Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Nisan 2015, 22:17
Zuzuuw adlı üyeden alıntı
Duke 200 bloğu kullandığına göre havada karada vermesi gerekmez mi?
CBR düz yolda çok görse 120-130 görür. Bu da o kadar görür ancak devir daha düşük olacağı için daha komforlu olur.
Hakikaten, düz yolda, sabit en fazla kaç km hız ile tutunabiliyor? Anlık çıktığı hızlar değil, mesela sabit 145 ile gidebiliyor mu?
7000 devirde 100km hızı 8000 devirde 114km hızı 9000 devirde 130 km hızı duz rüzgarsız arkada 40lt topcese 80kg agirligimla zorlanmadan goruyorum. 130km sen sonraki hızda devir kırmızıya geliyor biraz eğimli yolda veya motorun üzerine yattığınızda 152 km hızı görmeniz mümkün ben gordum anlık olarak. 155 km hızda kesiciye giriyor. 7500 devir altı kullanımda az yakar km de 13 kuruş civarı 7500 devir üzeri ise 17 kuruş civarı yakar. Uzun yolda 130 km hıza kadar istediğiniz sabitlikte gidebilirsiniz. Ayrıca hızlanması çok seridir 150 cc karbilatorlu motorları kesinlikle ölçü almayiniz, daha çok 200cc ve üzeri enjeksiyonlu motorları ölçü alınız f/p değerlendirmesi yapınız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Bu motor Cbr125'den daha iyi performans veriyo mu gerçekten ? malum ikisinin de fiyatı aynı.
cbr 125 devir kırmızıda iken 130km hızı anca görüyor ve devir kirmizida iken sürekli gidemessiniz, anlık olarak o hızda gidebilirsiniz. Pulsar ise 130 km hıza devir kırmızıya gelmeden rahatça çıkabiliyor ve istediğiniz kadar bu hızda gidebilirsiniz.
Reklamlar
-
26 Nisan 2015, 22:19
Buda benimki eski motorumun yan çantalarını taktım.
[IMG][/IMG]
-
26 Nisan 2015, 22:32
ismo61 adlı üyeden alıntı
7000 devirde 100km hızı 8000 devirde 114km hızı 9000 devirde 130 km hızı duz rüzgarsız arkada 40lt topcese 80kg agirligimla zorlanmadan goruyorum. 130km sen sonraki hızda devir kırmızıya geliyor biraz eğimli yolda veya motorun üzerine yattığınızda 152 km hızı görmeniz mümkün ben gordum anlık olarak. 155 km hızda kesiciye giriyor. 7500 devir altı kullanımda az yakar km de 13 kuruş civarı 7500 devir üzeri ise 17 kuruş civarı yakar. Uzun yolda 130 km hıza kadar istediğiniz sabitlikte gidebilirsiniz. Ayrıca hızlanması çok seridir 150 cc karbilatorlu motorları kesinlikle ölçü almayiniz, daha çok 200cc ve üzeri enjeksiyonlu motorları ölçü alınız f/p değerlendirmesi yapınız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:08 ----------
cbr 125 devir kırmızıda iken 130km hızı anca görüyor ve devir kirmizida iken sürekli gidemessiniz, anlık olarak o hızda gidebilirsiniz. Pulsar ise 130 km hıza devir kırmızıya gelmeden rahatça çıkabiliyor ve istediğiniz kadar bu hızda gidebilirsiniz.
Çok teşekkür ederim. Sabit 130 iyidir. Belki 140 a sabitleme imkanım olursa çok daha iyi olur.
Cbr 125 sabit olarak 110 115 gider. Daha üstü yola ve rüzgara bakar. Zaten reddine giriyor ve 90 dan sonra çok yavaş hızlanıyor. Pulsar in kısası olamaz.
-
26 Nisan 2015, 23:29
asuvara adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun aramıza hoşgeldin
çantaların üst kapagını kırmızı veya siyah renke boyasan daha hoş olur ((bana göre))
-
27 Nisan 2015, 08:58
Merhaba Arkadaşlar , resimlere devam , Üyelik tarihim de yanda
-
27 Nisan 2015, 10:35
Merhaba Arkadaşlar,
3 Mayıs Pazar günü Ümraniye Yaşar Motor Ticaret - Ahmet Kiremitçi sponsorluğunda Ahmet Abimizin Şile dağlık köyüne sürüyoruz. Etkinliğe tüm motor severler davetlidir.
Buluşma saat 11:00'de Ümraniye Yaşar Motor Ticaret önünde yapılacaktır. En geç 11:30 gibi Şile Darlık Köyüne yola çıkılacaktır. 56 km sürüş sonrasında Şile Darlık Köyüne varmış olacağız.
Darlık Köyü piknik alanına vardığımızda hoş sohbet, muhabbet ve ikramlar bizleri bekliyor olacak
NOT: Etkinliğin organize edilebilmesi sürecinde katılımcı sayısı önem arz etmektedir. Katılacak kişilerin etkinliğe katıl butonuna tıklaması, katılmayacak kişilerin tıklamaması önemldir. Lütfen bu konuda duyarlı olalım.
İkinci olarak kalabalık bir grup halinde sürüş olacağı için, tatsız olaylara mahal vermemek adına grup sürüş kurallarına azami düzeyde uyalım.
Saygı ve Sevgilerimle
Konuyu arkadaşlarımız facebook sayfasından takip edebilirler.
-
27 Nisan 2015, 17:13
aSuBaYaH adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar,
3 Mayıs Pazar günü Ümraniye Yaşar Motor Ticaret - Ahmet Kiremitçi sponsorluğunda Ahmet Abimizin Şile dağlık köyüne sürüyoruz. Etkinliğe tüm motor severler davetlidir.
Buluşma saat 11:00'de Ümraniye Yaşar Motor Ticaret önünde yapılacaktır. En geç 11:30 gibi Şile Darlık Köyüne yola çıkılacaktır. 56 km sürüş sonrasında Şile Darlık Köyüne varmış olacağız.
Darlık Köyü piknik alanına vardığımızda hoş sohbet, muhabbet ve ikramlar bizleri bekliyor olacak
NOT: Etkinliğin organize edilebilmesi sürecinde katılımcı sayısı önem arz etmektedir. Katılacak kişilerin etkinliğe katıl butonuna tıklaması, katılmayacak kişilerin tıklamaması önemldir. Lütfen bu konuda duyarlı olalım.
İkinci olarak kalabalık bir grup halinde sürüş olacağı için, tatsız olaylara mahal vermemek adına grup sürüş kurallarına azami düzeyde uyalım.
Saygı ve Sevgilerimle
bu geziye gidildimi acaba. hafta sonu bende kömürlük taraflarındaydım. pulsar gurubunu bekledim kimse geçmedi.
-
27 Nisan 2015, 17:20
aSuBaYaH adlı üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar,
Saygı ve Sevgilerimle
atillapasa adlı üyeden alıntı
bu geziye gidildimi acaba. hafta sonu bende kömürlük taraflarındaydım. pulsar gurubunu bekledim kimse geçmedi.
Tarihlere pek dikkat etmiyoruz galiba
-
27 Nisan 2015, 17:37
-
27 Nisan 2015, 18:29
xewor adlı üyeden alıntı
vur kırbacı birşey olmaz
-
27 Nisan 2015, 18:31
atillapasa adlı üyeden alıntı
sbr
önümüzdeki hafta pulsar 200 ns almayı pilanlıyorum. kredi onayını bekliyorum. motora bakmaya beraber gidebilirmiyiz. senin pulsar tecrüben var.artısını eksisini daha iyi görürsün.bizim çelikatlı nihatada da ulaşıcam. müsayitse oda gelir heralde.efsane geri dönüyor nihayet.hanımı ikna ettim.
Vay vay atilla abi nerelerdeydın sen.. Bende gelmek isterim haber verin ^^ hatta elimde bi pulsar bile olabilir..
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
-
27 Nisan 2015, 19:34
Mrb pulsar kullanicilari arka fren balatasi diske yapisip tekeri kitlenen oldumu. Arka freni hic kullanmadigim halde ozellikle hava sicak oldugunda yapiyo melet
-
27 Nisan 2015, 20:19
Kullanmadigindandir.ihmal etme arka on kombine kullan. Lütfen.
-
27 Nisan 2015, 20:37
Arka frenle on freni birlikte kullanan biriym. Yalniz dikkatimi ceken uc defa oldu ucundede hava sicakti birde yogun trafikye oldu bi sikinti var ama cozemedim yarin servistecozulur sorun neyse insallah
-
27 Nisan 2015, 21:06
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
27 Nisan 2015, 22:46
Enes buralardayım. takipteyim.
yanlız pulsarcıların gezi tarihine bakmamışım. ihtiyarlık belirtileri bunlar. kahvaltıya gitmiştik çoluk çocok. gözüm hep yolda geçerlermi diye. selamsız bandosu misali bekledim. 3 mayısta belli olmaz bende aralarıda olabilirim. baktığım motorlar karşıda fırsat bulup gidemiyorum.
-
27 Nisan 2015, 23:29
hll80 adlı üyeden alıntı
Arka frenle on freni birlikte kullanan biriym. Yalniz dikkatimi ceken uc defa oldu ucundede hava sicakti birde yogun trafikye oldu bi sikinti var ama cozemedim yarin servistecozulur sorun neyse insallah
ne oldu tam olarak
-
28 Nisan 2015, 10:23
drej73 adlı üyeden alıntı
bi kullanan yokmu şu pulsar'ı bize anlatsın
mesela neden 3 buijili ne işe yarıyor fazladan 2 buji?
yakıttan tasarruf etmek için. 100 km de 2 2,5 civarı yakıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------
arkadaşlar aralıksız kaç km gider. mesela arkadaşlarla geziye çıktık diyelim sıkıntı çıkartır mı bana ?
-
28 Nisan 2015, 10:45
burakozen adlı üyeden alıntı
yakıttan tasarruf etmek için. 100 km de 2 2,5 civarı yakıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------
arkadaşlar aralıksız kaç km gider. mesela arkadaşlarla geziye çıktık diyelim sıkıntı çıkartır mı bana ?
Vallahi şu motoru 10.000 km kullandım bir hatadan satınca peşinden cbr aldım, inanın cbr aynı tadı vermiyordu, gider mi edermi ne kadar yakar diyenler var görüyorum, arkadaşlar on numara motor gidiyor hızlanıyor, frenleride muhteşem, hergün 40 km otobandan işe gidip gelirdim, mis gibi 130 135 yeri gelince 140 + giderdim, hiçbir sıkıntı sorunda çıkarmamıştır,
- 130-135 km hızlarda rahatça seyahat edilebiliyor,
- Ön frenleri muhteşem (cbr250 den bence daha iyi)
- Büyük giderilmeyecek bir sorunu yok.
- Hızlanması torku o cc ye göre süper,
- yakıt olarak kendi görüşüm sanıldığının aksine 12-13 kr yakarım diyenler evet yakar ama maalesef cbf gibi kullanmanız gerekicek motoru,
hakkını vererek kullanmak isteyenler 16-17 kr tan aşşa yakamazlar hatta üzeri bile olabilir
- Dengesi ok gibidir, elleri bırak sapmadan fizana gider
- Virajları benim motordanmıdır nedir çok beceremesem de 15 modeldeki yeni lastikle sanırım daha iyidir,
Bu motorun kıymetini bilin arkadaşlar on numara motor, mumla arıyorum mumla )
-
28 Nisan 2015, 10:54
agrasiwe adlı üyeden alıntı
Vallahi şu motoru 10.000 km kullandım bir hatadan satınca peşinden cbr aldım, inanın cbr aynı tadı vermiyordu, gider mi edermi ne kadar yakar diyenler var görüyorum, arkadaşlar on numara motor gidiyor hızlanıyor, frenleride muhteşem, hergün 40 km otobandan işe gidip gelirdim, mis gibi 130 135 yeri gelince 140 + giderdim, hiçbir sıkıntı sorunda çıkarmamıştır,
- 130-135 km hızlarda rahatça seyahat edilebiliyor,
- Ön frenleri muhteşem (cbr250 den bence daha iyi)
- Büyük giderilmeyecek bir sorunu yok.
- Hızlanması torku o cc ye göre süper,
- yakıt olarak kendi görüşüm sanıldığının aksine 12-13 kr yakarım diyenler evet yakar ama maalesef cbf gibi kullanmanız gerekicek motoru,
hakkını vererek kullanmak isteyenler 16-17 kr tan aşşa yakamazlar hatta üzeri bile olabilir
- Dengesi ok gibidir, elleri bırak sapmadan fizana gider
- Virajları benim motordanmıdır nedir çok beceremesem de 15 modeldeki yeni lastikle sanırım daha iyidir,
Bu motorun kıymetini bilin arkadaşlar on numara motor, mumla arıyorum mumla )
Hocam kaç para alıyorsun övgü başına ? Bana az veriyorlar gibime geliyor. Şöyle ağız tadıyla bir entrika çeviremedik
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)