Valla benim amacım tamda buydu. Motoru kötülemek. Sırf onun için İstanbula otobüsle gidip aldım. 500 kmde yol geldim motorla. Hepsi bu motoru kötülemek içindi :D görevimi yaptığıma göre motoruda elden çıkarabilirim artık
Neden butür yorumları kendinize görev ediniyosunuz anlamıyorum. Evet artçı selesi çok kötü 500 km boyunca arkadaşım kullandı ve ben arkaya oturdum. Şimdi kalkıpta ya millet kötülüyo ama aslında çok iyi mi demeliyim sırf motoru satın aldım diye . Şimdiye kadar hep konuşuldu zaten forumdada okudum bende ufak bir tecrübemi dile getirdim bu motoru kötülemek karalamak değildi .zaten bilinen bişeyi bende tecrübe etmiş oldum. Motoru aldıktan sonra herhangi bir sürprizle karşılaşmadım , hakikaten dedikleri gibiymiş dedim sadece. nolur giderim bende kaplatırım seleyi sorunu çözerim. yada aynamı değiştiririm onuda çözerim . Bu size niye dert oldu onu anlamadım . Forumda yazılanları incelemeleri izleyip okuyorsunuz ama tecrübe etmeden ne kadar emin olabilirsinizki. Benim uzun araştırmalarım tam olarak pulsar ile ilgili değildi. 7-8 bin bütçem var bu bütçeye ne alabilirim ne alırsam üzmez beni en doğru tercihi nasıl yaparım yönündeydi ve + ları - lerini bilerek tercihimi pulsardan yana kullandım 1 ay daha araştırsaydım bu bütçeye yine pulsar alıcaktım büyük ihtimal. Aklımdan şu geçmedi hiç '' ya forumda kötülüyolar yok selesi kötü yok aynası berbat '' bu motoru almiyim ben en iyisi
Aldık geçtik bundan sonraki sorunları yada memnunyeti tamamen benim sorunum
Edit: Cevap yazdığım arkadaşta banlanmış niyeyse boşa yazdık okadar
Şunuda eklemek istiyorum pulsar ilk geldiğinde fiyatından çok yakınmıştım bende. Ama Allahın çinlisi regal raptorun fiyatları bile 10000 leri geçtiğine göre şuan makul geldi. Ve bu fiayt aralığında alınabilecek tek tercih olduğunu düşünüyorum bende.
İyi dilekleri olan arkadaşlarada teşekkür ederim şimdilik pulsarlayız yakın zamandada değiştirmeyi düşünmüyorum zaten.
Bu arada
Ankara'da önerebileceğiniz servis varmı. Motoru aldığım kişi tanıdık çıktı tesadüfen hiç bişeyine baktırmadan aldık geldik bir servise göstereyim diyorum yağını suyunu falan değiştirelim , yardımcı olursanız sevinirim.