Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
26 Kasım 2014, 20:01
sıradan adlı üyeden alıntı
ben o sesi hiç duyamadım rodaj sağlıklı olsun deyü :D
nasıl bana anlatabilirmisin o sesi
nasıl anlatayım bilemedim alfa romeo arabalarda yüksek devirlerde egsozdan değil motordan güzel bi ses gelir onun gibi dene bi gün benımkıne sımdıye kadar bı sey olmadıysa senınkınede olmaz gerçi 1 aydır ayrıyız motorumla özledim valla abim gitti patlattı arabanın birine zararını biz çekiyoz anasını satayım
Reklamlar
-
26 Kasım 2014, 20:34
22 kurus yakar maximum en az da 15 kurus yaktı Ama parasını hak eden bir motor cbr 250 dğil ama iyi motor
-
26 Kasım 2014, 22:42
İlk 100 km rodajda. 100 km de 20 lira yakti.ikinci denememde 25 lira ile 218 km gitti hesap ortada.rodaj kurallarina uyuldu. basarsam yakar basmassan yakmaz.ama alet yakit tasarrufu icin degil,devir cevirmek icin yapilmis sanki..
-
27 Kasım 2014, 12:36
geçen dikkat ettim ön lastik hafif inmiş sibop kapağıda yoktu kurnazın biri kurcalamış sanki hava basmaya gitti kaç ps basacağımı bilmediğimden arka lastiğe baktım 18-19 ps çıktı ön lastiğe de aynısını bastım ama işin doğrusunu bilen varmı ön arka kaç basmak lazım
-
27 Kasım 2014, 12:41
co2_fix adlı üyeden alıntı
geçen dikkat ettim ön lastik hafif inmiş sibop kapağıda yoktu kurnazın biri kurcalamış sanki hava basmaya gitti kaç ps basacağımı bilmediğimden arka lastiğe baktım 18-19 ps çıktı ön lastiğe de aynısını bastım ama işin doğrusunu bilen varmı ön arka kaç basmak lazım
Ön tekere 25 Arka tekere 28 artçılı 32 basabilirsiniz.
-
27 Kasım 2014, 12:41
co2_fix adlı üyeden alıntı
ilk sayfada ilk mesajda kullanım klavuzu var, bir okuyun isterseniz, hani lazım olur bakarsınız.
ön: 25-28
arka: 28-32
-
27 Kasım 2014, 16:45
-
27 Kasım 2014, 19:02
kaza sonrası fabrikada olmayan parçalarım geldi, sağ ön basamak demiri, gidon topuzu ve ayriyeten çakarlı stop lambam geldi. ayaklığı monte ettim; ettim ama fren pedalını biraz aşağı monteli olsun istiyorum çok aşağı oluyor normale alıyorum hiç boşluk yok gibi oluyor, iğnesiyle oynuyorum değişen yine bir şey olmuyor şimdilik az boşluklu ayarladım kullandıkca oynama yaparım.
-
27 Kasım 2014, 19:32
Polemik yapmsyi sevmem.motoru aldigimdasn buyane 3 seferr yakit aldim.ilk 50 lira. İkinci 20 lira ucuncu de ise 25lira .motorun toplam kilometresi 600 olmak uzere yakit gostergesi 3 disten 2 dise bu gun dustu.hesabi srn yap .sabah lari motoru 2-3 dk isitmadan yurumem ise gidip gelis hizimda 50-60km.ara ara artik gazliyorum 120-130km yapiyorum anlik olarak.
-
27 Kasım 2014, 21:16
Merhaba arkadaşlar günlerden sonra yağmur yağmayınca biraz gazlayayım dedim yalnız 1-2 sorum var.
Makineyi ileri geri oynatınca ön diskten sanırım sürtünme sesi geliyor arkadan da geliyor ama daha az, mahalleden bi motorcuya baktırdım diskten geliyodur normaldir dedi bide size sorayım dedim.
2.si ilk gün öndeki diskin oraya yeşil sıvı damlamıştı antifirizdi sanırım kapağını iyice sıktım ama bugün yine bi kaç damla akmış.
-
27 Kasım 2014, 22:08
On ayaklığı taktım ama fren eskisi gibi olmadı tekrar gözden geçirmem gerek, yeşil sıvı kapağı benimkide tam sıkılmamıştı ve damlatmıştı sıktım şimdilik bir sorunum yok.
-
28 Kasım 2014, 00:07
Yakit tuketimi konusunda her Pulsar ayni yakiti yakamaz.Nedeni Surucu agirligi, cografik kosullar , rakim yuksekligi ana sebepler olmakla birlikte surus tarzi vs.de onemli etkendir.
Farkli illerdeki arkadaslar su kadar yakti vs diyor.Bu referans veri olamaz orn.istanbul 7 tepeli sehir ve bir kurye binlerce istanbulda pulsarla km yaparsa yakitinin cok olmasi dogal cunku bu motor 200 cc ara motor 125 cc yada 500 cc olsaydi yakit sapmasi o kadar olmayacakti.Pulsar guc uretmek icin devir istedikce ozellikle yokus turmanislarinda 500 cc ye yakin yakit tuketecektir.Motorun karakteri bu.
Dusuk yakit tuketen arkadaslarin ortalama seyir surati ve seyahat guzwrgahlarindaki yol kosullari ike birlikte kendi agirliklari onemli etkendir.
200 cc ve ust devir cevirme odakli bir makina yakit tuketiminde cok farklilik gosterebilir 5 lt bile yakabilir.oksijen yogunlugu ve motorun bukundugu rakim seviyesi de cok cok onemlidir.
Dusuk cc motorlarin yakit tuketimleri cok degisken olabilir otomobil icinde gecerlidir bu.
Daha az yakit tuketmek istiyorsaniz motorunuzu dusuk devirlerde kullanin , 10 dk isinmasini bekleyin ilk calistirmada ve lastik hava basinclarini ideal sewiyede tutun.
Ama bu isin kalbi dusuk devir = dusuk yakit tuketimi.O zamanda sorarlar adama dusuk devirde kullanacaktin neden pulsar aldin??
İyi surusler..
-
28 Kasım 2014, 00:42
-
28 Kasım 2014, 09:05
http://www.yakittuketimi.net/bajaj-pulsar-200-ns/
Selam, Pulsar 200NS yakıt tüketim değerlerine bu siteden ulaşabilirsiniz. Şu ana kadar 4 kişi giriş yapmış ve 100 km.'de ortalama 3.05 litre gözüküyor.
-
28 Kasım 2014, 09:58
Yakıt veri girişi yaptım. S.dışı 2,5 ; s.içi 3,5. Oldukça sakin kullanım, 110 km/h ı pek geçmeden.
-
28 Kasım 2014, 14:57
motorum 210km de 2,5 diş benzin kaldı, bu biraz da benim devirsiz kullanmamdan kaynaklanıyor rodaşdayım 70km hızı geçmiyorum ama devir konusunda tam randumanlı değilim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:31 ----------
bugün çakar lambayıda monte ettim herhangi bir sorun yok şimdilik.
-
28 Kasım 2014, 15:12
kdiner adlı üyeden alıntı
...
bugün çakar lambayıda monte ettim herhangi bir sorun yok şimdilik.
keşke monte ederken biriki foto çekseydin de buraya koysaydın, azıcık bilgilenmiş olurduk :(
-
28 Kasım 2014, 15:12
yok abi bu kuralkan bu kafayla giderse bajajın sonu kötü önümüzdeki çarşamba tam 1 ay olacak ve hala kıçı kırık bi jant bekliyoruz yeminle motordan soğudum bu motoru sattıktan sonra bir dahada bajaj majaj kullanmam tövbe gider japon alır bile bile kazık yerim ama bu kadar süre beklemem
-
28 Kasım 2014, 15:31
maktama adlı üyeden alıntı
keşke monte ederken biriki foto çekseydin de buraya koysaydın, azıcık bilgilenmiş olurduk :(
hiç bağlantı zorluğu yok üç kablosu var biri sabit diğeri çakarlı, kırmızı,mavi,kahverengimsi bir kablo. kırmızı kahverengi kabloyu kullandım bitti gitti, resim çekerim sorun değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:27 ----------
denizhan_ adlı üyeden alıntı
yok abi bu kuralkan bu kafayla giderse bajajın sonu kötü önümüzdeki çarşamba tam 1 ay olacak ve hala kıçı kırık bi jant bekliyoruz yeminle motordan soğudum bu motoru sattıktan sonra bir dahada bajaj majaj kullanmam tövbe gider japon alır bile bile kazık yerim ama bu kadar süre beklemem
bende sizin gibi düşünüyorum, düşünün fabrikada parça yok, sitesinde bakıyorum ordada yok ama internet üzerinden satış yapan kalyoncumotor'da parça var olması. çarşamba siparişi verdim perşembe elime geçti taktım bitti gitti. bir de çin mallarını kötü derler, kötüde olabilir ama her yerde parçasını bulabiliyorsun örnek mondial ve cg motorlar istemediğin kadar parçası bol.
-
28 Kasım 2014, 15:33
ya zaten bunalmışım sağa sola çıkamıyorum hafta sonu plan yaptık bu gün telefonla konuştuk bizim janta hala yok gezi işide yalan oldu aliexpressten sipariş daha erken geliyo aq
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)