Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Ocak 2015, 14:52
Merhaba Ekrem Bey,
Biliyorum ki pulsar henüz piyasada çok yeni fakat aklıma takılan bir soru var mesela pulsar için getirmeyi düşündüğünüz aksesuar var mıdır? Mesela alt sakal,elcik koruma vs gibi
Saygılar...
Reklamlar
-
04 Ocak 2015, 01:20
Arkadaslar selam, bu gece 20 tl lik benzin aldim, benzinciden ciktim, motor stop etti, calistirdimm yine stop etti... amca benzin yerine mazot atmis... sonra hortum felan, bosalttilar mazotu, attilar benzini, biraz oksuruk, biraz tiskirik, siyah dumanlar vs. Oldu...
Boyle bir hadise tecrube etmis olan var mi, ileride sorun cikmaz umarim...
Iyi aksamlar.
-
04 Ocak 2015, 01:54
Değerli Brock07, kesin olmamakla beraber yoğun talep olduğu için degerlendirme safhasında olduğunu söyleyebilirim. Saygılarımla. ..
Brock07 adlı üyeden alıntı
Merhaba Ekrem Bey,
Biliyorum ki pulsar henüz piyasada çok yeni fakat aklıma takılan bir soru var mesela pulsar için getirmeyi düşündüğünüz aksesuar var mıdır? Mesela alt sakal,elcik koruma vs gibi
Saygılar...
-
04 Ocak 2015, 02:35
ekrem ata adlı üyeden alıntı
Değerli Brock07, kesin olmamakla beraber yoğun talep olduğu için degerlendirme safhasında olduğunu söyleyebilirim. Saygılarımla. ..
ekrem hocam
bu konuyu takip ediyoruz=)
teşekkürler
-
04 Ocak 2015, 02:52
Merhaba arkadaşlar bende pulsar 200 ns yada msx 125 /(grom) almak isteyen motora hevesli pek genç sayılmayan hatta 25 yasımı bu sene devireceğim için devletin bilet satışlarında bile yetişkin diye nitelendirmeye başladığı biriyim. motorları araştırıyorum benim için önemli olan kullanım rahatlığı bu konuda bilgi verebilecek olan var mı ? şimdiden teşekkürler..
-
04 Ocak 2015, 23:43
kdiner adlı üyeden alıntı
Merhaba o dediğiniz yanık kokusu bende de vardı ilk bakıma kadar şuan 1570 km dir kullanıyorum ve kokudan eser yok, şu an kaç km'desiniz bilmiyorum ama ilk servise bakarlar servisten sonra devam ediyormu kontrol edersiniz, devam ederse tekrar servise baktırırsınız.
Sayın kdiner cevabınız için yeniden teşekkürler.İlk bakımı 4 hafta önce yaptırdım.km 800 oldu.3 Haftadır zaman bulamadığımdan motoru kullanamıyorum.Motoru 230 km eskişehir Ankara getirdim bu yanık kokusunu motoru durdururken fark ettim.Çok önemli birşey olsaydı yolda sıkıntı çıkarırdı diye düşünüyorum.Ama yine de Bajaj yetkili ve sevisleri bu konuda varsa bir deneyimleri paylaşırlarsa da sevinirim.Ayrıyetten motor 500 km de idi.Rodajda ve yağışlı hava yol yaptım tam 4 saat üzerinden polatlıda yakıt almak için indim.Bir sıkıntı ile karşılaşmadım.
-
05 Ocak 2015, 14:51
-
05 Ocak 2015, 17:51
Buda bizim sayfamız
https://www.facebook.com/groups/774768995913013/
-
05 Ocak 2015, 18:04
Arkadaşlar trafikte yaşadığımız problemler kamerama takılan görüntüler için kanalıma beklerim.
http://www.youtube.com/user/ersoztolga/videos
-
05 Ocak 2015, 21:03
Adana ve çevresi için bu grupta bizim. Bekleriz. . )
http:// https://m.facebook.com/groups/828016453895497
-
05 Ocak 2015, 22:38
Alt sakal ve elcik koruma için listeye benide yazın
-
05 Ocak 2015, 23:40
Ekrem bey aksesuarları çıkarsa şayet ben dahil çoğu kullanıcı alır emin olun. birde şu bajajla enduro konusunu bi konuşsanız
-
06 Ocak 2015, 00:53
fthaltan adlı üyeden alıntı
Arkadaslar selam, bu gece 20 tl lik benzin aldim, benzinciden ciktim, motor stop etti, calistirdimm yine stop etti... amca benzin yerine mazot atmis... sonra hortum felan, bosalttilar mazotu, attilar benzini, biraz oksuruk, biraz tiskirik, siyah dumanlar vs. Oldu...
Boyle bir hadise tecrube etmis olan var mi, ileride sorun cikmaz umarim...
Iyi aksamlar.
allahim yaa, amca onu tir mi sanmis, ee bari depoyu fulleseydi, dizel araca benzin koyulmustu bir kere uzun bir km sonra arza yapmisti bunda ne olur bilmiyorum buyuk ihtimal bisey olmaz ama olursa gidip video kaydi ile sikayete
-
06 Ocak 2015, 01:03
velizrsln adlı üyeden alıntı
allahim yaa, amca onu tir mi sanmis, ee bari depoyu fulleseydi, dizel araca benzin koyulmustu bir kere uzun bir km sonra arza yapmisti bunda ne olur bilmiyorum buyuk ihtimal bisey olmaz ama olursa gidip video kaydi ile sikayete
Tesekkurler @velizrsln, su anda bir sorun yok cok sukur.. su an baska bir problemle ugrasiyorum. Calinmis olan motorumun (23/02/2014 te calindi) 2015 mtv ilk odemesi gelmis, 2014'un 2. Vergisini odeyip, calinti olarak tescilledim, demekki yetmemis vergi dairesine, 2015 icin de istiyorlar ah, guzel ulkem, ah..
-
06 Ocak 2015, 10:12
Merhabalar. Dün ben de aranıza katıldım. 2. el aldım ve eve gelene kadar bir sorun yoktu ancak akşam yapmur falan da yağdı, motor yağmurda kalmadı ama çalıştırdığımda farlar yanmadı ve göstergeler çalışmadı. Bunun sebebi ne olabilir sizce? Motor çalışıyor ancak farlar açılmıyor, gösterge çalışmıyor. Sadece göstergedeki sol taraftaki ışıklar yanıyor. Servise götüreceğim motoru ancak basit bir şeyse kendim de düzeltebilirim sanıyorum. Bir yerlerde temassızlık mı vardır sizce?
-
06 Ocak 2015, 11:34
tekoklava adlı üyeden alıntı
ekrem hocam
bu konuyu takip ediyoruz=)
teşekkürler
fireparts güzel aksesuarları var.adamlara yazdım ama donmedi henuz :D kargo yapıyorsa yada bole getiren olmayacaksa bayilik verin diyeceğim artık
-
06 Ocak 2015, 13:59
xewor adlı üyeden alıntı
Merhabalar. Dün ben de aranıza katıldım. 2. el aldım ve eve gelene kadar bir sorun yoktu ancak akşam yapmur falan da yağdı, motor yağmurda kalmadı ama çalıştırdığımda farlar yanmadı ve göstergeler çalışmadı. Bunun sebebi ne olabilir sizce? Motor çalışıyor ancak farlar açılmıyor, gösterge çalışmıyor. Sadece göstergedeki sol taraftaki ışıklar yanıyor. Servise götüreceğim motoru ancak basit bir şeyse kendim de düzeltebilirim sanıyorum. Bir yerlerde temassızlık mı vardır sizce?
servise götürmen daha iyi olur motorun başından ne geçti bilmeden bir sey söylenmez ama büyük ihtimal garanti kapsamındadır
-
06 Ocak 2015, 16:16
Satan arkadaş bezle siliyordu en son sanırım o zaman oldu; farın arkasında bir soket gevşemiş. Şu an sorun yok.
-
06 Ocak 2015, 21:41
arkadaşlar pulsar sıfır 7930 adam 2,el 8000 bın yazms bıde 4 bın km yapmış bu insanlara birileri sıfır ile 2. el ayrımını ögretmesi lazım
-
06 Ocak 2015, 22:06
Şikayet edin sahibinden.com'a... Ben gördüm mü ediyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (2 üye ve 28 misafir)