Kayalar motor serkan beyle görüştüm koruma demirim garantiden onaylanmış hemen taktırdım.
Uğramışken birde lastik fiyatı aldım Michelin pilot herşey dahil 650tl. Fiyat verdiler
Kayalar motor serkan beyle görüştüm koruma demirim garantiden onaylanmış hemen taktırdım.
Uğramışken birde lastik fiyatı aldım Michelin pilot herşey dahil 650tl. Fiyat verdiler
Bu videoyu normal izlediğinde şöförlüğünü hangi noktada görüyorsun ?
bende dört dörtlük şöför değilim fakat senin canını önemsemediğin gibi bir izlenim doğdu bende.
normal çekimi izlesem farklımı düşünürüm bilmiyorum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:52 ----------
tekrar geçmiş olsun değiştirdilerse ne mutlu size lastik fiyatı fena değil kayalar çok aç gözlü bir şirket değil tanırım bazılarını sonuçta aile şirketi ve sivas kökenliler tek tavsiyem servise bırakacağınız zaman motoru başında bekleyin tavsiyem bu..
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
hayırlı olsun
Hayırlı olsun değerli Time_shift42;
Herhalde Konya'dan aldınız. Konya bajaj'a geç başladı ama yavaş yavş hızlanıyor...
Hayırlı cumalar...
Atilla abi sağolasın inşallh her kes almak istediği yada parasının yettiği motoru alır 2 el anlaştım bu arada dereyi görmeden paçayı sıvar gibi olduk
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------
Hayırlı cumalar sıfıra param yetmedi 2 el anlaştım Konyadada bajaj yavaş yavaş yaygınlaşıyor ,, Allah herkesin gönlüne göre versin
Bakima girecegiz izmirde hangi servisi onerirsiniz??
Pulsar'ın rodajı bitirdiğim için artık haftaiçi akşam gezmeye üşeniyorum, pazardan pazara gazlıyorum Uzun yolda gaza gelmeyip 120-130 gitmemek çok zor, o zaman da yakıyo baya ama atın arpasını eksik etmeyeceksin
Yarın sabah Ankara dan Kütahya' ya doğru gidicem yolda eşlik etmek isteyen varsa beklerim
https://goo.gl/maps/LN5pI
Dun gece disimin agrisina daha fazla dayanamayip saat 1 1,30 gibi hastane aramaya basladik yagmurda bastirmis fena halde yagiyor oraya git bakmazlar buraya git bakmazlar derken fulyada dorahospital a gittik orada bakmadi keza acibademde dentistanbula yonlerdirler fulyada yollarinda bozukluguyla birlikte fena halde islandik hele suya girisimle ayak mayak heryerime su firlatti ustunede yandan gecen taxi bi guzel soldan tepeden tirnaga yikadi disim bir yandan agriyor ayna desen yagmur damlaciklarindan birsey goremez oldum neyseki gittik ve illet agridan kurtuldum tepeden tirnaga islanmanin yani sira benzin azalmisti shell e gittim hemen orda pompacinin malina denk geldik abuk sabuk neymis motordan inecekmisim kaski cikarticakmisim falan filan yokse benzin vermem falan diyo bide onla tartistik vermezsen verme senin sacma sapan egonu cekecek degilim dedim tam karsisinda potrol ofisindenfulleyip evin yolunu tuttuk ama cilesine ragmen keyifliydi ozellikle dis agrim gecince esimle makara yapa yapa geldik
Gecmis olsun. Diste ne vardi cektiler mi :(
Bugün yağmur falan dinlemedim sabah 9.30 da ankaradan çıktım 3 gibi kutahyaya vardım eskisehirde yağmura yakalandım kutahyayi kadar bi güzel ıslandım yarın da dönüş var bakalım
cs400 ss400 un turkiyeye gelis tarihini bilen barmi arkadaslar
Benzinsizlikten stop edecek tekleyecek, günlerce marş basmadıktan sonra 2-3 dakika uğraşıp anca motoru çalıştıracak kadar boş benzin deposu 9.6 litre aldı. 11.6 litre alan biri vardı yolda kaldıktan sonra, nasıl becermiş o kadar bitirmeyi benzini. Motor benzini bitireceğini çok belli ediyo dibini bulunca. Bu halde ilk bulduğunuz benzinliğe dalıyorsunuz.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)