Bu akşam saat 20:15 de İzmir Karşıyaka Mavişehir ege park onu sahilde pulsar buluşması yapmaya planliyoruz. Ben siyah beyaz pulsar ile orada olacağım. Merak eden yada aktif kullanicilari bekliyoruz.
Bu akşam saat 20:15 de İzmir Karşıyaka Mavişehir ege park onu sahilde pulsar buluşması yapmaya planliyoruz. Ben siyah beyaz pulsar ile orada olacağım. Merak eden yada aktif kullanicilari bekliyoruz.
Bazı arkadaşlar titreşim çok diyor ama,ben her fırsatta pulsar alan bi yakınımı arıyorum motor ne alemde diye,kendimde kullandım ve bu cumartesi tekrar kullanıcam.Bence sele sertliği haricinde bi sıkıntı yok.Eksik olarak vites göstergisi diyebilirim,olsaydı iyi olurdu.Ama motor gücü uuuu beybi Renkler gerçekten Pulsara gitmemiş.Kırmızının olmaması büyük eksiklik.Çinlilerle karıştırılmaması için renk olayını düzene sokmaları gerekir bence.Alan arkadaşlara tekrar hayırlı olsun diyorum.
ucuz mu ?
yakit deposu fiyati yazmıyor sitede
iviri ziviri bile büyük meblağ yapıyor
yazılmamış depo fiyatı
lansman i olumsuz etkilemesin diye olabilir mi
aman deponuza iyi bakın benden demesi
JANT ÖN 2.5X17 189,64
LASTİK ARKA 130/70-17. 204,45
JANT ARKA 3.5X17 267,83. (o ne lan)
FREN DİSKİ ÖN 105,96
GÖSTERGE 213,68
FAR. 140,70
RADYATÖR 287,46
ÇATAL ÖN KOMPLE 444,65
AMORTİSÖR ARKA. 201,51
KABLO TAKIMI 470,45 yuh bu ne
AKÜ 12 V 8 A 155,20. araba akusu sanki
YAKIT DEPO DEKORATİF KAPAK SAĞ 51,73
YAKIT DEPO MUHAFAZA PLASTİĞİ ÖN ÜST 87,64
YAKIT DEPO DEKORATİF KAPAK SOL 51,73
LASTİK ÖN 100/80-17 149,12
yeterince seffaf degil
depo fiyatı belli ki astronomik
Çin malları ile kıyaslama. HONDA ile kıyas bile yapılmaz zaten. 7300 tl lik fiyatı ile çin ile japon arası olacağını belli ediyor.
NOT: 3 ay önce vstrom'un 110 ön - 150 arka lastik takımını 950 tl ye aldım
Cbf 150 nin yedek parçalarını az araştır bakalım orijinal i kaç para.
http://www.rialli.com/urunler/10594_...le-ym-cbf-150/
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Ekrem Bey Merhabalar,
Bu koruma boxer modelinde olmaması beni şeşırttı açıkçası "neden" yok diye sormak istemiyorum ancak boxer modelinin en önemli iddiası "uzun ömür" dolayısıyla rodaj dönemi çok önemli ancak bu koruma olmadığı için rodaj daha da önemli hale geliyor..
bu yüzden "eğer boxer kullanıcıları dikkatli rodaj yaparsa uzun ömürlü olacaktır" gibi bir algı oluşuyor.. yoksa boxer için düşünülen başka bi çözüm var mıdır ??
Çin malı ile kıyaslamak olmaz, motor fiyatına göre normal özelliklerde zaten bu fiyatı aşsa kimse almaz çünki en yakın fiyatlı olan 10750 lira sym wolf ve aralarında çok kalite farkı var.
Değerli arkadaşlar,hayırlı bir hafta diliyorum...
1. Pulsar modelinden bazı yedek parça kalemlerin fiyatı belli olmadığı için yazılmadı. Görüşmemiz devam ediyor. Kesinlikle Yedek parça fiyat politikamız diğer kalemlerde de olduğu gibi segmentine göre makul olacak,
2. İkinci parti ürün sevkiyatımız büyük ihtimal ile çarşamba ya da perşembe günü yapılacak inşallah,
3. Boxer modelinde piston üzerinde pulsar ve discover gibi molipot kaplama olamaması bir eksiklik ama bir çok ürünlerde zaten böyledir. Olsa elbette iyi olurdu. Ama olmaması bir eksiklik değildir. Rodaj döneminde ne olursa olsun biraz sabırlı olmak iyidir,
4. Seramik kaplama silindiri korur, molipot kaplama ise pistonu. Genelde rodaj süresince piston daha fazla zarar görür. Ama sermaik kaplama ya da molipot kaplama daha üstündür gibi bir tartışmanın sonu olmaz. Bu konuda bir çok arkadaşım yeterli bilgiye ulaşabilir.
Saygılarımla...
Arkadaslar merhaba 1 saat once pulsar 200 ns icin kapora biraktim siyah rengi icin sanirim siyah rengine talep fazla 10 haziranda motoru teslim alacagim sure biraz uzun ancak ilk motor tecrubem olacak bu yuzden 1 ay kadar egitim zamani mevcut sizce ilk motor tercihimi pulsardan yana kullanmam dogru bir tercihmi ?? Tesekkurler
Lastik rodaji daha tamamlanmadi ama çok iyi. Biraz limitlerini zorladim, güven verdi. Çizgisini birakmadi ve bir konuda daha gözüme girdi. Panik fren denemeleri yaptim ve iyi dozajlama ile kaydirmadan güvenli duruşlar elde ettim. Benim sürüş ve beklentilerime göre, fren ve lastikler orta seviye üzerinde.
Ne malı bu motor?
Parça fiyatlarını pahalı bulan aynı parçaların fiyatlarını bir de Aprilia'da veya Honda'da araştırıversin...Ne olmalıydı? 20 liraya depo mu???
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:49 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:55 ----------
[IMG][/IMG]
Aynen iyi bir egitim en kilit nokta motor' un gozume buyuk gelmesi alistiktan sonra bu sorun ortadan kalkar sanirim :-) cvp icin tesekkur
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)