Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Ekim 2014, 16:46
ceza031 adlı üyeden alıntı
ok saat 10 gıbı bende orda olurum hayırlı akşamlar
iyi akşamlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
Akü sorunum çözüldü arkadaşlar uslu ticaret kenan bey ve bülent ustaya teşekkür ederim bugün hem aküyü hemde egzozu değiştirdiler. Adaşım coşkun da yanıma uğradı saolsun tanışmış olduk.
Reklamlar
-
22 Ekim 2014, 05:20
Bu motor kısmından gelen zırıltı sesi bende de başladı denge sensörü muhabbeti olması lazım garantiye giriyor muydu o herhangi bir ücret veriyormuyuz ?
-
22 Ekim 2014, 10:33
online253 adlı üyeden alıntı
Bu motor kısmından gelen zırıltı sesi bende de başladı denge sensörü muhabbeti olması lazım garantiye giriyor muydu o herhangi bir ücret veriyormuyuz ?
garantiye giriyor ama değişmene gerek yok. Değişsende yine yapacaktır zaten. bence götür ustana güzelce saralım de sesi keselim de.
-
22 Ekim 2014, 14:10
coskun913 adlı üyeden alıntı
iyi akşamlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
Akü sorunum çözüldü arkadaşlar uslu ticaret kenan bey ve bülent ustaya teşekkür ederim bugün hem aküyü hemde egzozu değiştirdiler. Adaşım coşkun da yanıma uğradı saolsun tanışmış olduk.
Akü ve egzoz hangi şartlarda değişti? Fabrikadan öncesinde istek mi yapıldı, servisin elinde mi varmış? Bu kadar hızlı olması zor.
-
22 Ekim 2014, 14:53
Denge sensörü tam olarak nerde, tarif eder misiniz?
-
22 Ekim 2014, 15:32
Ümit IŞIK adlı üyeden alıntı
benzın deposunun altında öne dogru . fakat degısınce bıle zırıltısı kesılmıyo dıyen arkadaslar var ...
-
22 Ekim 2014, 15:38
astbiker adlı üyeden alıntı
Akü ve egzoz hangi şartlarda değişti? Fabrikadan öncesinde istek mi yapıldı, servisin elinde mi varmış? Bu kadar hızlı olması zor.
Motoru cumartesi almıştım antakyadan iskenderuna getirdim akünün suyunun aktığını gördüm pazartesi uslu ticaret kenan bey forumu okumuş beni kendisi aradı gittim hem aküyü hem egzozu anında değiştiler Garanti'den de kendilerine isticeklerdi zaten akü ve egzozu. Beni mağdur etmemek için hemen değiştiler.
-
22 Ekim 2014, 16:33
Depoyu söktüğünüzde şasinin sağdan-soldan gelerek önde-ortada birleşitiğini görüyorsunuz ve birleştiği yerde 2 vida ile tutturulmuş 3-4cm'e 1 cm'lik bir dikdörtgen kutucuk var, onun denge sensörü olduğu tarif edilmişti facebook grubunda atılan bir fotoğrafta (İş yerinde olduğum için face'e giremiyorum, dolayısıyla linki atamıyorum fotoğrafın).
-
22 Ekim 2014, 21:15
ceza031 adlı üyeden alıntı
yarın sabah uslu ticaret olur onumuzdeki haftayada guzel bi organizasyon ayarlıyalım savaş ve vicoda inşallah bizimle olur yarın sabah kaçta uslu da olucaksın
yada buyur numaram 0534 853 75 35
tsk bırlıkte turlarız ıns. yalnız bu aralar baya bı yogunum
coskun kardesım hayırlı olsun motorun aramıza hosgeldın tanısmak dilegıyle..
-
22 Ekim 2014, 21:18
coskun913 adlı üyeden alıntı
Motoru cumartesi almıştım antakyadan iskenderuna getirdim akünün suyunun aktığını gördüm pazartesi uslu ticaret kenan bey forumu okumuş beni kendisi aradı gittim hem aküyü hem egzozu anında değiştiler Garanti'den de kendilerine isticeklerdi zaten akü ve egzozu. Beni mağdur etmemek için hemen değiştiler.
Fabrika karıştı bi akü yüzünden, 20 günde anca aküyü kurtarabildim garantiden. Egzozu kendim boyadım, salıncakta da boya kabarması var. Havalar ısınınca yeniden el atmak gerekecek... Kenan bey fabrikayı nasıl ikna etmiş açıklayabilirse memnun olurum.
-
22 Ekim 2014, 22:50
Fabrika karıştı bi akü yüzünden, 20 günde anca aküyü kurtarabildim garantiden. Egzozu kendim boyadım, salıncakta da boya kabarması var. Havalar ısınınca yeniden el atmak gerekecek... Kenan bey fabrikayı nasıl ikna etmiş açıklayabilirse memnun olurum.
demekki bayiden bayiye farkediyo saolsun kenan bey ben aramadığım halde kendisi beni aradı forumdan yazışmaları görüp..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
vico adlı üyeden alıntı
tsk bırlıkte turlarız ıns. yalnız bu aralar baya bı yogunum
coskun kardesım hayırlı olsun motorun aramıza hosgeldın tanısmak dilegıyle..
saol vico (gerçek ismin nedir?) en kısa zamanda tanışmak dileğiyle..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
[IMG][/IMG]
arsuz yolu
-
22 Ekim 2014, 23:48
Arkadaşlar 4000 km. de full aksesuarlı bir pulsar buldum.
45 Lt arka çanta(ışıklı) ve 33 Lt. yan çantalar
Mercekli sis farları ,alarm ve ön cam var
7.500 TL isteniyor. sizce fiyat uygun mu ?
Ayrıca kullanan arkadaşlara soruyorum. Önümüz kış. Üzerinde gelen tekerlerin performansı yeterli mi? Değiştirmeye gerek var mı?
-
23 Ekim 2014, 00:26
Uygun değil. 4000 km'deki motora sıfırından fazla para verilmez. Akseuarları falan boşver, sonradan kendin alırsın. Sıfır motor gibisi var mı ?
-
23 Ekim 2014, 14:05
Föztürk adlı üyeden alıntı
Ayrıca kullanan arkadaşlara soruyorum. Önümüz kış. Üzerinde gelen tekerlerin performansı yeterli mi? Değiştirmeye gerek var mı?
Lastikleri değiştirmenizi öneririm.
-
23 Ekim 2014, 20:40
arkadaslar belkı benzın tuketımı hakkında cok konusuldu yazıldı ama bıde ben eklıım dedım bu pzt sı tam 10 lt yanı 47.20 tl lık benzın alıp depoyu fulledım ve istanbulun trafıgınde karısık dıye tabır ettıgımız yeryer tam gaz yer yerde sakın kullanımla, bu gun ıtıbari ile tam 341 km yaptım ve benzın ısıgı yanıp sonmeye basladı tekrar fulledım ve yıne tam 10. lt benzın aldım. yani arac km'de 0,138 krş yaktı. bir diger hesapla 100 km.de 2.93 lt benzın tukettı . ben bu pulsarı sevmiim de napiim abi kokluyo resmen ...
-
23 Ekim 2014, 20:46
Ben de 2 kez ölçtüm 0,130-0,128 yakıyor. (motor 2000 km de)
-
23 Ekim 2014, 21:01
Ben de 2 kez ölçtüm 0,130-0,128 yakıyor. (motor 2000 km de)
sen daha ıyı rakamlar yakalamıssın ama tabı edremıtın trafıgı ıle buranın kı bır degıl ondan dır herhalde. mesela ben tahmın edıyorum uzun yola cıksam ve sakın devırsız kullansam 10 lt ile cok rahat 400 km yapar dıye tahmın edıyorum veya yaklasır ..
-
23 Ekim 2014, 21:18
Fabrikayla herhangi bir gorüşmemiz olmadı henüz..garantiden talep yapmadık ama yapacaz..konu bayi ile kuralkan arasındaki bir konudur..2 günlük motorda böyle bir sorunu biz kabul edemeyiz..garanti talebi kabul edilmese de müşterimizi mağdur edemeyiz ki garanti konusunda bir problem yaşayacağımızı düşünmüyorum.parçaları 0 km motordan söküp taktık coşkun bey'in motoruna..
-
23 Ekim 2014, 23:19
-
23 Ekim 2014, 23:20
ilgi ve alakanız için tekrar teşekkür ederim kenan bey
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)