Tükkan açık, satmaması için bir sebep var mı? Kışın kimse motor almıyorda çocuğuna pisiklet mi alıyor ? Senetle sepetle sattığı motorlar, daha başka buraya yazmayacağım işlerden iyi para alıyor motor bayileri, kimse 6 ayda satacağı 50 motorun parası ile bir sene yaşayamaz.
Hangi akla hizmet hepsinde var yazabiliyorsun? Gordun mu tum pulsarlari?? Sadece bmw de ducati de mi terleme olmuyor?? Problem icin buldugun cozumde sahaneymis. Boyle cozum bulan beyinden boyle bi yorum duymak sasirtmadi. Yazmayayim yazmayayim diyorum adami zorla yazdiriyorsunuz ya!
TRANSALP XL700
Öncelikle hayırlı olsun Sonrasında ise büyük geçmiş olsun aldığın yerle bir görüş
değişim veya ödediğin ücretin tamamını talep edebilirsin
eğer bu konulara girmek istemeyip sadece biz tamirini yapar veririz derlerse kabul edip etmemek senin elinde
uğraşırım dersen tüketici hakem heyetine ve onların yönlendirmesi ile
tüketici mahkemesine başvurabilirsin zaten bu seçeneği gördüklerinde istediğin durumu kabul edeceklerdir
yani ya aynı oranda değişim veya ücret talebi hangisini istersen artık o sizin seçiminiz.
HATIRLATMA YAPAYIM GENELDE BU GİBİ KONULAR MAHKEMEYE GİDERSE HEP TÜKETİCİ KAZANIR
ÖRNEK
[IMG][/IMG]
körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır
teşekkürler pazartesi değişim talep edeceğim.bakalım ne diyecekler
Bugün bi 200km kadar gezdim viraj performansı motorun titrediğini falan unutturuyor. Yaktığı benzine acımazsanız çok iyi gidiyor. 120-130km hızla girdiğim virajlar oldu. Ankara ayaş-polatlı arası köy yolu sayılabilecek dar bir yolda 120km ortalama hız ile gittim gerçekten çok keyifliydi.
Bajaj etkinliğinden geliyorum. Boxer, 150F ve Pulsar'ı bir daha test ettim. 150F'teki vibrasyon Bursa'da test ettiğim motordan daha azdı ama yine de bana göre rahatsız ediciydi. Boxer'ı ikinci kez sürüyorum ve bu sefer bana çok daha güzel geldi. Vibrasyonu da kafaya takacak seviyede değil, çok rahatsız etmiyor. Yalnız kampana frenleri bu kez çok zayıf buldum. Pulsar ise görevlinin söylediğine göre, Türkiye'ye ilk gelen Pulsar'mış. Her türlü işkenceyi görmüş, gösterilerde kullanılmış 23 bin km'de bir motordu. Titreşim sadece elçiklerde vızıltı şeklinde vardı o kadar. Son kararım, Pulsar'da kafaya takacak bir titreşim olmadığıdır. En azından belirli bir kilometreden sonra demek bu seviyeye geliyormuş, onu anladım.
Bugün motosikleti test etmek, merakımı gidermek için bajaj etkinliğine uğradım. 150f rahat ancak tercihim kesinlikle üzerine koyarak Honda cbf 150 almak olurdu. 200ns Pulsar ise gücünü hissettiriyor çok keyifliydi. Tabi hepi topu 1 km kullanmışımdır, motor için keyifli demekten başka bir yorum yapmam doğru olmaz. Pulsarın fiyatı geçen seneye göre epey yüksek malesef, güncel fiyatı ikinci el japonlara yönlendirebilir insanları.
Bu motoru alicaktim ama fiyati cok fazla geldi haketmedigini dusundum ve cbf 150 aldim
benimde 4bin km yi geçti nazar değmesin terleme falan yok ama hepsinde var şöle böle demek bence yanlış...tabikide en iyi motor budur hem ucuz hem süper demiyoruz ama kim ne derse desin günümüz şartlarında alınacak binilecek zevkli gösterişli az yakan giden ve japonlar gibi 13-15 bin tl olmayan bi motor ... gönül ister bi z800 mt09 binmek ama nerde?????hayal.... kimse de kusura bakmasın ama cbf 150 ile de kıyaslamak bence doğru değil ...saygılar iyi sürüşler kazasız belasız tekerimiz düz bassın....
CBF150 düzde 110'u geçmez Pulsar düzde 130 sabit sorunsuz gidiyor. 110km hızdan sonra yakıt tüketimi 4 litre seviyelerine çıkıyor ama normal bence garip olan motorun tapagaz 3 litre yaktığını iddia edenlerin söylemi. 125-130 arası hızda çok güzel içiyo benzini
Arkadasim git hibdistandan al ozaman ordan getir gumruk vergilerinide öde otv sinide kdv sini hepsini ode alan memnun satan memnun sanane kardesim at gozlukleriyle bakiyorsun olaya sanane banane muhabbetinden sonra sana soyleyecek sozum dahi yok saygisiz seviyesiz 0-6 yas gurubu muhabbetine girecek degilim form kirliliginden baska birsey degil yaptigin seni o akilli ve guzel sandigin iç dunyanda basbasa birakiyorum pes ettigimden degil cahilligine veriyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------
Bajaj etkinligi vardi bugun malum gittik katildik cok guzel insanlar tanidim ve atilla abiyi yakindan gorme firsatinida buldum cok kral bir abimiz.
Etkinlik cok guzeldi esimle beraber harika bir hafta sonu gecirdik nasil aksam oldu anlamadik bile ekrem beyin insanlara karsi ilgi ve alakasi takdiri hakediyor
Ucretsiz yag degisimi ve bakimda cabasi.
Özellikle yarismalar cok eglenceliydi yavas gitmede her nekadar kaybetsemde zaten birinciyi gecme sansimiz yoktu adam resmen gitmiyor duruyordu mangal ziyafeti harikaydi cekilisle dagitilan hediyelerde cabasi talihlinin gitmesi sonucu tekrar cekilisle adimin okunmasiyla cok guzel bi hediyede kazanmis olduk bu etkinlikte basta kuralkan olmak uzere tum emegi gecenlere cok tesekkurler sayenizde harika bir gun yasadik darisi diger pulsarcilarin basina altin elbiseli adamida yakindan tanima firsati bulduk 4ever pulsar mania der kenara cekilirim
arkadaşlar 311,312 sayfadaki tartışmaları gördüm, bende bugün pulsar etkinliğine gitmiştim orada AEA barkın bayoğlunla bizzat sordum, abi benelli geliyor fiyat olarakta iyi tek silindirli olanı, nasıl alınırmı en azından bir italyan dedim, cevabı eskidendi o italyan, şimdi oda bir çinli dedi, pulsarda olan sıkıntılarıda bajaj hint yetkililrine söyledim üzerine basa basa stop ediyor nedir bu dedim, yabancı dilim olmadığı için tam anlamadım beni baymotoya yönlendirdiler, parçalar deyişecek, gerekirse hepsi, bulunana kadar bakıcaklar, satıyordum pulsarı, bu kadar ilgi ve alakayı ve Ekrem abinin yakınlığından dolayı bırakamıyacağım pulsarı, ilanı kaldırıyorum.
Aynen kardesim benim sorunuda anlattim hintli abimiz oyle boyle ilgilenmedi 4 defa aku degisti dedigimde butun parcalarin calistigindan emin olmak servisimdeki ustalardan bilgi aldi motoru orda birakmami istedi donus imkansiz oldugu icin birakamadim sorunun duzeldiginide soylesem incelemek istedigini nezaman gonderirsem bakacaklarini ve gerekirse butun kablolarina kadar degisim yapilacagi belirtti ilgi muhtesemdi sadece bajaj kullananlara degil diger markalarada kullanicilarinada ayni muamele yapildi
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Bu motoru kullanmayanlar için tekrar yazma gereği duydum. Forumda motoru ve fiyatı konusunda kasıtlı kötü yorum yaptığını düşündüğüm kişiler var. Motor almaya niyetiniz ve yeterli paranız var ise mutlaka test ederek karar verin.
Motorumu 9 aydır 4150 km dir kullanıyorum ciddi bir problem yaşamadım. Merak edenler için şu ana kadar 2 kere giderken stop etti. Bu abartılarak anlatıldığı gibi arka tekeri kitleyerek sizi kazaya sürükleyecek şekilde değildi. Motorum çok nadir (9 ayda 2 kez oldu) debryaj a bastığımda stop etti ve 1-2. vites hızlarında yokuş aşağı inerken oldu. Muhtemelen çok nadir yaşanan bir problem olduğundan ve yeniden çalıştırmayı gerektirmesi dışında bir etkisi olmadığından diğer arkadaşlar servise başvursa da sorunun nedeni anlaşılamıyor. Denge sensöründen de herhangi bir ses gelmiyor.
Ayrıca Pulsar Çılgınlığı etkinliğini herkesin görmesini isterdim. Motorlara ücretsiz bakım yapıldı, eğlenceli vakit geçirmek de cabası. Hintli yetkililer bakım sırasında herkese problemlerini sordu ve detaylı olarak dinledi. Şimdiye kadar başka bir firmada böyle bir organizasyon olduğunu zannetmiyorum. İstanbuldaki bilinen servisler çağrılmış adeta bir kurban bayramı havası vardı. Alıyorsun hayvanı istediğin kasaba ayaklarını bağlatıp ayarlarını yaptırıp adeta kestirip alıp götürüyorsun.
Bir kişi stop etme ile ilgili sorunu aktardı. Motoru orta sehpaya aldıklarında 1. vites debryaj sıkılı halde iken lastiğinin normalden hızlı döndüğünü ve bu problemin debriyaj ile alakalı olduğunu ve değiştirileceğini söyledi (Hintli yetkili tarafından).
Bunca yapılandan sonra, müşterinin yanında bir firmadan sonra, Kaliteli personel çalıştıran servislerden sonra(istanbul için diğer servisleri bilmiyorum) varsın motor biraz pahalı olsun varsın bakım-yedek parça için biraz fazla istesinler diyor insan. Diğer taraftan da fiyat ve yedek parça olarak kendi güç cc sınıfındaki motorlar içerisinde en makul olanı. Bu yüzden de alanlar fiyat performans motoru olarak yorumluyor. Dünyanın hiçbir yerinde bir ürüne maliyeti bu kadar o yüzden bu kadara satmanız gerekir denemez. Beğenmiyorsan almazsın, bu genel bir kanı ise kimse almaz ve satan yapabiliyorsa fiyatını düşürür yapamıyorsa satmaktan vaz geçer. Serbest piyasa ekonomisi budur.
Son olarak gözlemlediğim kadarıyla pulsarcıların büyük çoğunluğu, genellikle çinli motordan sonra 2. motor olarak pulsarı alıyorlar ve tabiri caizse canını alacak şekilde kullanmaktalar. Çinli zaten 110 yapıyordu diyerek top speed denemeleri sürekli redline kullanmak da buna dahil. Arkadaşlar bu motorun son hızı kataloğunda da belirtildiği gibi 134km/saat tir. Bu hızdan sonrasında motor redline a girdiğinden motora zarar vermektedir. 2. el alacak arakadaşların da kullanıcıyı, en azından bakımlarının doğru aralıklara yapıldığını detaylı kontrol etmelerini öneririm.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)