Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Mayıs 2015, 23:22
Yok ya bence gayet efendi kullanıyorum Mondial'le eşit şartlarda kullanmış olmam için bunu 140km hız üzerinde bir depo benzin bitirmem lazım, devir aralığının ve gazlama oranının tutması açısından. Rodajda motorun canını falan çıkarmadım hiç hararet yapmadı fan bile açmadı ilk 650km'de. Soğutma suyunu servise sordum da ikna oldum bi sıkıntı yok onda. Yurtdışında adamlar çok deli yarışıyolar Pulsar ile ben sevdim bu özelliğini doğrusu. Yoksa çinli gibi incelemeye kalksak bunu bi sayfa dolusu eksi yön bulunur Özel parçalar falan üretmişler Race kit olarak.
Reklamlar
-
23 Mayıs 2015, 09:34
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Titremesini duymayız olur biter diyecem de cub motor gibi zırıldıyo karenajları, daha bu alet 1500km'de. Caddede aragaz çekeyim millet duysun dedin mi zırıltı dinletiyosun millete, tok bi sesi olmuyo zırıltıdan. 3 senedir Cg 150 Balancer ile unutmuştum titreşimden zırıltı olayını bu motorda yeniden tanışmış oldum. Ön kafalıktan zırıltı geliyo dediğimde bakım zamanı servisin dediği karenajlı motorlardan hep geliyo bu sesler.
Full korumanı giy bilgisayar başına öyle geç bence.. ihtiyacın olacak gibi.. Bu kadarda yüklenme pulsara..
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
23 Mayıs 2015, 09:55
-
23 Mayıs 2015, 09:58
ayzek adlı üyeden alıntı
feribot motora 4tl ücret alıyormuş birde artçıya 4 tl akbilde basabiliyormuş öğrenciye 1.10 bende var 5.10 a giderim
daha iyi normal gitsem daha fazla yakacak
üstüne hgs den de alacak iyi oldu bu yöntem şuan için güzel yalıdan tepeörene çıkışı kaçırmassam sorun yok navigasyon falan olmayacak yanımda iyi bir ezber yapıp öyle çıkmam lazım
Kaçırmazsın abicim Tuzla tabelasından gireceksin. Muhtemelen vapurda veya yolda başka Pulsarcılar ile karşılaşacaksındır sanıyorum.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
23 Mayıs 2015, 11:56
Herkese selamlar. Taze pulsar kullanıcısıyım. Gayet memnunum ancak merak ettiğim bir durum var. Videoda görebileceğiniz gibi 4-5 bin devirde bir ses geliyor. Denge sensörü olmadığını tahmin ediyorum. Dışarıdan görünen vidaları civataları kontrol ettim gevşek yok gibi duruyor. Ses selenin sağ tarafında ki ızgaralı yerden geliyor bundan eminim.İçine baktığımda bir çeşit pompa ya da ona benzer üzerinde girişi ve çıkışı olan bir alet var.Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------
Bu arada bu sorunu düzelttirmek için servise gidersem benden ücret talep etme hakları var mı ? Garantisi devam ediyor motorun.
-
23 Mayıs 2015, 12:59
saksı adlı üyeden alıntı
Herkese selamlar. Taze pulsar kullanıcısıyım. Gayet memnunum ancak merak ettiğim bir durum var. Videoda görebileceğiniz gibi 4-5 bin devirde bir ses geliyor. Denge sensörü olmadığını tahmin ediyorum. Dışarıdan görünen vidaları civataları kontrol ettim gevşek yok gibi duruyor. Ses selenin sağ tarafında ki ızgaralı yerden geliyor bundan eminim.İçine baktığımda bir çeşit pompa ya da ona benzer üzerinde girişi ve çıkışı olan bir alet var.Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim.
https://www.youtube.com/watch?v=V4qQ...ature=youtu.be
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------
Bu arada bu sorunu düzelttirmek için servise gidersem benden ücret talep etme hakları var mı ? Garantisi devam ediyor motorun.
dostum yan kapaklar var ya delikli olanlar. onların o delikli kısmı kapağa vida ile sabitleniyor. o vida gevşediyse zırıltı yapar. yan kapanları söküp içindeki vidaları da bi kontrol et bakalım
-
23 Mayıs 2015, 13:13
saksı adlı üyeden alıntı
Titreşimden zırıltı yapıyo içerde bişeyler. Bu motor grenajlı ondan zırıldaması normal diyecekler. Sese bişey yapmıyolar titreşimin çok olduğu devirlerde Cub motor kadar zırıldıyor benimki de.
-
23 Mayıs 2015, 13:52
saksı adlı üyeden alıntı
kardeşim hayırlı olsun
Şimdi gelelim sese
eline anahtarı alıyorsun 14 15 olabilir tam aklımda degil
alt kısımda motorun eksoz vidası var kelepçe şeklinde onu gevşet ve yeniden sık tamamdır
-
23 Mayıs 2015, 13:54
200 ns yeni rakip gene bajdan bence ve çok iddalı arkadaş paylaşmış onun sayfasına yönlendirmek daha doğru link altta
http://www.motosiklet.net/forum/moto...and-150-a.html
-
23 Mayıs 2015, 14:03
fatih. adlı üyeden alıntı
kardeşim hayırlı olsun
Şimdi gelelim sese
eline anahtarı alıyorsun 14 15 olabilir tam aklımda degil
alt kısımda motorun eksoz vidası var kelepçe şeklinde onu gevşet ve yeniden sık tamamdır
[IMG][/IMG]
-
23 Mayıs 2015, 16:29
Bugün depoda benzin azken hiç göstergede çizgi yokken, trafikte aralardan geçerken stop etti. 2. viteste 5000 devirden falan boşa bırakınca rölantide tutunamadı stop etti. Bende tek marşla tekrar çalışıyor motor ama. Benzin göstergesinde çizgi kalmadıktan sonra 20 km falan yaptım. Demek oluyo ki şehiriçinde gezecekseniz boşa atınca stop etmesin diyorsanız 8 litre yakıt deposu var, teknik verilere göre 14.3 litre görünüyo depo ama verimli kullanılabilir kısmı bu kadar. Tapagaz sürmedikçe 3 litreyi geçmiyo tüketim ama yine de uzun yol için küçük bir benzin deposu var. Motor soğukken de düşük devirlerde zor tutunuyo stop edebiliyo bi arabanın önüne falan atlayacaksanız yola çıkarken gazı bol verin üzerinize çıkmasınlar
-
23 Mayıs 2015, 17:39
fatih. adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim. Bir deneyip bilgilendireceğim.Çok teşekkür ederim yeniden.
-
23 Mayıs 2015, 23:36
Merhaba pulsar rs 200 almak istiyrum önerirmisini yedek parça güç nasıldır ??
-
24 Mayıs 2015, 00:41
Bu arada geçen gün farkettim. Sol sinyal sağ sinyalden daha sık yanıp sönüyordu. Dün temizlerken farkettim arka sol sinyal sizlere ömür. Sadece lambayı nereden bulabilirim ? Biraz bakındım internette komple sinyal satılıyor genelde 16 TL'ye. Uzun yola çıkacağım çarşamba günü Antep'den İstanbul'a, ne olur ne olmaz onarmak lazım. Sadece lambayı almak istiyorum var mıdır fikri olan
-
24 Mayıs 2015, 00:54
Aynı renk olmaz muhtemelen ama uyumlu bi sinyal ampülü her yerde bulunur. 12V 10 watt sonuçta.
-
24 Mayıs 2015, 07:42
Arkadaşlar Ankara da 4*4 den başka yetkili servis var mı? Bilen arkadaşlar lütfen ismini ve adresini yazabilirler mi?
-
24 Mayıs 2015, 07:53
hitit63 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Ankara da 4*4 den başka yetkili servis var mı? Bilen arkadaşlar lütfen ismini ve adresini yazabilirler mi?
06 motor, ulustan Dışkapı hastahanesine giderken yiba çarşısını geçince solda. Cayiroglu mondial Bayinin hemen arka sokağı.
Rpm motor var, adresi bajaj sitesinde yazar
4.44 daha merkezi yerde, neden oraya gitmiyorsun?
-
24 Mayıs 2015, 08:05
ayzek adlı üyeden alıntı
ayaklıklardaki pimlere bak sağlamsa büyük ihtimal denge sensörü zırıltısıdır belirli aralıklarla yapıyorsa denge sensörü olabilir büyük olasılıkla
ekrem ata adlı üyeden alıntı
Bugünkü çok özel bir konuğumuz vardı. Sizlerle paylaşmak istedim. Konuğumuz Değerli Neyzen Ferit Yavuz abimiz. Bir hafta önce Pulsar 200 NS sahibi olmuş. Sadece teşekkür etmek için firmamıza geldi. Kısaca şunları söyledi;
“68 yaşındayım. 55 yıldır motosiklet kullanıcısıyım. Kullanmadığım motor kalmadı. Ancak böylesine güzel bir motoru bize sunduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum”.
Biz de bu sözlerden çok mutlu olduk. 31 Mayıs 2015 günü fabrikamızda yapacağımız Pulsar şenliğine kendisini davet ettik. İnşallah bize kısa bir ney ziyafeti de sunacaklar. Ricamızı kırmadılar.
Bir bilgiye de yeni sahip oldum. Aksaçlılar Motosiklet grubu üyesi. Bu grubun temel şartı 50 yaş üzeri olmak. 400 den fazla üyesi varmış. İhtiyar delikanlıları tebrik ediyorum.
Neyzen Ferit abi, hoş geldiniz, ayaklarınıza sağlık…
http://i.hizliresim.com/mPkX21.jpg
http://i.hizliresim.com/zABG06.jpg
http://i.hizliresim.com/EYROD8.jpg
Ekrem Bey,
Merhaba bir öneride bulunmak istiyorum. Mümkünse bunu kısa bir zaman içerisinde hayata geçirin lütfen.
Ankara da gerçekten gittiğinizde motorunuzun bakımının iyi bir şekilde yapılıp yapılmadığını gözünüzle göreceğiniz bir servise ihtiyaç var. Bir tek servise bağlı kalmak tüketiciye hiç bir şans tanımamaktır. Lütfen lütfen ilgilenin bununla. Servislerinizi de kurumsal bir hale getirin. Bizi servislerin insafına bırakmayın. Lütfen denetleyin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:01 ----------
ayzek adlı üyeden alıntı
ayaklıklardaki pimlere bak sağlamsa büyük ihtimal denge sensörü zırıltısıdır belirli aralıklarla yapıyorsa denge sensörü olabilir büyük olasılıkla
gelebek adlı üyeden alıntı
Mengu16 ; stop etme durumu benzin az kaldığı zaman yapıyor demiştin, bende denedim hiçbir fark yok, benzin 1 lt varkende stop ediyor 12 lt full olduğu zamanda yapıyor, bu stop sorunu beni motordan soğuttu artık , motora güvenim kalmadı
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
06 motor, ulustan Dışkapı hastahanesine giderken yiba çarşısını geçince solda. Cayiroglu mondial Bayinin hemen arka sokağı.
Rpm motor var, adresi bajaj sitesinde yazar
4.44 daha merkezi yerde, neden oraya gitmiyorsun?
Merkezi yerde ama bir türlü sıkıntılarımıza cevap alamıyoruz.bir sorumuza tam anlamıyla geçiştirme yoluyla cevap veriliyor. 15 gün önce amortisör keçesi için form doldurup göndereceklerdi ve bana bildireceklerdi. Hala dönen yok.
-
24 Mayıs 2015, 09:16
saksı adlı üyeden alıntı
Bu arada geçen gün farkettim. Sol sinyal sağ sinyalden daha sık yanıp sönüyordu. Dün temizlerken farkettim arka sol sinyal sizlere ömür. Sadece lambayı nereden bulabilirim ? Biraz bakındım internette komple sinyal satılıyor genelde 16 TL'ye. Uzun yola çıkacağım çarşamba günü Antep'den İstanbul'a, ne olur ne olmaz onarmak lazım. Sadece lambayı almak istiyorum var mıdır fikri olan
Parcacilardan sadece ampul alabilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:13 ----------
Mengu16 adlı üyeden alıntı
0-100 denemelik seri kalkışta 6. vitese geçirdikten 3-4 saniye sonra motorda ciddi bi sallanma oldu ya vites yerinden çıkıp geri yerine geldi ya da benzin pompası benzin yetiştiremiyo ani performans artışlarında. 130 km hızdan sonra titreşim sürücü selesinde bile hissediliyo Cg125 Mode ON
5 bin devirde kastırınca da pancar motoru gibi. İçten balansörlü bi motorda bu kadar titreşim anca özensiz işçilikten olur bence.
Mengu bu motoru sana honda bedavadan mi verdi
-
24 Mayıs 2015, 11:27
Buraya yazıyorum, Mengu'nun motor az zaman sonra patlayacak. Öyle hissetmeye başladım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)