Bende Fuarda 2015 model pulsar için anlaştım kaporamı bugün yatırdım önümüzdeki günlerde aranızdayım bende inşallah 10.000 km scooter tecrübesinden sonra vitesli deneyimini pulsarla yaşayacağız bakalım
Bende Fuarda 2015 model pulsar için anlaştım kaporamı bugün yatırdım önümüzdeki günlerde aranızdayım bende inşallah 10.000 km scooter tecrübesinden sonra vitesli deneyimini pulsarla yaşayacağız bakalım
Yeni motor alan arkadaslara hayirli olsun. Pisman olmayacaksiniz..
pulsar 200ss almayı düşünüyorum arkadaşlar. ne düşünüyorsunuz?
Çok sağolun Rabbim cümlemize kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Evet 2015 model, fuar boyunca indirimli satılıyordu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:32 ----------
Görünümü çok hoş fuarda inceledim ama ben naked sevdiğim için ns aldım geri kalan motor ve diğer aksamları aynı
Görerek inceleyerek almanda fayda var.
motorumu satıyorum ilgilenenler için: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-temiz-bajaj-pulsar-200ns-201184884/detay/
Şu son fiyatlardan sonra Atilla abinin dediği gibi tercihler Pulsara yönelecek gibi,
Umarım fazla talepten yada kur arttı bahanesiyle Kuralkan yine fiyat artışına gitmez,
Siyah rengi benimde çok hoşuma gidiyor,
Keşke Pulsar modelinde de düz renk seçenekleri fazla olsaydı ve SYM Wolf gibi mat renkler olsaydı daha bi güzel olurdu,,,
Kim ne derse desin fiyat-performas-yedek parça olarak sınıfında rakipsiz. Bilinçsiz bir çok kişi ilk motor olarak alıp kullanmayı bilmeden makinanın pestilini çıkardı, sonra da Pulsar kötü demeye başladı. Bence bu başlangıç motoru değil, (racing hariç) 600-800 cc geçiş için tam bir ara motordur.
Ekrem ATA faktörü bizim için koskoca bir + arkadaşlar, hangi markanın bir Ekrem ATA sı var!.. Kuralkan sayesinde ulaşılabilir fiyata kaliteli bir motora binebiliyoruz, yıllardır hiç bir firma böyle bir olanak sunmadı bizlere. Bana göre Ülkemizde Pulsar ve MT-07 (%37 ötv ye rağmen)haricinde fiyatını hak eden motor yok.
Efeler Diyarı EDREMİT
bence çok doğru bir tespitte blunmuşssun ümit kardeşim, pulsar 200 ns hakkında şahsıma sorulan soruların çoğunluğu (abi bu motorun son hızı kaç,kaç bastın ,?170 km /h görüyormu gibi acayip sorularla karşılaşmamdı)
arkadaşlar bu motor 200 cc hacminde 24 hp güce sahip atak,seri bir motor zaten ,200 cc lik bir motor ile 170 görme çabası nedir allah aşkına ,tek marşta 800 km yol yaptım , demek istemem şu ,şehir içi, orta ve uzun menzilli gezilere çıkabileeğiniz bir motosikletten daha ne bekleyebilirizki ? burada kullanan kitlenin bilinci çok önem taşmakta bu madalyonun bir yüzü!
diğer bir yüzüde sevgili ekrem ata beyin bajaj a verdiği mücadeledir ve verdiği mücadelede sonuna kadar yanındayım çünkü bir şey abartılmıyor piyasaya yeni girmiş ir modelin tanıtımında ekrem bey in verdiği mücadeleyi sadece burada değil başka paylaşım platformlarında okuduğumda , öyle acayip sorularla karşılaştığını gördüm ki insanın sabır küpü olması gerek, hiç bir markanın ekrem beyi yoktur bunu iyi bilesiniz , ve sabırla hızlı bir şekilde, sorulara cevap,sorunlara çözüm bulunmuştur ,taşlar yavaş yavaş yerine oturmakta teknik servis,sıkıntıları anında çözülmüştür , türkiyeye yeni girmiş her markada yaşanan sıkıntıdır bunlar, emin olun bir yıl sonra bu konuda en ufak bir sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum çünki bazı şeyleri yakından görüyorum.
öte yandan aksesuar konusundada pulsar bir çok markaya göre yine bir adım öndedir , uzun menzile müsait, parça maliyetleri düşük, ekonomik bir motorsiklet olan, pulsara gereken her şey yapılmıştır , arka çanta, taşıyıcıları, yan çanta taşıyıcıları, orta sehpa ön tur camı siperlik,sis bağlama aparatları, vs. daha marka ve pahalı bir çok motosiklette kullanıcı kitlesi parasına razı olduğu halde ürün bulamamakta ve beklemektedir , çünki biz biliyoruz , gelen taleplerden, piyasanın kalbini ve nabzını ölçüyoruz neyse çokta uzatmadan bir kaç kareyle kazasız sürüşler diliyorum cümleten .
BAJAJ 200 SS te çok hoşuma gitti hem agresif hem sevimli
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:56 ----------
bunlarda motosiklet net. dostlarımız
Pulsara yan çanta oluyor mu,
Eklediğiniz resimlerde var ise de göremiyorum, kurumda hızlı resim, imageshuck gibi sitelerden eklenen resimler gözükmüyor,
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------
Pulsar Inazumadan kalıp olarak hissedilir derecede küçük gözüküyor mu,
Inazuma 15 cm e yakın daha uzun,yükseklik olarak aynı, genişlik olarak 5 cm daha geniş,
Kalıbı yan çanta açısından düşünmüştüm,
Biraz daha küçük kaldığı için yan çantalar takıldığında çok tıkış-sıkış olmaz mı?
Mesela Inazuma da güzel durmuş çantalar
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:54 ----------
Pulsar a da güzel durmuş gerçi ama Inazuma da daha bi oturaklı durmuş,
yanıtları bu linkten inceleyebilşirsiniz
http://www.irfmotor.com/urunler/cantalar/urun-detay/476248/kappa-k-22--yan--canta
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:25 ----------
bu arada inazumadaki çantalar kappa nın 33 litrelik çantalarıdır ve fiyatları 1000 tl ye yakındır ayrıcada pulsara büyük gelir o çantalar ,pulsar için en uygun çanta kappa yada gıwı nin k ve e- 21-22 litrelik modelleridir tabi karar sizlerindir .
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------
aynı zamanda predatör kask Kocaeli bayiliğinide aldık dostum satışını da yapmaktayız .
http://www.irfmotor.com/urunler/predator-kasklar-191024/urun-detay/477492/predator--kasklar#!prettyPhoto
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Pulsar'ı peşin fiyatına 9 taksitli en ucuz İstanbul'da nereden alabilirim ?
http://www.motosiklet.net/forum/sati...-kasklari.html
Ben de elcik koruma, arka çanta demiri ve ön siperlik siparişi vermeyi düşünüyorum. Fiyatlarını bulamadım. İrfan Bey e mesaj attım. Umarım kısa sürede dönüş yapar. Fiyatlarını bilen varsa yazabilir mi?
Bu arada kasklar 695 tl
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)