Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    designserhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 N
    Alıntı kdiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vallahi bilmiyorum bakıcaz artık, bugün işlemler hallolmaz dedi inşallah yarın akşam teslim alıcam. plakasız trafiğe çıkmam abi.
    Hayırlı olsun bende geçen hafta perşembe kayalardan motoru teslim ertesi gün plaka ruhsatı çıktı.Trafik müşaviri arkadaşlar süper çalışıyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Alıntı designserhat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun bende geçen hafta perşembe kayalardan motoru teslim ertesi gün plaka ruhsatı çıktı.Trafik müşaviri arkadaşlar süper çalışıyor
    tşk ederim. birde dikkat etmem gereken nelerdir, ilk defa bu güçte bir motor kullanacağım gaz tepkimesi nedir nasıldır bilgi verirseniz sevinirim. yapmam ve yapılması gerekenler nelerdir.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    tşk ederim. birde dikkat etmem gereken nelerdir, ilk defa bu güçte bir motor kullanacağım gaz tepkimesi nedir nasıldır bilgi verirseniz sevinirim. yapmam ve yapılması gerekenler nelerdir.
    Driftten sonra ahım şahım bi gaz tepkimesi farketmezsin zaten.. tabi pulsarın 100e kdr hızlnması cok ıyı.. nasıl cıktıgını anlamıyosun.. vıtesler bıraz sert .. suspansıyonlar sert , sele sert seleyı begenmedım sahsen.. tıtresım olarak rahatsız edıcı sevıyede degıl.. oturus pozısyonu guzel .. 120den sonra baya ruzgar yıyosun motor cok cıplak .. driftten sonra sana guclu gelcek ılk etapta ama alısırsn 2 gun surmez.. frenler çok iyi.. rodaj hakkında soruyosan zaten bınlerce konu mevcut rodajla alakalı ..
    Adem Balkan bunu beğendi.
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
    Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!

Motosikleti
    Alıntı EneS_Turker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Driftten sonra ahım şahım bi gaz tepkimesi farketmezsin zaten.. tabi pulsarın 100e kdr hızlnması cok ıyı.. nasıl cıktıgını anlamıyosun.. vıtesler bıraz sert .. suspansıyonlar sert , sele sert seleyı begenmedım sahsen.. tıtresım olarak rahatsız edıcı sevıyede degıl.. oturus pozısyonu guzel .. 120den sonra baya ruzgar yıyosun motor cok cıplak .. driftten sonra sana guclu gelcek ılk etapta ama alısırsn 2 gun surmez.. frenler çok iyi.. rodaj hakkında soruyosan zaten bınlerce konu mevcut rodajla alakalı ..
    rodaj bakımından sorun değil daha önceleride iki defa rodaj yaptığım için o sorun değil, 60 kilo adamım sele benim oturduğumu bile hissetmez. teslim almaya gittiğimde birtek trafiğe cıkıcam önce alışana kadar iş yeri bağcesinde bir iki gün sürerim yavaş yavaş trafiğe çıkarım, süspansiyonu en yumşağa alırım boy biraz sorunlu ne kadar alçaltabilirsem o kadar iyi ben zaten iki kişi binmiyorum motora, viteslere alışığım zaten sorun değil 1000 bakımdan sonra kendime göre ayarlarım bir şeyciği kalmaz. önerileriniz için tşk ederim.

Ekrem bey merhaba, hadi bizler vade farkı ile alıyoruz, bundan sonra alacak arkadaşlara da vade farkı uygulaması yapmayın buna bir çözüm bulun. Verdiğimiz paraya sıfır kask alırız yani veya bir eksiğimizi gideririz lütfen yani.

realbyshadow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200Ns - Suzuki Inazuma
    Motorunuz hayırlı olsun , bende geçen hafta drift ten pulsara geçtim kullanım açısından çok zorlanacağınızı sanmıyorum.

Motosikleti
    Alıntı realbyshadow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorunuz hayırlı olsun , bende geçen hafta drift ten pulsara geçtim kullanım açısından çok zorlanacağınızı sanmıyorum.
    tşk ederim, kullandıkca öğrenicez.
    Orkidor61

Adı: Kemal 0546 416 86 00

KnnBy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 ns
    [B][B][B]Merhaba arkadaşlar

11 ekim 2014 tarihinde bu motoru almış bulunuyorum. yalnız şöyle bir problem var yardımcı olursanız sevinirim
    yakıtından hiç memnun değilim hesaplamalarıma göre kilometrede 230 kuruş yakıyor.depoyu fulledim 185 km yol yaptım ve tekrar fulledim 42 tl benzin aldım. 42tl/185km yaptığımızda 0,23 sonucunu alıyorum.
    not: hızlı gitmiyorum hızlıdan kastım motoru üzmeyerek sakin kullanımda bu sonuçları alıyorum
    bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    Alıntı KnnBy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [B][B][B]Merhaba arkadaşlar

11 ekim 2014 tarihinde bu motoru almış bulunuyorum. yalnız şöyle bir problem var yardımcı olursanız sevinirim
    yakıtından hiç memnun değilim hesaplamalarıma göre kilometrede 230 kuruş yakıyor.depoyu fulledim 185 km yol yaptım ve tekrar fulledim 42 tl benzin aldım. 42tl/185km yaptığımızda 0,23 sonucunu alıyorum.
    not: hızlı gitmiyorum hızlıdan kastım motoru üzmeyerek sakin kullanımda bu sonuçları alıyorum
    bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
    Yakit sisteminde sizinti olabilir. Hortumlari kontrol edin.
    TRANSALP XL700

hkn34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj pulsar 200 NS + Yamaha XJ6 N+ kawasaki z 900
    yakıt sıstemınle ılgılı bır sorunun var gibi görünüyor en yakın servıse gıdıp kontrol ettır bence cunku her benzın aldıgımda her ısık yandıgında fulluyorum hep 10 lt alıyorum ve 10 lt ıle karısık kullanımda ıstanbul trafıgınde 300 ıla 350 km arası yol yapıyorum bıraz dıkkat edıp devırsız kullansam veya uzun yola cıksam 400km yı yakalrım dıye dusunuyorum ...

KnnBy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 ns
    Alıntı sbr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yakit sisteminde sizinti olabilir. Hortumlari kontrol edin.
    kontrol ettim birşey göremedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:01 ----------

Alıntı hkn34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yakıt sıstemınle ılgılı bır sorunun var gibi görünüyor en yakın servıse gıdıp kontrol ettır bence cunku her benzın aldıgımda her ısık yandıgında fulluyorum hep 10 lt alıyorum ve 10 lt ıle karısık kullanımda ıstanbul trafıgınde 300 ıla 350 km arası yol yapıyorum bıraz dıkkat edıp devırsız kullansam veya uzun yola cıksam 400km yı yakalrım dıye dusunuyorum ...
    büyük ihtimal söylediğiniz yakıt sisteminden kaynaklanıyor. cumartesi gidip baktıracağım.

EKONOMİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MOTORU SATTIM GİTTİ
    acaba farkettiniz mi?

bajaj resmi sitesinde kendi içinde uyumsuzluk var
    özellikler ve teknoloji kısmında 23.52 ps yazıyor
    yanındaki teknik özelliklerde 24,47 ps yazıyor

http://bajaj.com.tr/pulsar/44/pulsar-200-ns

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:42 ----------

gerçi kullanım klavuzunda karbüratörden bahsetmesine alışmıştık
    bu normal bile sayılır

kullanım klavuzunun 3. versiyonu çıkmış

http://bajaj.com.tr/upload/archive/f...4%B1lavuzu.pdf

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:55 ----------

önemli not:

trafik kazasında araçla temas olmasa bile, diğer ifadeyle kayıp düşülse bile trafik sigortası karşıdaki kazaya neden olan aracın sigortasından sizin zararınızı tazmin ediyor(muş)

http://www.motosiklet.net/forum/kaza...rr-kaza-3.html

teknoali adlı üyeden alıntı yapıyorum
    http://www.motosiklet.net/forum/memb...ali-51765.html

"Sigorta konusunda ise karşılıyor. Bundan 3 ay önce eşim PCX ile yolda giderken aynı sizdeki gibi arac burnu cıkarıp bekliyor kontrolsüz kavsak da. Esim de panik ile fren yapıp kayıyor ve düşüyor. Temas yok çarpma yok. Tutanak tuttuk polis çağırdık. Sigorta şirketi kazaya sebebiyet verdiği için karşı tarafdan yapılmasına karar verdi. Ama kavsak da hız sınırı 50. Polis in yaptığı ölçüm ile 20 kusur metre motor sürüklenmiş yani hız 50 den fazla. %25 kusur yazdılar. %75 ödeme yaptı. Sizde %100 olmalı. Ayrıca ekipman da zarar varsa sigorta bunları da karşılıyor ben bilmiyordum sonradan öğrendim bilginiz olsun."
    arslan26 ve pea bunu beğendiler.

arslan26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC700XA
    Alıntı EKONOMİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acaba farkettiniz mi?

bajaj resmi sitesinde kendi içinde uyumsuzluk var
    özellikler ve teknoloji kısmında 23.52 ps yazıyor
    yanındaki teknik özelliklerde 24,47 ps yazıyor

http://bajaj.com.tr/pulsar/44/pulsar-200-ns

http://i.hizliresim.com/3RQ9Wp.jpg

http://i.hizliresim.com/R62J8n.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:42 ----------

gerçi kullanım klavuzunda karbüratörden bahsetmesine alışmıştık
    bu normal bile sayılır

kullanım klavuzunun 3. versiyonu çıkmış

http://bajaj.com.tr/upload/archive/f...4%B1lavuzu.pdf

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:55 ----------

önemli not:

trafik kazasında araçla temas olmasa bile, diğer ifadeyle kayıp düşülse bile trafik sigortası karşıdaki kazaya neden olan aracın sigortasından sizin zararınızı tazmin ediyor(muş)

http://www.motosiklet.net/forum/moto...rr-kaza-3.html

teknoali adlı üyeden alıntı yapıyorum
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ali-51765.html

"Sigorta konusunda ise karşılıyor. Bundan 3 ay önce eşim PCX ile yolda giderken aynı sizdeki gibi arac burnu cıkarıp bekliyor kontrolsüz kavsak da. Esim de panik ile fren yapıp kayıyor ve düşüyor. Temas yok çarpma yok. Tutanak tuttuk polis çağırdık. Sigorta şirketi kazaya sebebiyet verdiği için karşı tarafdan yapılmasına karar verdi. Ama kavsak da hız sınırı 50. Polis in yaptığı ölçüm ile 20 kusur metre motor sürüklenmiş yani hız 50 den fazla. %25 kusur yazdılar. %75 ödeme yaptı. Sizde %100 olmalı. Ayrıca ekipman da zarar varsa sigorta bunları da karşılıyor ben bilmiyordum sonradan öğrendim bilginiz olsun."
    Bir tane kask üzerine veya motora sabitlenen kamera şart, ispat edemediğimiz zaman belki yardımı olur kameranın

ftkrblt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 900
    23.52 beygir bajaj firmasının iddia ettiği değer,24.47 beygir türkiyede uygunluk belgesi için yapılan ölçümlerde bildiğim kadarıyla tüv de çıkan değer,işin açıkçası şu bajaj motosikletlerin dyno testlerinde gördüğü en küçük değeri yazmıştır,türkiyede bi kaç pulsarla yapılan dyno testlerinde de 24.47 beygir çıkmıştır araç,bence böyledir,çok fazla takılmamak lazım,iki aynı aracı dynoya soksan ps değerlerinin aynı çıkması bence çok zor hele ki kullanılmış araçlarda neredeyse imkansız.

Motosikleti
    malesef bugünde teslim alamıyorum motoru, muameleci işini bitirememiş yarın teslim alırsınız diyor bayi, motor haftasonuna kaldı cumartesi öğleden sonra teslim alıcam artık.

EKONOMİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MOTORU SATTIM GİTTİ
    Alıntı ftkrblt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok fazla takılmamak lazım
    takılıp duran bajaj firması
    bizimkisi habercilik
    dyavol-77 bunu beğendi.

Motosikleti
    2012 tvs apache rtr 150
    arkadaşlar bajaj pulsar 200 ns adina yakit tüketimi hakinda birkaç kelime yazmak istiyorum nedense bu pulsar 200 ns motorlarin yakit tüketimini çok duşuk gösteriyorlar bumotor 1 litre benzinle 50 kilometreye ulaşmasi munkun diyildir 40 klo metre hizla gitseniz bile 1 litre benzinle 50 klo metreye çikmiyor bu motor 90 ile 110 arasinda hizla normal bi hiz bu hiz buzdada 1 litre benzinle 30 klo metre yol yapar ortalama eyerki 120 ve 140 klo metre hiz yaparsaniz hemen hemen 100 klometrede 3.4 veya 3.6 litre benzin yakiyor

Motosikleti
    Tvs Rtr 150 \Pulsar 200 Ns\ Yamaha XJ6N
    bugun bende 570kmde pulsar aldım ortalama bi depoyla 285km yaptım ortalam 18 kurus yapıyor.baklaım zamanla gorucez rodaj diye cokmu yakıyor. yoksa 5binden sonra düşermi zaman....
    agrasiwe bunu beğendi.

harung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    malesef bugünde teslim alamıyorum motoru, muameleci işini bitirememiş yarın teslim alırsınız diyor bayi, motor haftasonuna kaldı cumartesi öğleden sonra teslim alıcam artık.
    Geç olsun güç olmasin kazasiz belasiz sürmüşler..

EneS_Turker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar D400
    Pazar günü büyük bi organizasyon var gibi ağvada .. düşünürsen haber ver Tunahan'ada aldık bugün bi pulsar..

Alıntı tunahanist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugun bende 570kmde pulsar aldım ortalama bi depoyla 285km yaptım ortalam 18 kurus yapıyor.baklaım zamanla gorucez rodaj diye cokmu yakıyor. yoksa 5binden sonra düşermi zaman....
    Yeni aldın yüz görümlüğü istiyor naz yapıyor işte .. ^^ alışır zamanla ..
    TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
    Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!

Motosikleti
    8115 tl ye motor al daha ne yuzgorumluğe ya battık battık, cumartesi alırsam neden olmasın gelirim, alamazsam driftle gelirim söz vermim drifte pazar gunu gorucu gelebilir o gün gelsin hallederiz, sağlık olsun arkadaşın motoruda hayırlı olsun inşallah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)