Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Kasım 2014, 18:59
ellaksakir adlı üyeden alıntı
Motorum henüz 170 km'de.Resimde işaretlediğim, gidonu tutan vidalar gevşemiş.Gidon neredeyse elime gelecekmiş o derece.Ehliyeti henüz alamadığım için gece sürerim mahalle aralarında.Ve geceleyin bu durumu fark edemedim.Gündüz gözüyle motoru arkadaşa gösterirken o fark etti. Alyanla hemen sıktık.Binmeden önce motoru hep kontrol ederim ama bu vidaların gevşeyeceği hiç aklıma gelmezdi.Söylemek istediğim şey motorumuzun her yerini, her sürüş öncesi kesinlikle kontrol edelim.
http://i.hizliresim.com/dqy2WV.jpg
bu motor senin kendi motorun mu yoksa baska yerden fotomu?
Reklamlar
-
18 Kasım 2014, 19:38
ftkrblt adlı üyeden alıntı
Motoru fazla yatırma. Bu işler bu aletin reklamındaki yatışlara benzemez. Kazasız sürüşler dilerim.
-
18 Kasım 2014, 19:48
hitit63 adlı üyeden alıntı
Motoru fazla yatırma. Bu işler bu aletin reklamındaki yatışlara benzemez. Kazasız sürüşler dilerim.
eywllh motor fena deil ama,pek bi risk hissetmiyorum,ama sol virajlrda bazen vites demiriyle beraber ayağımın altı sürtüyo yere,şimdilik başlangıç motorum,nasipse ileride büyütecez bklım,teşekkürler
-
18 Kasım 2014, 20:24
Motordan ister durduğu yer olsun isterseniz hareket halinde çok fazla benzin kokusu alıyorum, bakıyorum ediyorum ama benzin bulaşmış yer bulamıyorum neden kaynaklanır benzinde azalmada yok egzoz kısmından koku geliyor olabilir mi.
-
18 Kasım 2014, 20:30
volkansacar adlı üyeden alıntı
bu motor senin kendi motorun mu yoksa baska yerden fotomu?
Benim motorun değil internetden buldum fotoğafı
-
18 Kasım 2014, 21:29
Akadaşlar ben şu ana kadar motora binmemişim yavvvv bune serilik akıp gidiyor resmen, 5000,devirde 70,su gibi yolunu buluyor motor ya.
-
18 Kasım 2014, 22:11
kdiner adlı üyeden alıntı
Akadaşlar ben şu ana kadar motora binmemişim yavvvv bune serilik akıp gidiyor resmen, 5000,devirde 70,su gibi yolunu buluyor motor ya.
sen daha rodajdasın(sanırım), 5000 devir aylaklık devri : ) şu rodajı bitir 7000 devirden sonrasına bi alış, bakalım 5000 devire hiç düşecek misin bi daha... XD
-
18 Kasım 2014, 22:15
İlk 100 kilometre yakit degerlerim.4 litre yani kilometrede 20 kurus.tamami sehir ici ve bol vites degisimli yaptim.
Fakat su sol sinyal ve korna dugmelerinin oradaki isiklar yanmiyor bendemi yoksa hepsimi. Yanmiyor bilemedim.sizin tum isiklar yaniyormu?.bide 2.ci binisimde motorun arka oturqgini yirttim ayagimi atarken ayakkabinin metal bagcik yeri koltuga saplandi neyse en buyuk ariza bu olsun insallah
-
18 Kasım 2014, 22:41
conqueror07 adlı üyeden alıntı
Benim sinyallerin ustundeki mavi isiklar yanmiyor.acaba orada isik yokmu yoksa benim ki mi bozuk.bayiden alirken yanmiyordu servise goturemedim .halen binemiyorum plaka olmadigi icin.
farın arkasında elektrik aksamının soketleri var onlar çıkıktır basit bi şey kendinde yapabilirsin, ama sen yinede servise göster istersen
-
19 Kasım 2014, 01:18
Evet rodajdayım, ben yerine göre ve motora göre gerekli limitleri bilerek kullanıyorum yok 140-150 beni bozar kendimi biliyorum ve ona göre motor kullanıyorum, fazlası bana zarar.
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
-
19 Kasım 2014, 02:14
Arkadaşlar ben bu akşam kaza yaptım lastik kaydı ve asfaltla ilk buluşmamı yaşadım motorda fena hasar var. Herkese en önemli tavsiyem o lastikleri kesinlikle değiştirin. Servise bırakacağım motoru çıkar çıkmaz hatta belki servisteyken lastikleri değiştirebilirim.
-
19 Kasım 2014, 02:51
MFTaşkıran adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben bu akşam kaza yaptım lastik kaydı ve asfaltla ilk buluşmamı yaşadım motorda fena hasar var. Herkese en önemli tavsiyem o lastikleri kesinlikle değiştirin. Servise bırakacağım motoru çıkar çıkmaz hatta belki servisteyken lastikleri değiştirebilirim.
Gecmis olsun dikkat etmek lazim bende bazen denk geliyorum kaymalara ama ben yatmiyorum genelde guvenmiyorum pek lastiklerine.
-
19 Kasım 2014, 03:12
Bi ara pulsara fena kafayı takmıştım ama şuan sahibinden.com da ki 56 adet 2.el ilanlarına bakıp hepsinin daha bin iki bin km olduğunu görünce vazgeçtim. Millet bu motora sahip olmak için 2 ay önceden kapora verdi, yolunuz gözledi bu kadar muhteşem bi aletse neden bu kadar az km de millet satıyor, ondan vezgeçtim
-
19 Kasım 2014, 06:41
Denizhan tesekkur ederim bi kontrol edeyim dedigin soketleri.
Lastik konusunda sunu soyliyeyim dun aksam toplamda 70 km sehir icinde grzerken frenleri baya bir test ettim. ön arka sert frenlerde nerdeyse hepsinde arka lastik kaydi.yani sert frenlerde kayma yapiyor arka lastik.aman dikkat öyle seri kullanirim diyen arkadaslar degistirmesinde fayda var.
Kaza yapan asrkadasada gecmis olsun diyorun allah kaza bela vermesin kimseye.
-
19 Kasım 2014, 07:38
kdiner adlı üyeden alıntı
Motordan ister durduğu yer olsun isterseniz hareket halinde çok fazla benzin kokusu alıyorum, bakıyorum ediyorum ama benzin bulaşmış yer bulamıyorum neden kaynaklanır benzinde azalmada yok egzoz kısmından koku geliyor olabilir mi.
benzin depo kapağından arada hava alır (normal bir durum)
o sırada koku gelmiş olabilir
cok koku varsa kapak bozuk mu diye bir servis baksın
egzozdan çığ benzin atilmasi diye bir olay da var tabi
-
19 Kasım 2014, 11:20
Plaka 61, şans eseri şileye giderken bir mola verip cigara tüttüreyim dedim birde ne göreyim,
-
19 Kasım 2014, 13:10
6uven adlı üyeden alıntı
Bi ara pulsara fena kafayı takmıştım ama şuan sahibinden.com da ki 56 adet 2.el ilanlarına bakıp hepsinin daha bin iki bin km olduğunu görünce vazgeçtim. Millet bu motora sahip olmak için 2 ay önceden kapora verdi, yolunuz gözledi bu kadar muhteşem bi aletse neden bu kadar az km de millet satıyor, ondan vezgeçtim
eğer sadece bu veriye bakarak karar veriyosan yanlış yapıyosun arkadaşım.bence kriterlerini genişletmen lazım mesela motoru denemek,binenlere sormak vs.gibi...
Hızın kararı perfect,fazlası past perfect tir...
-
19 Kasım 2014, 13:54
6uven adlı üyeden alıntı
Bu mantığa göte MT 07 pulsardan daha kalitesiz va kesinlikle alınmamalı, sahibinden.com da ki 2. El ilanları pulsardan fazla.
Oysa benim kafamdaki ilk alınacak motorlar arasında MT 07
-
19 Kasım 2014, 14:03
6uven adlı üyeden alıntı
An itibarı ile 1600 Pulsar satılmış. Kaç tanesi ikinci elde ?
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
-
19 Kasım 2014, 15:59
AttilaXtreme adlı üyeden alıntı
An itibarı ile 1600 Pulsar satılmış. Kaç tanesi ikinci elde ?
verdiğiniz bilgiye ek olarak şu an 58 adet ilan var. 6 tanesi 0 km olan bayilerin koyduğu,12 tanesi de ekim ayından önce koyulan ilanlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)