Felis Leo adlı üyeden alıntı
Ben inazumayı savunmuyorum, suzuki babamın fabrikası değil, sizde inazumayı kötüleyebilirsiniz beni ilgilendirmez,
ben sadece bu sorunlar hindistan da da kullanılan pulsarlarda varmı düşünüyorum, varsa bu sorunlar neden düzeltilmemiş şimdiye kadar, ilk Türkiye de kullanılan bir motor değil sonuçta, ayrıca bende forumda pulsar konusunu yakından takip ediyorum, şekil ve fiyat olarak beğendiğim bir motor , yaza almayı düşünüyorum, şehir içinde kullanmayı planlıyorum çünki inazumayı satıp çok benzin yakan daha ağır bir motor (yamaha dragstar 1100) alacağım haliyle bunu hergün kullanamam, devamlı işe motorla gidip geliyorum, büyük şehirde oturduğum için trafikte zorluk yaşamamam için hızlı ve ucuz bir motora ihtiyacım var ve pulsar bu iş için en mantıklısı.Fakat tabi yaza kadar bekleyip forumuda yakından takip edeceğim, ben taaaa ilk başta pulsar için bir çok olumlu yorumlar konular açtım, çünki daha önce tvs apache kullandım ve hint motorlarının kalitesine güvenmiştim ama motor tedarikindeki sıkıntılar nedeniyle pulsar alamamıştım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:54 ----------
Ayrıca pulsar daki sorunlardan bahsedilince neden bazı arkadaşlar hopluyor , burada sorunlarını yazan pulsar kullanıcılarına bile tepki gösteriyorlar, dalga geçiyorlar , sonuçta bir forum, ben veya başkası yanlış bir şey yazmışsa birileride doğruyu yazar , diğer insanlarda hepsini okuyor zaten , pulsar da zibil gibi satıldı resmen yağmalandı bayilerde motor kalmadı demekki satıcınında sorunu yok , 6 ay da kullanım için gayet uzun zaman ama yinede önümüzdeki kış sırasındada ne durumlar ortaya çıkacak buda önemli, mesela apache kışın çalışmakta zorlanıyordu , bu arada da inazuma herkesin bildiği gibi titreşimsiz değil malesef 7000 devire gelince basbaya titriyor hatta aynalar bulanıklaşıyor, bak kendi kullandığım motorunda eksiilerini gayet rahat yazabiliyorum. İnazuma forumunada yazmıştım girip okuyun bakalım.