Afyon'da o kadar kanuni satan var ama pulsar ve bajaj modelleri hiçbirindede yok,bize gelmeyecekmi,bizde isteriz.
Fuara gidemedim ama kardeşimi gönderdim. Ne kadar kassanız 100 km de 2 lt yi geçemezsiniz demişler. Sahibinden de ki açıklamalarda 1 lt ile şehir içi 45 km ş.dışı 60 km gider denmiş. Bence hintlilerin yakaladığı 50 - 60 km zor. Çünkü adamlar sırf ekonomi için pulsar la 55 km hızla gidiyor. Eee adamlar ufak birde. Kiloları az. Ben 178 boyunda 85 kiloyum. Rodaj harici pulsarla sabit 55 km ile giden adam da çıkmaz aramızdan.
Cbr 250 90 - 100 km/h arası 100 km de 2.7 lt yakmıştı. Daha kullanmak test emek mümkün olmadı ama pulsarın aynı koşullarda 2.3 gibi yakmasını bekliyorum. Ayrıca cbr ş.içi 4 lt civarı yakıyordu pulsar ağırlığının avantajı olarak daha da az yakacaktır eminim.
Benden cbr 250 ile karşılaştırmalı test bekleyen - özelden soran arkadaşalar artısı ile eksisi ile pulsar elime geçer geçmez konusunu açacağım inşallah.
Orta sehpa konusuna gelecek olursak Ekrem Bey in yapabileceği birşey kalmamış gibi görünüyor ( çıkmadık candan ümit kesilmez ) Genelde yan sehpa kullanırız ama orta sehpa özellikle bakım sırasında çok rahatlık veriyor.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Bakım için rahat olsa da bence bu tarz motorlara orta sehpa hiç yakışmıyor.
Ben de aynı fikirdeyim. Pulsar alsaydım kesinlikle orta sehpayı çıkartırdım. Çünkü 2 kişi binince altı yere sürter, estetik de durmaz spor görünümlü motorda. Koskoca Transalpimi bile biraz zor da olsa yan ayakta yağlıyordum.
Değerli arkadaşlarım; hayırlı günler diliyorum...
Pulsar yakıt konusunda bir çok sorular oldu. Elimden geldiğince cevaplandırmaya çalıştım. Öncelikle şöyle bir durum var. En az yakıt sarfiyatı modele göre değişkenlik gösterir. Limitlerde kullanım var. Ortalama karışık kullanım var. Her kategorideki sarfiyatların elbette farklı sonuçları olacak. Ör. olarak discover modelinde 45-50 km/h ile sabit kullanımda (düz yol-5 nci vites-tek kişi-rüzgarsız ortam)en az yakıt sarfiyat değerine ulaşılıyor. 1200 km testinde bu rakamı 79 km olarak ölçtük. Bajaj Auto da bu rakamı 1 lt ile 78 km olarak ifade etmişlerdi. ( 100 km de 1,28 lt)
Ancak pulsar modelinde 100 km de 2,00 lt sarfiyat söylemini hiç kullanmadık. Hatta bu modelde direk yakıt sarfiyatı ile ürünü değerlendirmek ürünün üzerindeki teknolojileri gölgelemek olabilir düşüncesinde olduğumuzu ifade etmeye çalıştım. Çok karışık bilgiler veriliyor. Ama yakıt kesinlikle önemli ve bunun farkındayız. Pulsar modelimizde bizdeki veriler çok agresif kullanım olmadığı müddetçe 100 km de 2,5-3,0 lt aralığının gerçekleşeceğidir. Hatta biraz dikkatli kullanımda 2,5 lt altı da olabilir. Şu anda karışık kullanımda 1 km. de 15 kuruş bilgileri geliyor ki 100 km de 3 lt sarfiyat demektir. Bunu doğruluyor. Ama sabırla 55 km hızla 6 ncı viteste 1 lt ile çok daha uzun km ler yapılabilir. Ama bunu söylemek bir mana ifade edemez?
Afyon ilimizde henüz bayimiz yok. Arkadaşlar Kanuni bayisi var ama niçin Bajaj bayisi yok gibi sorular soruyorlar. Bilinmesi gereken önemli bir detay her kanuni bayi ya da servisi kesinlikle bajaj bayisi ya da servisi değildir. Bajaj kriterlerinden sonra mümkün olursa ancak bu durum gerçekleşebilir. Ama bu ilimiz önemli bir nokta ve 2014 yılı içinde inşallah olacağız...
Saygılarımla...
Ekrem bey, çanakkalede bajaj bayiniz var mı? Gidip test için denemek istiyorum ama hal böyle olunca size sorayım dedim.. Tşk..
http://bajaj.com.tr/servis-bul/17
İlçe BIGA
Yetkili MUSTAFA GÜLAÇTI
Address İSTİKLAL MAH.SEMT AŞİR ATLI PAŞA CAD.NO:7/B BIGA CANAKKALE
Telefon 0286 316 9698
Faks 0286 316 9698
İlçe CAN
Yetkili HÜSEYİN SANCAK
Address CUMHURİYET MAH.ÇANAKKALE CAD.NO:77 CAN CANAKKALE
Telefon 02864169148
Faks 02864169148
İlçe CANAKKALE
Yetkili ADALI MOTOR
Address NAMIK KEMAL MH.PEHLİVAN SK.NO.6/A CANAKKALE CANAKKALE
Telefon 02862136567
Faks 02862136567
İlçe EZINE
Yetkili ALİ TOPALOĞLU
Address CAMİKEBİR MAH.GÜLLÜCE SOK.NO:10 EZINE CANAKKALE
Telefon 02866186612
Faks
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
@Ekrem bey çalışmalarınızdan ötürü sizi çok taktir ediyorum. Keşke Mondialde çalışan herhangi bir kişi de sizi örnek alabilse.
Bence bırakın Pulsarın yakıt tüketimini soran kişileri. Zaten dediğiniz gibi çok çeşitli değerler elde ediliyor. Tamam ürününüzün az yaktığını belirterek reklam yapıyosunuz, anlıyorum, haklısınız da. Ama bence Pulsarın performansını ve tasarımını öne çıkarın. 1 taşta 2 kuş vurmak güzel olur tabi ama yakıt tüketimi odaklı Pulsar alıcısını anlayamıyorum ben. O güzelim motoru alıp "acaba 2lt yakıyor mu, 2,5 lt'nin altına düşürebilir miyim" diye düşünecek kişi okadar para verip ne kendine ne motora yazık etmesin. Bence Pulsar 200'ü alıp doya doya kullanmak, keyfini çıkarmak en mantıklısı.
Herkese iyi sürüşler dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:03 ----------
Buarada Ankarada da bir test sürüşü ayarlansa da artık biz merkımızı gidersek. Güzel olmaz mı Ekrem bey
Bende bugun bursa motocross ali şukla da motoru test ettim.Bence fiyatına göre çok iyi motor.Gücü kuvveti yerinde güzel gidiyor.Alacak arkadaşlara tavsiye ederim.Gidip kullansınlar.Ben giderken hiç titreşim hissetmedim.1.2.3. vites çok seri.Güzel hızlanıyor.Frenler ön güzel arka da güzel ama biraz çobuk kitliyo gibi.Ben beğendim.Parasını sonuna kadar hakeden ender makinalardan.
Merhaba arkadaşlar. Tüm arkadaşlar adına bi mail attım bajaj merkezine. bakalım ne cevap gelecek..
attığım mailde, yeni motorlardan memnun olduğumuzu ancak, Türkiye'de çanta takmanın çok populer olduğunu, ve çantaları takmak için çanta demirinin olmadığını yazdım. Bununla ilgili çalışmaları olup olmadığını sordum. Bir önce çanta takmak için demir aparat getirmelerini rica ettim. bakalım ne olacak
Mail adresi : customerservice@bajajauto.co.in
Cumartesi günü detaylıca inceleyeceğiz inşallah Pulsarı.. Bakmaya doyamıyorum Aşık oldum galiba.. ( eşim duysa, akşam dışarda yatarım herhalde )
Aftif olmayan başlıktan kullanılar pek görülmedi sanırım.
Motoru alanlara hayırlı olsun, Allah kaza bela göstermesin. Motorun Yakıt tüketimi nasıl.
Az önce Kocaeli izmit Bajaj bayine uğradım pulsar 200'e bakmak için ellerinde yalnızca siyah modeli vardi tip olarak baya albenili motor güzel beğendim . Çin mallarından 2 gömlek üstünde . Test motorları yoktu o yüzden deneyemedim . İndirimde yapıyorlar düz 7 bine satıyorlar biraz pazarlık yaparsanız
almicaksanız laf telaşı yapmayın, deneyip görmediyseniz ve bu konu başlık altında bilginizde yoksa okuyup geçin, bu motoru satan kişi bile sizin kadar böyle ...... yırtmıyor. ( firma sabihi yanlış anlamasın.) tşk ederim.
yusufran kardeş cumartesi motor gelcek inş konyaya mustafa bey var kanuni bayii ve bajaj servisi ordan alcam inş motoru orada denk gelirse bakabilirsin ....
Bu haftasonu artçılı olarak bir kez daha süreceğim Pulsar'ı...
Ekrem bey :pulsar kullanicilari olarak bajaj pulsar Türkiye isminde anahtarlik yaptimaniz mumkunmü.karsilastirmak gibi olmasin amaa Artı grup sym wolf icin yaptirdi dağılıyor lar .bizde isteeriz isteeeriz kargo parası ni karsilariz sorun değil
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)