Iyımıs benim koyde servis var bigalıyım bende su an 180 km oldu tek sorunum aynalar berbat değişim sart gostermiyor kısa tork nanyak bir iki denedim 125 ile sabit gider bu alet kac yapar bakıcaz artık bi yag değişssinde
len deme beyefendi de forum uyemize
adam hakkını arıyor
bu ne iş discover 125 st de de aynı mevzu
tanitim resimlerinde dublex (tubeless) yazan lastikler vatandaşa iç lastikli satıldı
yok efendim yeni gelenler tubeless olacak dendi
orta sehpa çıkmayan kişilere efendim gelecek dendi
simdi de orta sehba (dogru yazim sehpa) iptal deniyor
müşteri vermiş kaparosunu
saticiyla anlaşmış
mal eksik teslim edilmek isteniyor
bu mudur esnaflik ???
TUKETICI MAHKEMESINE BASVURMA HAKKI VAR HERKESIN
hakkınızı aradığınız için sizi tebrik ederim
dava emsal teskil ederse diğer kaparo verenlere de faydasi olabilir
onceden belirtmeden teknik ozelliklerde değişiklik yapma hakki saklıdır
cümlesinin arkasina sığınarak müşteriye haksızlık yapılmasın
kraldan cok kralcı olmayalım lütfen
Eyvallah volkan kardeş. Bugün Mustafa beyin yanına uğradım telefonumu bıraktım. Senin motor geldiğinde arayacak inşallah.
rebel_punto kimse kusura bakmasın satış sözleşmesi yapılırken bana ayaklık var dendiyse ben bunu alırım, kimseden birşey istenmem lafı uzatıp tartışmaya girmeyeceğim
pulsar çok iyi motor severek heyecanla siparişinide verdim ama bugün izmirdeki yetkili servisle görüştüm ; oda orta sehpanın bundan sonra ki partilerde olmayacağını istesek bile sonradan temin edemeceklerini söyledi, bende orta sehpa yoksa siparişi iptal etmek istediğimi çok açık ve net bir şekilde söyledim, sonra motor gelsin bişeyler ayarlarız dediler . bende tamam dedim
bekleyip görecez.
maddi değeri önemli değil bana ne söz verilmişse ben onu beklerim gerisi beni bağlamaz
ayrıca gecen hafta birtane discover aldım bu ay sonu 1 tane daha alacam çok memnunum titreşim sadece yüksek devirde var oda rahasız etmiyor viraj dengesi muhteşem
Veren arkadaşlara saygı duymakla birlikte ben şahsen kapora alınmasına veya verilmesine karşıyım.
İstenilen ürün bir süre sonra zaten fazlasıyla bayilere gelecektir. Şu durumda durduk yere parayı bağlamak niye? Motorlar siparişle gelmiyor ki kapora verilsin. (Yanlışım varsa düzeltin ) Ayrıca kapora isteyenin firma değil bazı bayiler olduğunu Ekrem Bey de söyledi.
Sonunda böyle üzücü durumlarla karşılaşmamak için kapora vermek yerine sabredip bayiden görerek almak daha iyi bence.
Kralcılık yaptığım yok. Orta sehpa konusunda arkadaşa katılıyorum ve bayii ile hala cebelleşiyorum ( Ekrem Bey ile de aynı şekilde). Ben sadece üsluba takıldım ki sen de LEN sözüne takılmışsın ki ben sustum artık. Motosiklette orta sehpa var denildi veya görüldü. Ben de hakkımın yenmesinden hiç hoşnut değilim. Ayrıca arkadaş düz 7 bin falan demiş, 7 bin ise süper. Aradığım bayilerin hiç birisi peygamberi bilmiyor ama NUH'u iyi tanıyor, indirim yapan yok. Valla yakın olsa kaporayı yakar 7 bin e orta sehpalısını alırım. ( kimse demesin sehpaya taktın diye, takarım arkadaş var mı gerisi)
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Değerli arkadaşlarım; takriben bir aydır vakit bulabildikçe sizlerle hasbihal edip doğru bilgileri birinci ağızdan vermeye çalışıyorum. Takdir edersiniz ki her soruya yetişebilmem mümkün değil. Ama bazı yanlış anlamalara sebep olabilecek bilgi kirliliğine de cevap vermek zorunda hissediyorum kendimi. Biraz da başınızı ağrıttığımın farkındayım. Ama size hiç bir zaman çelişkili bir bilgi vermedim, vermem de Allah'ın izni ile...
1. Orta Sehpa konusunda tüm yaşananları söyledim. İlk partide 4 adet eksik orta sehpa ve ön koruma demiri geldi. Sonraki partide ise orta sehpaların gelmeyeceği bilgisi verildi. Bu ürünlerin şu anda sıra ile satışı devam ederken sehpa üzerinden rant sağlanması fikrini şaka olarak kabul ediyorum.. Eğer bir yerde orta sehpalı ürün var ise ilk partiden kalmadır,
2. Bayinin ya da servisin ben size orta sehpa ayarlarım sözünü mutlaka sorgulayın. Biz böyle bir söz vermiyoruz. Aksi halde sıkıntı yaşarsınız. Ama bazı yan sanayi çalışmalarının başladığını duyuyorum. Özellikle m_sayın kardeşim bu parça sizin için siparişi iptal ettirebilecek bir parça ise mutlaka dediklerimi göz önüne alın. Discover üründen memnun olduğunuza da ayrıca sevindim,
3. Kapora konusunda ben de kesinlikle sıcak bakmıyorum. Daha önce de özelden bazı mesajlar yazan arkadaşlara söyledim. Mutlaka rahatlama sağlayacağız. İnşallah gerek kalmayacak. Ama burada benim yapabileceğim başka bir etki takdir edersiniz ki yok.
Bu vesile ile SOMA'da rızıkları peşinde iken can veren şehit kardeşlerimize de Allah'tan (CC)rahmet, geride kalanlara da sabır ihsan edilmesini Rabbimden niyaz ediyorum...
Saygılarımla...
ekrem ata bey keşke herkes siz gibi olabilse 100 lerce insanın canlı canlı gömüldüğü Somada ne acılar yaşanırken bizim konuştuklarıza bak.
hepinize slm yeni üyeyim ve bende forumdaki katkılarınız sayesinde pulsar 200 e kapora vermiş bulunuyorum bekliyoruz bakalım .
280 km ye 52 lira yaktı arkadaslar tabi boşa calıstırmalar gaz vermeler içinde gayet normal kullandım 100 maxımum ara ara gazladım sıkıstırmadan aynalar hariç notum 10 ustunden 9 bazı sacmalıklar hariç parasına gore alet cok iyi diyorum cbr 125 2013 den sonra cok rahat geldi valla arka fren ozellikle hosuma gitti lastıklerde bi sıkıntı gormedıö değismeye gerek yok bence bi iki onfren yaptım kaydıramadım ıyı derım bır gunde 100 kusur km yaptım ellerım uyusmadı cbr 250 kadar tıtrıyor motor herkese iyi forumlar
www.erkakurye.com
Merhaba Değerli Arkadaşlar. Bende Bodrumdan Siyah Pulsar Alarak Aranıza Katıldım. Yarın Motor Elimde Olacak İnşallah. Hepinize Saygılar Selamlar..
teşekkür ederim , ben düz renk olsun istedim siyah ta karar kıldım diğer renkleri biraz cafcaflı geldi bana fiyatta hiç indirim yapmadılar 7.370 tl ye ok demek zorunda kaldım ki fazla bekleyip sezonu kaçırmak istemiyorum ilk motorum olacak acemiliği bunla atalım dedik bakalım bu fiyata güzel bir 200 seçeneği olduğunu düşündüm gerçi 1.82 boy 92 kiloyum bakalım umarım motora büyük gelmem
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------
teşekkür ederim , ben düz renk olsun istedim siyah ta karar kıldım diğer renkleri biraz cafcaflı geldi bana fiyatta hiç indirim yapmadılar 7.370 tl ye ok demek zorunda kaldım ki fazla bekleyip sezonu kaçırmak istemiyorum ilk motorum olacak acemiliği bunla atalım dedik bakalım bu fiyata güzel bir 200 seçeneği olduğunu düşündüm gerçi 1.82 boy 92 kiloyum bakalım umarım motora büyük gelmem
Şu an bu konu içerisinde 48 kullanıcı var. (0 üye ve 48 misafir)