Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Aralık 2014, 22:27
beyefendi adlı üyeden alıntı
Abi test sürüşü değil benim sıkıntım, aldıktan sonra üzmesin beni, konu titreşim hız falan değil yani sağlamlık
Eğer yeni bir markaya fırsat vermeyip hep alışalagelmiş markaların ürünlerini kullanıp yeni markaların gelişmesine müşteri kitlesini oluşturmaya izin vermezsek nasıl yeni bir marka ortaya çıkacak? Kaldı ki Bajaj sadece Türkiye de yeni Hindistan da oldukça eski bir marka. Ben de servisle sorun yaşadım benimde sorunum oldu ama pire için yorganı yakmam. Bence güvenebileceğin bir sağlamlıkta.
Reklamlar
-
14 Aralık 2014, 22:45
-
14 Aralık 2014, 23:20
omer58 adlı üyeden alıntı
Böyle bir gezi bana da lazım
motor şuan 420 km'de milletin sıkıştırmalarından tuhaf bakışlardan gına geldi bide ilk kez rodaj yapınca..
Bu arada sizin benzin tüketimi ne alemde şuan, şamandıra tamiratından sonra değişim gösterdi mi?
Goztermez mi benzin kaçağı yüzünden 215km de benzin bitmişti şimdi 320km veya yukarısı 8 litrede.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
14 Aralık 2014, 23:34
Ben uzun yol insanıyım, korkum ondan yolda bırakırsa diye yani
-
14 Aralık 2014, 23:39
beyefendi adlı üyeden alıntı
Ben uzun yol insanıyım, korkum ondan yolda bırakırsa diye yani
Bunu havalar ısınınca ben de test edeceğim uzun yol yapacağım. Yazın da Milas'dan Çerkezköy'e motorla geleceğim :D Umarım yolda kalmam ama bu en iyi motorla bile olabilecek bir şey her şey sorun çıkarabilir önemli olan sorunun çözülebilirliği.
-
15 Aralık 2014, 03:06
.....
Arkadaslar oncelikle merhaba
bende gecen hafta itibari ile pulsarimi almis bulunmaktayim ama ufak bi sikinti ile karsilastim tabi bu tamamen benim kuruntumda olabilir bugun farkettim.
Motoru yerine koyarken bosta calisirken devirin kafasina gore calistigini gordum 1 2 devir arasinda oynayip duruyordu sonra egilip baktim motordan zir zir bi ses geldigini farkettim azcikda bi islaklik vardi l. Bende pek anlamadigim icin size danismak istedim. altta video linkini paylasiyorum .
Video: http://www.youtube.com/watch?app=des...&v=5-1EJa_BDO8
Islaklik : http://i.hizliresim.com/GpvG6v.jpg
Simdiden herkese tesekkurler guvenli surusler....
-
15 Aralık 2014, 03:36
Nia adlı üyeden alıntı
bende gecen hafta itibari ile pulsarimi almis bulunmaktayim ama ufak bi sikinti ile karsilastim tabi bu tamamen benim kuruntumda olabilir bugun farkettim.
Motoru yerine koyarken bosta calisirken devirin kafasina gore calistigini gordum 1 2 devir arasinda oynayip duruyordu sonra egilip baktim motordan zir zir bi ses geldigini farkettim azcikda bi islaklik vardi l. Bende pek anlamadigim icin size danismak istedim. altta video linkini paylasiyorum .
Video:
http://www.youtube.com/watch?app=des...&v=5-1EJa_BDO8
Islaklik :
http://i.hizliresim.com/GpvG6v.jpg
Devirin oynamasını bende de oluyor bazen ama o zırıltı sesi rahatsız edici gibi geldi bana en yakın servisi gidip baktırmanı öneriyorum.
-
15 Aralık 2014, 11:14
Bu hafta sonu yaptığımız gezi görüntü iyi değil ama benim için yeterli, telif hakları müziği devre dışı bırakmış. videoyu çeken ben olduğum için kayıtlarda yokum.
http://www.youtube.com/watch?v=KL21_...ature=youtu.be
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:06 ----------
https://plus.google.com/u/0/photos/1...73435899026358
-
15 Aralık 2014, 11:34
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
Pulsar bu 3 markadan ''kalite''diyosun...
Ne desem boş diyorum.
İsteyen istediğini anlasın.
Ben söylediğimi tekrarlıyorum:
Daha önce kullandığım Honda(TİTAN), Yamaha(YBR), Suzuki(VSTROM)uzun süre ( 1 ay kadar ) kullanılmadığında Akü, buji, karbüratör vs den dolayı ilk marşta hiç çalışmadı. Ancak Pulsar çalıştı.
...............................................
Eklemeden yapamayacağım: Ağır JAPON severim.
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
-
15 Aralık 2014, 15:27
Slm arkadaşlar bnde 2 ay aldığım pulsarımla aranızdayım
-
16 Aralık 2014, 00:25
arkadaşlar merhaba
şu an motorum yok daha önce ybr 125 kullandım, son zamanlarda pulsar 200'ün ününü çok duyar oldum. yaza doğru ciddi olarak almaya niyetleniyorum. sizlere sormak istediğim husus: 165 cm boyla sorun yaşar mıyım? ybr'de yaşamamıştım. pulsar'ın sele yüksekliğini hiçbir yerde bulamadım. bilen var mı? yardımlarınız için önden teşekkür.
-
16 Aralık 2014, 03:26
bortchu adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba
şu an motorum yok daha önce ybr 125 kullandım, son zamanlarda pulsar 200'ün ününü çok duyar oldum. yaza doğru ciddi olarak almaya niyetleniyorum. sizlere sormak istediğim husus: 165 cm boyla sorun yaşar mıyım? ybr'de yaşamamıştım. pulsar'ın sele yüksekliğini hiçbir yerde bulamadım. bilen var mı? yardımlarınız için önden teşekkür.
Ben 169 um ama öyle büyük bir sıkıntı yaratmıyor bende.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:22 ----------
Daha doğrusu ayakuçlarıyla basıyorum iki ayağımı da koyduğumda ama sadece bir tarafa eğildiğimde diğer ayak yerden kesilmiyor
-
16 Aralık 2014, 09:21
bortchu adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba
bende 163 cm boyundayım arkadaşın dediği gibi parmak uçlarıyla basıyorum, yolun durumuna göre bir tarafa dengemi veriyorum diğer ayak yerden kesiliyor, çok iyi bir denge kontrolü var hareket edeceğim zaman bunu çok iyi hissediyorum. sadece durduğum yerde geri geri giderken ve kısa manevra yaparken zorlanıyorum. bunu haricinde ister giderken olsun ister dururken olsun bir sıkıntı yaşamazsınız.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
16 Aralık 2014, 10:20
Merhaba arkadaşlar. Motorumu 500 bakımı yaptırdım. Ancak bakım sonrası titreşim hissedilir derecede arttı.Ayrıca yağ haznesinde de alt çizginin altında düşük seviyede gözüküyor. Bu neden olabilir bu konuda fikriniz var mı?
-
16 Aralık 2014, 12:28
Nia adlı üyeden alıntı
Video:
http://www.youtube.com/watch?app=des...&v=5-1EJa_BDO8
Islaklik :
http://i.hizliresim.com/GpvG6v.jpg
Bu ses denge sensörü sesi olabilir mi? Bilenler bir yorumlasa.
-
16 Aralık 2014, 13:13
eacikalin adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar. Motorumu 500 bakımı yaptırdım. Ancak bakım sonrası titreşim hissedilir derecede arttı.Ayrıca yağ haznesinde de alt çizginin altında düşük seviyede gözüküyor. Bu neden olabilir bu konuda fikriniz var mı?
vites geçişlerinde sertleşme varsa yağdan kaynaklıdır, yanlış yağ konulursa titreşimde artar şanzıman dişlilerinde zarar görür
-
16 Aralık 2014, 15:13
Bakımdan sonra vites geçişleri pek değişmedi. Motorda genel bir titreşim artışı var. Özellikle 3000-4000 devirde. Ayrıca yeni yağ konmasına rağmen neden yağ seviyesi düşük gösteriyor anlayamadım. Epey canım sıkıldı. Düzgün motor niye bu hale geldi?
-
16 Aralık 2014, 17:40
ilk 500 bakimi yaptirmadan once titresim ve ozellikle vites gecisleri farklilasmisti fakat ilk yag degisiminde diger arkadaslarinda soyledigi gibi bu problemlerin hepsi kalkti. Belkim yanlis veya eksik yag konuldugundan dolayi ve bu sekildede motorla km yaptiysan yasadigin seylere sebep olmus olabilir. İnsanlah biran once problemleri halledebilirsiniz.
-
16 Aralık 2014, 17:47
Eksik yağ konmuş olabilir. Çünkü yağ haznesinde göstergede alt seviyenin de altında. Bu durumu fark edince motoru kullanmadım. Yetkili servis eksik yağı nasıl koyar anlamadım. Daha önce başına gelen var mı?
-
16 Aralık 2014, 18:21
*can* adlı üyeden alıntı
Bu ses denge sensörü sesi olabilir mi? Bilenler bir yorumlasa.
Dün konuyla ilgili oktay motoru aradım oktay abiye sorunu söyledim oda tabiri caizse fıtı fıtı gelmemi söyledi servise
velhasıl kelam gittiğimde statörün kablolarının ordan yağ kaçağının oldugunu farkettiler. Beni hiç bekletmeden sorunu halletmek için işleme başladılar.Statörün kapağını söküp, eski o lastikimsi şeyi cıkartıp yeni bir malzeme koydular sızdırmayı engellemek için birde silikonladılar şuan hiç bir sıkıntı yok.
Gelen seste tahmin ettiğim üzere tamamen benim kuruntum olduğu ortaya çıktı :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (1 üye ve 4 misafir)