Pulsar Test Günlerine Özel Kampanya Seçeneklerimiz:
1) 7370 TL + LS2 KASK HEDİYE(FF351)
2) 7300 TL + 90 TL DEĞERİNDE İLK BAKIM ÜCRETSİZ
BAY-MOTO OTOMOTİV TİC. LTD. ŞTİ.
0216 428 79 00 - 0532 216 54 86
Pulsar Test Günlerine Özel Kampanya Seçeneklerimiz:
1) 7370 TL + LS2 KASK HEDİYE(FF351)
2) 7300 TL + 90 TL DEĞERİNDE İLK BAKIM ÜCRETSİZ
BAY-MOTO OTOMOTİV TİC. LTD. ŞTİ.
0216 428 79 00 - 0532 216 54 86
Konu icerisinde firma reklami gormek istemiyoruz. Burasi paylasim sitesi,
Hayır esasında arkadaş doğru söylüyor.
Her ticari firma gelip burda kampanya duyurmaya kalksa şu pulsar konusu neye döner düşünebiliyor musunuz?
Bu konu insanların pulsar 200ns modeli ile ilgili bilgi almaya-vermeye geldiği bir konu. Firmaların kampanyaları ile ilgili duyuruları takip etmeye geldikleri bir konu değil.
Ticari firmalar için forum yönetimi bir bölüm açar ve bu gibi paylaşımlar o bölümlerde yapılırsa daha iyi olur.
Hem bilgi alışverişinin olduğu bu gibi konular şişmez, hem de aslında firmalar kullanıcıya daha iyi ulaşabilir. Çünkü kullanıcı kampanyaları nereden kontrol edeceğini bilir. Buradaki paylaşım yarım saat sonra birkaç sayfa geride kalabilir ve kimse kolay kolay göremez.
Merhaba arkadaşlar,
Motorumu çarşamba günü teslim aldım, fakat yoğunluğumdan dolayı pek kullanamadım. Ayrıca plaka ruhsat işler var. Bende ürünümü orta sehpası olmadan aldım. İlk öğrendiğimde üzülmüştüm fakat sonradan düşündüm de kaç kere kullanacağım zaten. En çok zincir bakımında yardımcı olur fakat şöylede bir durum var ki orta sehpa kötü bir görüntüde oluşturuyor. Bence motor için hayati bir eksiklik yada fazlalık değil. Olsa da olurrrr, olmasa da olurrrr. Sırf orta sehpa yüzünden siparişini iptal etmeyi düşünenler var sanırım, bence bir daha düşünsünler Belki daha sonradan cüzi bir fiyata temin edilebilecek bir parça için bu güzelim motordan vazgeçilmez!
Ayrıca gerçekten kullanılan bazı üslüplar beni de rahatsız etti. Konu, sorun ne olursa olsun hepimiz insanız, karşımızdaki bir insan ve kimse kimseye zorla satış yapmıyor. İsim olarak söylemiyorum malum zaten, ..... neyse bişey demiyorum kötü şeyler yazacam yoksa.
SOMA faciası zaten canımızı çok sıktı, sizin tartıştığınız muhabbetlere bak.
Madenci şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum...
Hayırlı olsun. Detay fotoları özellikle çok hoş. Depodaki Pulsar yazısını neden bantladınız?
Bak heyecanlandım haaa...
Bayiden telefon bekliyorum Askerde telefon beklerken de böyle heyecanlanırdım
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
hayırlı olsun..
Resimlere bakarken dikkatimi çekti. motorumu siyah alıp güzelce bi folyo kaplamayı düşünüyorum. heryerine.. Daha önce CBf150 motoruma yapmıştım ( aşağıdaki linkini verdiğim konuda kırmızı olan yerdeki gibi siyah kaplamayı düşünüyorum ) güzel olacağı kanaatindeyim. folyo ucuz zaten.. hem grenaja zarar da vermez. ufak tefek çiziklerden de korur. ( dizlik çizmesi vb )
http://www.motosiklet.net/forum/moto...r-kaplama.html
İlk bakım fiyatı BAJAJ tarafından belirlendi ve her serviste aynı fiyatlandırma olacak. Biz sadece test sürüşü günlerine özel bu indirimi uygulayacağız. Hayırlı Günler
Tvs apache ile pulsarı yan yana koyup kıyaslarsak boyut olarak cok güzel olur aslında..
birde ortalama sürat olarak sabit bir şekilde kaç km yapabılıyor? Ve top speed tabiki?
Hiç sorma, beklemek ne kadar zor. Dün kargodan gelmesi bekleniyordu. Bu gün gelir inşallah. Saatler bile geçmek bilmiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:05 ----------
Ben de mat siyahı motosiklete çok yakıştırıyorum. Mat siyah kaplatmayı düşünüyorum. Bu nedenle ruhsatta renk sıkıntısı olmasın diye düz siyah sipariş verdim. Aslında becerebilsemde sizin gibi kendim kaplayabilsem. Yaptığınızda paylaşırsınız, bizde fikir alırız.
İzmir karşıyaka girne caddesi motoshop da 2 tane var beyaz renk şimdi gördüm
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
duydum ki bajaj pulsar kullanan arkaşlar buradaymış bende geldim yeni üyeyim
hadi hayirli olsun şimdiden
km nin fotosunu 0 iken çek. ileride 0 km halini gormek istersin belki
drift ile yanyana foto da isterük
yakin cekim fotolari da usteruk
zinciri yaglamadan cikma
arkaya 28 psi hava vur
one en az 25
motor isinmadan yola çıkma
yagina suyuna bak
UStanın çırağı motor toplanır toplanmaz hemen bir mahalle turu atacağı için 0 km iken foto çekmek pek mümkün değil.
ŞAhsen ben aldığımda 6 km yazıyordu. mağaza ile servisin arası 500 m olduğuna göre git - gel derkende bu kadar yol yapmaz.
daha sonra servisteyken şahit oldum, çırak toplanan tüm motorlar ile tur atıyor. 0 km 4 çeker atv ile dükkanın önünde drift çekiyordu.
su çeşmesine vurdu, rot mili kırıldı, başka bir markanınkini uydurdular 1 saat sonra sahibi almaya geldi ve adamın 0 diye aldığı motoru hasarlı
olarak verdiler adama.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:38 ----------
1 lt yap ne zaman 90 lira oldu ? Aha burdan görün, bu servisle herhangi bir münasebetiniz olmasın.
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)