Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Mayıs 2014, 15:38
Titresim konusunda felis leo ya katiliyorum. Suanki motorumdan az ama koltugun arka tarafina dogru ve kuyrukta rolantide titreme var. Giderken farketmedim ama. Seko da bende felis leo da bursadaki motoru test ettik. Anahtarliktaki metal kisim mitora degdigi icin biraz ses yapiyirdu. Ancak hareket halinde fren on frene basinca bi vinlama sesi duyuyordum . O nedjr acaba.
Reklamlar
-
11 Mayıs 2014, 17:02
İzlenimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler. Deneyimsiz veya test etme fırsatı olmayan kullanıcılara yardımcı oldular.
Renk olarak hangi seçenekler mevcut şu an ? Şeritleri beğenmedim, , Sym Wolf gibi tek renk (mavi veya beyaz) seçeneği gelecek mi ?
Bakalım ne kadar kullanıcısı olacak. Şu ana kadar yazılan yorumları görünce, imkanı ve tecrübesi olan kişiler için almamak için bir neden yok gibi.
-
11 Mayıs 2014, 17:08
Sokollu adlı üyeden alıntı
İzlenimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkürler. Deneyimsiz veya test etme fırsatı olmayan kullanıcılara yardımcı oldular.
Renk olarak hangi seçenekler mevcut şu an ? Şeritleri beğenmedim, , Sym Wolf gibi tek renk (mavi veya beyaz) seçeneği gelecek mi ?
Bakalım ne kadar kullanıcısı olacak. Şu ana kadar yazılan yorumları görünce, imkanı ve tecrübesi olan kişiler için almamak için bir neden yok gibi.
Düz renk olarak ''Siyah'' var...
-
11 Mayıs 2014, 18:30
Kocaelide deneme yapabilecegimiz yer var mi? Birde biz test edelim.. duke200 den vazgecirir belki
-
11 Mayıs 2014, 19:51
https://www.facebook.com/photo.php?v=10152158371194163
değerli forum üyeleri bu görüntüleri izleyip kararı kendiniz verin...suyun içindeki performansı çok etkileyeci(!)
-
11 Mayıs 2014, 20:36
yok mu bugün test sürüşlerine giden arkadaşlar onların da görüşlerini alalım
-
11 Mayıs 2014, 21:37
Keşke bu renkleri de gelse Türkiye'ye. Bu renklerini çok beğeniyorum
-
11 Mayıs 2014, 21:50
msafacan adlı üyeden alıntı
Aynen,bize niye denk geldi böyle anlamıyom.Pulsara sade renk daha çok yakışıyor bence...
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
-
11 Mayıs 2014, 21:53
arkadaşlar facebook ta grup olusturdunuz ama daha once acılan bir sitemiz var oraya ugrar ve ziyaret edersenız yorum ve bilgi alma adına faydalı olunacagını dusunuyorum tüm pulsar kullanıcılar ve fanlarını beklerız link asagıda
www.pulsar 200ns.net
-
11 Mayıs 2014, 22:53
arkadaslar nasıpse yarın sabahtan motorumu teslım edıcem 7500 e ardından pulsarcıların arasına katılıcam kısmetse
-
11 Mayıs 2014, 23:02
Simdiden hosgeldin abi selami abiye alsak bitane cete kurariz 😂
-
11 Mayıs 2014, 23:39
valla nakıte ındırım yapmazlarsa almam hacı ıkıncı el beklerım 1 ay sonra duser ıkıncı elı
-
12 Mayıs 2014, 00:18
valla arkadaşlar ben pulsarı aldım parasınıda birbuçuk ay evvel verdim gelmesine 2 gün kala iş yeri sahibi umreye gitti Allah kabul etsin fatura kesilmeyince motor dükkanda bekliyo. Bende arada alıyorum trafik olamayan alanda biniyorum Allah izin verirse ayın 13.de işyeri sahibi geliyo ama bi 50 km bindim izlenimlerim şöyele motor fren mesafesi benim için önemli firene bastığın anda durmasını biliyor frenler çok kaliteli işçilik 1 numara gaz tepkimesi mükemmel düşük cc lere göre seri kalkıyor lastikler nylon olmasına rağmen kaliteli değiştirmeye hiç gerek yokvites geçişleri şimdiye kadar kullandıklarımın en iyisi vurma ses yok çok rahat geçiyor boşu hemen buluyorumeksi olarak vites göstergesi yok onun dışında bi eksi yok bana göre motora hayran kaldım diyebilirim 1000 cc lik değil ama 1000 cc lik tadı ve zevki bu motorda var
-
12 Mayıs 2014, 00:21
Tvs apache kullanıp pulsar alan arkadaşlar titreşimi kıyaslayabilir misiniz? Birde pulsarın lastik ebatları nedir acaba? Arka - ön
-
12 Mayıs 2014, 00:39
valla arkadaşlar ben pulsarı aldım parasınıda birbuçuk ay evvel verdim gelmesine 2 gün kala iş yeri sahibi umreye gitti Allah kabul etsin fatura kesilmeyince motor dükkanda bekliyo. Bende arada alıyorum trafik olamayan alanda biniyorum Allah izin verirse ayın 13.de işyeri sahibi geliyo ama bi 50 km bindim izlenimlerim şöyele motor fren mesafesi benim için önemli firene bastığın anda durmasını biliyor frenler çok kaliteli işçilik 1 numara gaz tepkimesi mükemmel düşük cc lere göre seri kalkıyor lastikler nylon olmasına rağmen kaliteli değiştirmeye hiç gerek yokvites geçişleri şimdiye kadar kullandıklarımın en iyisi vurma ses yok çok rahat geçiyor boşu hemen buluyorumeksi olarak vites göstergesi yok onun dışında bi eksi yok bana göre motora hayran kaldım diyebilirim 1000 cc lik değil ama 1000 cc lik tadı ve zevki bu motorda var
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------
titreşim yok denecek kadar az hatta yok arka teker 130.70.17 ön tekerde 100.80.17
-
12 Mayıs 2014, 00:43
Valla apache nin (yeni kasa kullanıyorum) titreşimi şehir içinde zerre rahatsız etmiyor 80km ye kadar sıkıntı yok. Ama otobanda , uzun yolda 95 sonrası fena rahatsız ediyor.
Siz tvs kullanıp mu pulsar mı satın aldınız acaba?
-
12 Mayıs 2014, 00:58
tvs almadım kullandım bu arada ybr 125 honda 150 yamaha virago da kullandım 1000 likte kullndım at aklındaki endişeyi kardeşim çankırıdayım aldım bindim titreşim yok
-
12 Mayıs 2014, 03:15
Gerçekten bu motorun alacalı çıkartmalı renkleri çok kötü düz renkleri ise harika.
Fuarda motordan soguyodum resmen
Kırmızı ve mavi favorim
-
12 Mayıs 2014, 09:35
GP500-1st adlı üyeden alıntı
Gerçekten bu motorun alacalı çıkartmalı renkleri çok kötü düz renkleri ise harika.
Fuarda motordan soguyodum resmen
Kırmızı ve mavi favorim
Sade kırmzı olanı iyiydi bea. Yeni renkler maliyeti kısmak için tek kalemde çıkmış, sonra da çıkartma yaplmış gibi. Plakada çift renk mi yazıyor. Mesela kırmızı siyah olanı çift renk yazıyorsa kaplamalar ile farklı konbinasyonlar denene bilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:39 ----------
ERROR88 adlı üyeden alıntı
arkadaslar nasıpse yarın sabahtan motorumu teslım edıcem 7500 e ardından pulsarcıların arasına katılıcam kısmetse
Şimdiden hayırlı olsun
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
12 Mayıs 2014, 10:37
rebel_punto adlı üyeden alıntı
Sade kırmzı olanı iyiydi bea. Yeni renkler maliyeti kısmak için tek kalemde çıkmış, sonra da çıkartma yaplmış gibi. Plakada çift renk mi yazıyor. Mesela kırmızı siyah olanı çift renk yazıyorsa kaplamalar ile farklı konbinasyonlar denene bilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:39 ----------
Şimdiden hayırlı olsun
motoru alir almaz reklamciya gidin çıkartma yapsin üstüne
amaç tabiki maliyet
örneğin metalik kirmizi renk farkı arabalarda 1500 tl
benim çinli motor bile metalik kirmizi renk.
Yeni metalik kirmizi cliolari andırıyor
pulsarin renk olayı rüküş
jantlar gorsel olarak iddiasız
performansta cbr250 nin gerisinde
fiyatı yurtdışına göre bariz yüksek
cbr250 de seramik piston (veya piston kaplamasi) var veya silindir kaplamasi herneyse adı
pulsar bilmem kac mikron piston üstü siyah kaplamayla övünüyor
seramik kaplama surtunmeyi ve sesi azaltıyor
rodaj acisindan durum nedir bilmiyorum
depo fiyati ne kadar merak ediyorum
600 700 tl vardır herhalde
benim motorun deposu 100 tl civarı
3 bujiyle daha iyi yanma ve performans iddiası var da
tek bujili bajaj discover 100 modeli 1 litreyle 92 km gidiyor fabrika verisi bu
3 buji daha verimliyse neden daha fazla km yapmıyor?
bu arada 100 modeli ne zaman gekecek
internette resmini bile zor buldum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)