Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Mayıs 2015, 19:23
asuvara adlı üyeden alıntı
Muhtemel kıştan kalma akü zayıflığına bağlı diye düşünüyorum.Aktif kullanımla geçecek herhalde.
Motoru 24 subatta aldim 20 gununde falan aku degisti 1,5 aylik aku ve motor yatmadi aktif halde kullanmaktayim
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Reklamlar
-
11 Mayıs 2015, 20:32
Motorumu bugün aldım, motorda hasar gören tüm parçalar deyişmiş, arızalanma sebebi yağ pompasıymış, yağsız kalan motor sürtünerek aşınmış, erken fark edip servise gitmesem kitlermiş motoru mazallah, ücret olarak yağ ve yağ filtresini aldılar 53 ₺ onları garanti karşılamıyormuş, motoruma kavuştum özlemişim 31 mayıstaki etkinlikte görüşürüz.
-
11 Mayıs 2015, 20:46
Motor racing tarzı oturuş şekli ve sert süspansiyonu dolayısıyla beli hassas kişileri mahfediyor. Su soğutmalı ve enjeksiyonlu commuter olsaydı onu alırdım ama yok, mecbur belimi kuvvetlendirmeye çalışacağım
-
12 Mayıs 2015, 11:01
herkese merbaha benım motorum 2015 model ama yenı 2015 modellerde olan degısıklıkler yok ılk partıde aldıgım ıcın hadu 2014 olsa tamam derım ama bunda bır adaletsızlık durumu oldugunu dusunuyorum madem oyle bızedde yenı degısıklıktekı parcaları gondermelıler dıye dusunuyorum yanlıs bırsey soyledıysem herkesten ozurdılerım saygılar
-
12 Mayıs 2015, 11:06
gelebek adlı üyeden alıntı
Motorumu bugün aldım, motorda hasar gören tüm parçalar deyişmiş, arızalanma sebebi yağ pompasıymış, yağsız kalan motor sürtünerek aşınmış, erken fark edip servise gitmesem kitlermiş motoru mazallah, ücret olarak yağ ve yağ filtresini aldılar 53 ₺ onları garanti karşılamıyormuş, motoruma kavuştum özlemişim
31 mayıstaki etkinlikte görüşürüz.
hadi bakalım kazasız belasız arzasız keyifli sürüşler dilerim
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
12 Mayıs 2015, 11:10
Motorumu bugün aldım, motorda hasar gören tüm parçalar deyişmiş, arızalanma sebebi yağ pompasıymış, yağsız kalan motor sürtünerek aşınmış, erken fark edip servise gitmesem kitlermiş motoru mazallah, ücret olarak yağ ve yağ filtresini aldılar 53 ₺ onları garanti karşılamıyormuş, motoruma kavuştum özlemişim
Erken çözüm bulması sevindirici.
Peki benim motoru ma yağ pompası arızası olursa günün birinde 3 erken nasıl fark ederim ? Tüm motorlarda var yağ pompası. Acaba motor çalışırken yağ seviyesine bakmak yeterli olur mu.
Son olarak yağın değişme parasini da karşılamalari lazım. Sonuçta yağ değişimine sebep olan şey motor arızası. Ancak buna da şükür.
-
12 Mayıs 2015, 11:20
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
06 Motor Yiba Çarşısı, Selim Şahinbaş
Bajaj servisi orası ise bir daha düşün derim.
2 defa kendim için, 1 defa da değişen birşey varmı diye kontrol için gittim. Tekrar gitmem.
"Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)
-
12 Mayıs 2015, 11:20
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
Erken çözüm bulması sevindirici.
Peki benim motoru ma yağ pompası arızası olursa günün birinde 3 erken nasıl fark ederim ? Tüm motorlarda var yağ pompası. Acaba motor çalışırken yağ seviyesine bakmak yeterli olur mu.
Son olarak yağın değişme parasini da karşılamalari lazım. Sonuçta yağ değişimine sebep olan şey motor arızası. Ancak buna da şükür.
Üst kapak yağsız kalacağı için zırıltı yapmaya başlar ve tapagaz kullanımlarda şişer yani motor güçten düşer. Cg'de yağ pompası gidikliğinden motor kilitlemez üst kapak sesli çalışır ve zamanla aşınır.
-
12 Mayıs 2015, 13:42
-
12 Mayıs 2015, 14:49
Arkadaşlar gerçekten şu an 8.500 tl verilip pulsar 200 ns alınırmı. Alıpta pişman olan arkadaş varmı....Yada iyiki almışım bu motoru, benim bütün beklentilerimi karşılıyor diyen varmı.... arıza çıkartıyor mu...ve rampalarda artçıyla birlikte arabaları sollamada sorun yaşanıyormu... Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------
MKAYHAN adlı üyeden alıntı
benim fikrim hiç hoş olmamış... Orjinali daha yakışıklı....
-
12 Mayıs 2015, 15:40
Ne komik insanlar var ya. Adam gidip motorun her tarafını değiştiriyor, 2200 km de kullanıyor sonra gidip 10 bin TL para istiyor. Gerçek bir acayip milletiz. Bana bedava verseler binmem o motora...
-
12 Mayıs 2015, 17:34
Seko adlı üyeden alıntı
Ne komik insanlar var ya. Adam gidip motorun her tarafını değiştiriyor, 2200 km de kullanıyor sonra gidip 10 bin TL para istiyor. Gerçek bir acayip milletiz. Bana bedava verseler binmem o motora...
Aynen katılıyorum. Çirkinlik abidesi haline getirip orjinalliğini boz bir de sıfırından % 25 daha fazla iste. Şahin görünümlü 131 olmuş.
-
12 Mayıs 2015, 18:26
Geçmiş olsun.Sorunun bu şekilde çözülmesine sevindim .
güzel bakan , güzel görür.
-
12 Mayıs 2015, 22:38
emek verılen butun customlara saygı duymalıyız arkadaslar bence guzel olmus tebrıkler
-
13 Mayıs 2015, 00:03
gayet güzel bir çalışma olmuş yapan arkadaşın ellerine sağlık
-
13 Mayıs 2015, 10:17
kendilerini ifade eden motor yapanlara saygı duyulmalı.
benimde böyle fikirlerim var ama satmak için değil, kenarda dursun, ufak tefek değişiklik yapmak istiyorum ama nerde bizde
şekil kime göre neye göre berbat?. bedava versinler sen binme, kendi el emeğin göz nurun olsa öyle konuşamazsın. şuanda o motorun sahibi bur da olsa ne kadar üzülür. adam ne kadar uğraşmış belki.
Flickr
http://www.flickr.com/photos/109845783@N04/
..kanlı resimler ressamı..
-
13 Mayıs 2015, 15:01
Bende fikrimi söyleyeyim , çok beğenmedim doğrusu orjinal hali çok karizmatik
fatih. adlı üyeden alıntı
gayet güzel bir çalışma olmuş yapan arkadaşın ellerine sağlık
güzel bakan , güzel görür.
-
13 Mayıs 2015, 22:40
Arka lastik düşük hızda sert frenlemelerde çok kolay kızaklıyo gibi, Michelin lastik alsam çok fark eder mi yoksa dişli değil de kanallı lastik olduğundan mı çok kayıyor ?
-
13 Mayıs 2015, 22:57
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Arka lastik düşük hızda sert frenlemelerde çok kolay kızaklıyo gibi, Michelin lastik alsam çok fark eder mi yoksa dişli değil de kanallı lastik olduğundan mı çok kayıyor ?
Iyi marka bir grip lastik her türlü farkeder, her motorda çok farkeder. Frenlemeyi geçtim her virajda değiştirmekle ne kadar iyi bir iş yaptığını düşünürsün. Imkanın varsa mutlaka değiştir. Birde çift al sadece arkayı değiştirme.
-
14 Mayıs 2015, 01:00
Arkadaşlar bu stop etme sorunu çözümüne kavuşmadı değil mi? Okuduğum hiçbir yerde çözümlendiği söylenmiyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)