Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Mayıs 2014, 17:17
Satın alan arkadaşlar, kullanan arkadaşlar yorumlarınızı incelemenizi bekliyoruz Artık fotoğraflar konuşsun istiyoruz , videolar konuşsun istiyoruz hadii artık Hayırlı olsun herkese..
Reklamlar
-
07 Mayıs 2014, 18:25
İzmir İl Temsilcisi
Caglar bakiyorumda gaza getiriyosun milleti
1 yil sonra gecersin pulsara daha senin icin erken dostum boyle arastirmaya devam edip birde pulsari surersen kaan gibi kendi motorundan sogursun bak demedi deme.
-
07 Mayıs 2014, 19:37
Değerli arkadaşlar; bu akşam aşağıdaki program çerçevesinde Pulsar TV reklamlarımız da başlıyor. Saygılarımla...
ATV:
GS-Eskişehir Spor Türkiye Kupası Final Maçı saat 20:00
Maç Önü: 40sn.
Devre Arası: 40sn.
Maç Sonu: 40sn.
NTVSpor:
%100 Futbol Programı saat 22:15
Program Önü: 40”
Program içi: 40sn + 40sn
NTV:
%100 Futbol Programı saat 22:15
Program Önü: 40”
Program içi: 40sn + 40sn
-
07 Mayıs 2014, 19:41
-
07 Mayıs 2014, 20:00
-
07 Mayıs 2014, 20:01
ekrem ata adlı üyeden alıntı
Değerli yakopsi;
Hayırlı günler diliyorum...
Sorularınıza cevap vermeye çalışayım;
1. Bajaj Avrupa piyasasında var aslında. Şöyle ki; bildiğiniz gibi BAJAJ AUTO KTM'in % 47 hisse sahibi. KTM Duke serisinin 125,200,390 cc leri BAJAJ tarafından üretiliyor. Aynı şekilde KAWASAKİ Ninja serisinin 250, 650 cc ürünleri de. Bunlar biliyorsunuz Avrupa'da çok iyi satılan ürünler. Bajaj markası ile de Türkiye'den sonra Avrupa pazarına da çok yakında gireceğiz. Böyle bir plan var. Sadece süreci belli değil. Bu girişin inşallah Türkiye üzerinden olma ihtimali büyük. Bizim için çok heyecan verici...
2. Sakarya'da bayilik ve servisimiz henüz olmadı. İki aday ile görüşüyoruz. Muhtemelen bayilik ve servislik beraber olacak. Önemli bir motor merkezi olduğunu biliyoruz. Şu anda için en yakın İzmit bayimizi önerebilirim.
Selam ve saygılarımla...
Ekrem bey ve rebel_punto oncelikle bilgileriniz için teşekkürler.
Sakarya için iyi bir bayi ile anlaşmanızı bekliyoruz ve sonucunu paylasmanizi rica ediyorum. Dediğiniz gibi şehrin motor tutkusu bi hayli fazla.
-
07 Mayıs 2014, 20:42
çok teşekkür ederim sağolun
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------
turkish39 adlı üyeden alıntı
O zaman sen test edip bizi bilgilendireceksin,Hayırlı olsun,tekerin düz bassın.Son çıkan motosikletlerin çoğu gayet iyi.Dediğim gibi kullanıcısı da motorunu severse hiç bi sorun olmaz.
şuana kadarki izlenimlerim harika bir motor olduğu. hiçbir kronik sorunu yok. torku yerinde direksiyon açısı baya geniş aralara çok rahat dalabiliyorum. titreşim yok. lastikleri iyi şuana kadar bir kayma yapmadı. frenler çok iyi özellikle ön fren çok dengeli tutuyor hataları affedebiliyor. (önüme araç çıktı aniden kitledim freni motor resmen çakıldı olduğu yere hiç kayma yapmadı. yakıt ölçümü yapmadım zaten 250 cc içinde en az yakan motor.. göstergesi güzel vites göstergesi bile var. aydınlatması iyi orjinal 12 v 55-60w philips ampul var. arka fren lambası led malzeme kalitesi ve işçilik 10 üzerinden 10 vb gibi
-
07 Mayıs 2014, 23:09
dolphin_star adlı üyeden alıntı
çok teşekkür ederim sağolun
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------
şuana kadarki izlenimlerim harika bir motor olduğu. hiçbir kronik sorunu yok. torku yerinde direksiyon açısı baya geniş aralara çok rahat dalabiliyorum. titreşim yok. lastikleri iyi şuana kadar bir kayma yapmadı. frenler çok iyi özellikle ön fren çok dengeli tutuyor hataları affedebiliyor. (önüme araç çıktı aniden kitledim freni motor resmen çakıldı olduğu yere hiç kayma yapmadı. yakıt ölçümü yapmadım zaten 250 cc içinde en az yakan motor.. göstergesi güzel vites göstergesi bile var. aydınlatması iyi orjinal 12 v 55-60w philips ampul var. arka fren lambası led malzeme kalitesi ve işçilik 10 üzerinden 10 vb gibi
bazı arkadaşlar fren markası konusunda spekulayon yapsa da önceleri sonuçta frenler BREMBO,dolayısıyla performanstan hiç şüphem yok.ama bildiğime göre sadece boş vites göstergesi var vites göstergesi var demişsin yanlış anlaşılmasın...
Hızın kararı perfect,fazlası past perfect tir...
-
07 Mayıs 2014, 23:10
-
07 Mayıs 2014, 23:31
kaan898 adlı üyeden alıntı
bazı arkadaşlar fren markası konusunda spekulayon yapsa da önceleri sonuçta frenler BREMBO,dolayısıyla performanstan hiç şüphem yok.ama bildiğime göre sadece boş vites göstergesi var vites göstergesi var demişsin yanlış anlaşılmasın...
yanlış anladın kardeşim turkish 39 isimli arkadaş SYM WOLF 250 hakkındaki izlenimlerimi sorduda ona itafen yazdım. Anlattığım motor sym wolf tü bajaj pulsar değil yanlış anlaşılmasın
-
07 Mayıs 2014, 23:36
Garip adlı üyeden alıntı
http://i.hizliresim.com/NVlRGL.jpg
Baya küçük kaldı bana.. iri olduğumm için ama ben çok beğendim müthiş rahat oturuş pozisyonu.. rodajda olduğu için fazla basamadım.. Motosiklet sahibine teşekkür ederim buradan...
Merhaba;
Bacaklarınız depo kavislerine sığdı mı? Discover 125 de benimde sığmamıştı. Bende pulsarı düşünüyorum ama küçük kalma meselesinden çekiniyorum.
-
07 Mayıs 2014, 23:37
dolphin_star adlı üyeden alıntı
yanlış anladın kardeşim turkish 39 isimli arkadaş SYM WOLF 250 hakkındaki izlenimlerimi sorduda ona itafen yazdım. Anlattığım motor sym wolf tü bajaj pulsar değil yanlış anlaşılmasın
evet yanılmışım ama biraz pulsar üzerine yoğunlaşşak fena olmaz zira konu pulsar konusu...
Hızın kararı perfect,fazlası past perfect tir...
-
07 Mayıs 2014, 23:41
herkese slm arkadaşlar çok üzülerek hatta kahrolarak motoru satıyorum okadar çok bağlanmıştım ki bu makinaya boyumun 1.96 olmasını bile göz ardı ettim bastım parasını aldım herşeyi göze alarak ama olmuyor olmuyor olamıyor sığmıyorum rahat değilim öle oturim böyle oturim derken motordan zevk alamıyorum altımda mopet gibi görünmeside cabası motor 320 km de arkadaşlar rodaj döneminde ve kesinlikle saçma sapan işler yapılmamıştır motorda bikere otobanda 8500 devir yaptım okadar ki zaten ekrem beyin de bahsettiği rodaj koruma denen bir madde varmış pistonda ki buda bence çok güzel bişey boyumun uzun olmasına bugün nalet ettim kader böyleymiş motordan bahsetmeme gerek yok zaten herkes biliyor eğer seneye 400 lük gelirse ve kalıbı bundan büyükçe olursa gözüm kapalı alacam evet arkadaşlar satışı adanadan yapıyorum plakası dün çıktı daha ruhsat hazır satışa hazırdır arkadaşlar sadece ocak pulu yatıracam onuda fiyata dahil edicem motor 320 km de şuan ve halen kullanmaktayım sahibindene koyucam gece 12 den sona şimdiden hayırlı uğurlu olsun resimleri zaten biliyosunuz arkadaşlar ..
-
07 Mayıs 2014, 23:47
fbcino adlı üyeden alıntı
Merhaba;
Bacaklarınız depo kavislerine sığdı mı? Discover 125 de benimde sığmamıştı. Bende pulsarı düşünüyorum ama küçük kalma meselesinden çekiniyorum.
bende discoverde hiç ama hiç sığmıyor.. tamami ile dışa doğru açılmış oluyor bacaklar..
ama pulsarda öyle bir sorun olmadı.. beni ilk cezbeden de bu oldu.. bu çok hoşuma gitti açıkcası.. sende ilk fırsatta denemelisin, sorun yaşayacağını sanmıyorum
-
07 Mayıs 2014, 23:56
Garip adlı üyeden alıntı
bende discoverde hiç ama hiç sığmıyor.. tamami ile dışa doğru açılmış oluyor bacaklar..
ama pulsarda öyle bir sorun olmadı.. beni ilk cezbeden de bu oldu.. bu çok hoşuma gitti açıkcası.. sende ilk fırsatta denemelisin, sorun yaşayacağını sanmıyorum
Şenol abinin motoruydu sanki denediğin Yakışır kardeşime.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
-
08 Mayıs 2014, 00:00
-
08 Mayıs 2014, 00:01
Motorun üzerinde adam olmadanki görüntüleri güzelde , üzerinde adam varken baya küçükmüş , videolardada hep sıska adamlara sürdürmüşler
-
08 Mayıs 2014, 00:05
Garip adlı üyeden alıntı
evet Şenol abi iyi davrandı iyi insan.. Senden bahsettim.. Geçen kırklarelinden grup geldi falan diyince Sennin de test ettiğini görmüştüm bu motoru.. o yüzden biraz senden konuştuk
o fuarda almış. Bayiye de uğradım 5 sipariş aldım bekliyor diyor.
O bu değilde ben pulsarı çok sevdim.. Müthiş güven verdi bana.. bi de şenol abi demesin bi al bi tur at diye..ööf öf
max hız 40 yaptım , nerden verdi lan o kadar diyebilirsin, bilmem verdi işte
bi kere bacaklar kenara doğru çıkmadı tam depoya oturdu. o çok hosuma gitti anlatamam
İyidir Şenol abi sağolsun.Tam bi motorcu dostu.Biz de oğlum Eymenle test ettik,etmez olaydık,velet başımın etini yiyo.Ne yapçam bilmiyorum kardeşim.Biraz zaman lazım.Hayırlısı artık.
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
-
08 Mayıs 2014, 00:11
Garip adlı üyeden alıntı
evet Şenol abi iyi davrandı iyi insan.. Senden bahsettim.. Geçen kırklarelinden grup geldi falan diyince Sennin de test ettiğini görmüştüm bu motoru.. o yüzden biraz senden konuştuk
o fuarda almış. Bayiye de uğradım 5 sipariş aldım bekliyor diyor.
O bu değilde ben pulsarı çok sevdim.. Müthiş güven verdi bana.. bi de şenol abi demesin bi al bi tur at diye..ööf öf
max hız 40 yaptım , nerden verdi lan o kadar diyebilirsin, bilmem verdi işte
bi kere bacaklar kenara doğru çıkmadı tam depoya oturdu. o çok hosuma gitti anlatamam
Boy kilo nedir hocam sizin? Motor mu küçük siz mi aşırı irisiniz?
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
08 Mayıs 2014, 00:11
Kocaeli İl Temsilcisi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)