TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
merhaba hangi bayiye gidipte almayı düşünüyorsunuz bende alacağım ama ikinci el mi sıfır mı karar veremedim, şu anda mondial driftim var satılığa çıkardım, ne yapacağımı bende bilemiyorum. anadolu yakasında bakıcaksanız bende eşlik edebilirim.
Sıfır almayi düşünmüyorum seneye bidaha satacagim belki 400cc gelir temiz az km 2.el bakıyorum ve tabi mantıklı fiyatlara. Bazıları 8 yazmış ve ruhsat parasini da istiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:59 ----------
ccok teşkler işallah baklaım nasip olur işallah.belki giderim test etmek lasım 90 kilo olunca belki rüzgara meydan okurum
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------
sıfır risk onemli olan onumdeki kamyonu sollayabilcegimi bilmek yoksa ole hızlı ofkeli biri degilim yaş kemale ermişbi on camı arkaya bi topcase bi cadır ve malzemeler ver elini erikli ver elini gelibolu yaza
enes dün nereye basayım yolları gordun bi yerde yol güzeldi arkada artci vardı ve ameliyatlıydı direk makam sürüş modu
Tamam tamam bişey demedim :D Ben yolu gördümmü basıyorum redline da geziyo motor.. Sana ayak uydurmaya alıştık ztn hem sıkıntı yok
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
sag duyunuz oluyorum fenamı o gün deli gibi den yoktu bi mehmet yolu bulunca bastı biraz 150 felan sanırım mt 07 güzel alet ama her devirde torklu makine. paranın gozu kor olsun :D
okudugum ve anlattıklarınızdan uzun yolda rahat edilebilcek ve fiyat olarakta uygun geldi benim için yarın aksilik olmazsa sabrinin moturda bi test sürüşü yapıp 2. el ilanlarından temizlere bakmayı düşünüyorum .one turu camı olunca da ver gelini uzun yol keyif verir sanırım.
bilmiyorum bakalım 6500 felan var 6200 gibi düşebilir diyorum.seneye satacagım için sıfır almak mantıklı gelmiyor bana bugun 6250 vardı satıldı sanırım kaçırdım nasip bakalım.
Ben alırsam bundan daha guçlusunu suremem o yüzden sıfır almamı mı yoksa ikinci el almayı mı tavsiye edersiniz alırsam acil bir durum olmadığı surece kullanmak istiyorum. Fikirleriniz nedir tşk ederim.
Sıfırına şu gözle bakıyorum burda yazılanlara göre lastik ceset sıfır olunca lastik vb ekleyince baya tuzlu oluyor ikinci el ise kullanan nasıl kullandı bilemiyorsun lastikleri değiştirip bu bana yetmiyor veya daha yüksek modele geçmek istiyorum diyen var acaba nasıl kullandı tek sorun bu hani tanıdık olsa veya burda çıddi olarak duzgun kullanılmış olsa alınır da geçenlerde burda tartışmalar olmuştu.
Tşk ederim ikinci el olsun sıfır olsun para sorun değil ama ikinci el bin duşunup bir karar vermen gerek.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)