arkadaslar motorumu ıhtıyactan satıyorum ılgılenenlere;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-memurdan-pilot-street-lastikle-birlikte-203001177/detay
Selam arkadaşlar . bugün öğlen antebe giderek selçuk motor dan kırmızı pulsarımı teslim aldım . adanadan bayaa uzak olduğu için mesafe Doblo aracimla getirmeyi tercih ettim daha adanayada 1 saat önce girebildik. Bu ikinci pulsarım ilki beyazdı bu kırmızı daha öncede kullandığimdan test etmedim binmedim henüz arabada duruyor sabah indirecez ama ilk izlenim olarak 2015 modellerin lastiği değişmis eski traktör lastiği gibi deseni olan lastikleri takmamislar motora bu lastiklerin deseni bayaa güzel duruyor başkada gözle görülür bi farklılık yok gibi . Allah hayalini kuran isteyen dileyen herkese nasip etsin inş .
Bu rölanti probleminin ekjeksiyondan olcağını sanmıyorum. Acaba üç bujinin ateşleme zamanının kontrolünde bir sıkıntı mı var ? 2015 model alan arkadaşlarda şikayetler devam ediyor mu acaba ? Bu ve diğer sensör zırıltıları...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:15 ----------
Hayırlı olsun. İki defa Pulsar almış olman herhalde motor konusunda tereddütte olan arkadaşlara biraz yardımcı olacaktır.
benimde 2. pulsarım neden tekrar satın aldım başka bir altarnatifi olmadığı için tercih sebebim oldu tereddüt edecek bir şey yok tvs apachi kadar malzeme kalitesi yok deposu 0 aldım yine paslı rolanti dalgalanması var stop etme yok ilk in dede yoktu ama bu fiyata 24 beygirlik bir makine yok inş cs400 de pulsar gibi uygun bir fiyata giriş yapar tabi iyi bir temenni bu cbr 250 fiyatına gelse sallar piyasayı.
İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
İkinci pulsar olayı doğru ilkini motor ilk geldiğinde yok satarken almıştım adanada yoktu onuda mersin erdemli bayinden aldım getirdim vadeli olarak bikaç ay sonra düğün işi oluncada düğün hazırlıkları için geri satmak durumunda kaldım . bir ikinci sebepte o dönem motor olmadığı gibi renk seçme durumunda yoktu biliyorsunuz hangi bayide ne varsa almak durumundaydık . Ben ilkinde mavi ile beyaz olduğundan beyazı tercih ettim ama kırmızı hep aklımda kaldı acaba dahamı güzel diye şimdide kısmet oldu kırmızı aldık bakalım Allahtan hayırlısı ağız tadıyla binmek nasip olur inş.
bugün sabah motoru ilk defa çalıştırdım bi tur attım 100 mt kadar ve dükkana koydum öğlen baktığımda motorun altı komple ıslanmıstı araştırınca aküden akü sıvısının aktığını farkettim ve aküyü yerinden söktüm aldığımız antep selçuk motor saolsun bir telefonla hemen ilgilendiler ve yeni aküyü kargodan daha hızlı gelebilmesi için otobüse verdiler şuan yolda geliyor. böyle ufak tefek şeyler olabilir ama sıkıntı yok Allah beterinden saklasın .
bajaj uygulamasındaki videoda hashtag varmıs görenınız var mı??
Başlangıç motoru olarak almayı düşünen bi arkadaşım var ne dersiniz? Bide aea vidaları sıkın demiş sanırım, varmı sıkıntı yaşayan? Urfada yaşıyoruz asfalt sıcak zaten lastikleri değiştirmesek sıkıntı olurmu sizce? Teşekkürler
Orta sehba standart olarak verilmiyormuydu
Bas sayfalarda standart olarak verildiği yazıyordu sonradan iptal mi edildi.
Benin motorda yok.
Hem zam yapıp hem de orta sehbayı iptal mi ettiler.
Abilerim hafta ici motor alicagim cbr 125. Mi pulsar 200 ns mi pulsar elimde kalirmi : cbr. Cok saglam bir motor. Ama sikilirmiyim 1-2 yildan sonra
Farkinsayim abi ama. Simdi bajaj aldim. Patladi kaldi elimde olmasin. Ogrenci adamim kredi ile giriyorum motor isine. Yani demek istedigim su. Harcligimdan kisarak oducegim. Ve. Diral dedede kullaniyo oneeiyo ama mesela direksiyonunda bir milim bosluk varmis. Bunlae onemli. Boyle sikintilAr yasarmiyim
Pulsara bukadar önyargin olmasin cbrdada karsina sorunlar cikabilir ama bir sekilde giderilir pulsar bana gore daha yakisikli daha guzel ve seri tabiki bu zevk meselesi cbr da kotu motor degil ihtiyaclarini belirlemen gerek 125 cc bana yetermi yada pulsara gore biraz daha yatik kullanmak seni rahatsiz edermi bence ikiside guzel motor japon kaliteli motor derler pulsarda kotu degil ihtiyaclarina gore karar vermen en dogrusu
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Arkadaşlar, yeni aldığında motorun sertliğinden şikayeti olup da sonradan şikayeti geçen var mı? Şundan soruyorum; cihazı bana göre uzun sayılabilecek bir süre kullandıktan sonra bel ağrısı yaptı biraz. Oturuş pozisyonuna alışmamış olmam, fiziki kondisyonun az olması da etken olabilir bunlara ama yorumlarda motorun biraz sert olduğunun belirtildiği de bir gerçek.
Aklımdaki kontrol ve önlemler listesi:
-Lastik basınçlarını tekrar bir kontrol ettirmek.
-Seleye dolgu yaptırmak. (Bu çözüm olur mu amortisör sertliğine)
-Çoğu kişi etki etmiyor demiş ama arka amortisörü yumuşatmak. (Bunu nasıl yapabilirim?)
Sele bir sureden sonra agri yapiyor ama ilk gune gore yumusadi biraz benim sele kasislerde ve cukurda biraz sert ama agrinin bele vurmasinin oturus pozisyonu ve kasislerden gecerken hafif totoyu kaldirmadigin icin olabilir direk bele vuruyor cunku video belki isine yarar
https://youtu.be/uVXYoh3ujkk
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Pulsari alsam pisman olmam dimi abilerim yani. Araba sollarkende. Arabanin sollamama. Frebe basip izin vermesi koyar :D. Zaten kronik bir sorunda. Servis. Yapiyormu ucretsiz. Direksiyonda bosluk filan varsa. Eger. Diral dede al kardesim derse. Pazartesi burda. Bajaj var. Sanayi mahelesi basinda dukkanin burda ona gidip alicagim
Aklima yatti bajaj . Ama. Soyle bidey var. Diral dede supersport kullananlar daha iyi kullanabilir dedi nedeni ise. Biraz yatik. Kullanmak gerekiyormus
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)