"hah tamam bu" dediğim motor burgman 650 o da çok zor olacağı için herşeye razıyım alıştım , ayakkabı, takım elbise, gömlek vs gibi şeylerde de zorlandığım için, hatta ve hatta doğru dürüst bir otobuse dolmuşa bile sığamadığım için hatta birçok şeye alışıyor insan.. motora da o yüzden, pulsara kolay alışırım diye umuyorum
Garip dostum maşallah gerçekten sana imrendim...Çünkü tam Enduro boyun var. Bu boyla Ktm, Varadero hatta çöl devesi gibi Tenere'ye, Çoğumuzun yanında cüce kaldığımız motorlara bisiklet gibi binersin. 1.75 boyum var Tenere orta sehpadayken farları göz hizamda nerdeyse ( iskemleye çıkarak binerim herhalde)
arkadaşlar motoru satmakdan vazgeçtim gülü seven dikenine katlanır 400 lük olanı gelene kadar binicem motora bazı arkadaşlar motorda bir sıkıntımı varda satmak istiyosun yazmışlar arkadaşlar motor taş gibi hiçbir sıkıntısı yok tabiri cahizse domuz gibi makina dediğim gibi boy problemi vardı ama bisikletçi içliği aldım apış arası süngerli olan kısa şort tayt şeklinde sorunu büyük ölçüde çözdüm daha rahatım şimdi
çok tatlı motor kazazıs belesız kullanın inş.
azıcık tecrubem olsa düşünebilirdim.
türkiyede çoğu esnafın kısa yoldan zenginlik hayali vardır
(bende esnafım) ticari ahlakın olgunlaşması için zaman veya
başka bişi gerekiyor. bajaj gene ortalarda japon satıcılarını
allah ıslah etsin. bajaj bir adımdır bana göre devamı gelsin isterim.
süpermoto-enduroda yapmaları lazım ktm ellerinde istediklerini yaparlar.
Ekrem bey bizim grubumuz ilk kurulan gruptur.diger arkadaslar bu grubu gordukleri halde neden tekrar grup kurmak istemisler bilemem.Ilk grubun tam ksmini yaziyorum.yukarida linkinide paylasmistim.
" Bajaj Pulsar 200 Ns Türkiye "
MOTOSİKLET BENİM İÇİN YAŞAM TARZINDAN DA ÖTE...
hayırlı olsun kardeşim . allah kaza bela vermesin
Arkadaşlar pulsarı alan veya alacak olanlar ödeme olayını nasıl yaptınız ve ya yapıcaksınız ? Hepsini peşin istiyolar motorda 10 gün sonra gelcek... peşinde bir anda çok geliyo ama ayırmaları gerekiyormuş peşin istiyolar :((
valla trink para istiyorlar şuan için .. eğer sipariş verdi isen kapora alıyolar motor gelincede paranın hepsini alıyolar ..
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)