakım sonrası motorun temizliği ve bir sonraki bakım konusunda bilgilendirmeye kadar.Bajajında bu konularda bir şeyler yapmaya çalıştığını düşünüyorum .
-
24 Haziran 2015, 15:17
ellaksakir adlı üyeden alıntı
yan kapağı kontrol eder misin? oraya benziyor başka da aklıma gelen bir yer yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)