Attila abi 24 aydaki toplam maliyet ve taksit tutarı ne kadar yazarmisiniz.
Attila abi 24 aydaki toplam maliyet ve taksit tutarı ne kadar yazarmisiniz.
Merhaba,
Pulsar için arka ve ön dişli imalatımız başlamıştır.
Arzu edenler olursa özelden bana yazabilirler.
Selamlar.
bu gün cebeci tarafında park halinde bir pulsar gördüm, resimlerdeki gibi küçük durmuyor arka çantada çok yakışıyor muş.
bu millet motoru nasıl kullanıyor anlamıyorum.20-25 bin çok mu fazla daha geçen hafta 100cc çinli motorumu yaklaşık 43 bindeyken sattım.ben onla 43000 yapıyorsam pulsarla hayli hayli yaparım. bence gereksiz sorular bunlar motora sırf bozabilmek için binmiyorsan merak ettiğin km leri çok rahat 2 ile çarparsın.
Abicim ben bir akrabam aracılığı ile çok uyguna aldım o nedenle bankayı ve taksitleri yazamıyorum. Beni bağışla lütfen ama her bankanın ki ayrı. Her bankayı tek tek dolaşacaksın. Varsa eş dost tanıdık bulacaksın. İtimat et böyle yaparsan çok karlı çıkarsın. Bazı bankaların ki çok kazık ona göre.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Son viteste olduğunuz ve de kırmızı devir çizgisinde sürmediğiniz müddetçe motorlar şişmez. Ben Lifan Discovery ile 450 km yol yaptım ve sadece kendi ihtiyaçlarım için durdum. Hep diyorum, bir motor şehir trafiğinde şişmiyorsa, yukarıda yazdığım koşulları sağladıktan sonra uzun yolda hiç şişmez. Motoru hava soğutur ve hız ne kadar fazlaysa o kadar çok soğutur.
Bugün 60km yolu dipgaz geldim. Devir 8000e geldiginde vites düsürüyordum motorda şişme falan olmadi. Zaten olsaydi direkt ilana koyardim.
seko arkadasimiz dedigi kesinlikle dogru devir kirmizida olmadi suruce git gidebildigin kadar. Bende bu konuya soyle ornek vereyim; benim onceki motor mondial volture idi ve urfanin sicagini bilen bilir golge olmayan yerde 55 dereceyi gorur ama bunu metoroloji soylemez resmi nedenlerden dolyi o sicakta 140 km yolu 40km stabilize olmak uzere iki saatte yol aliyodum ayrica ekstra bir yol daha kaydettigim oluyordu yani iki bucuk saat kontagi o sicakta kapatmazdim yinede bir problemini sisme yaptigini gormedim Turkiye turuna bile cikabilirdim.
selam arkadaşlar herkese kazasız belasız sürüşler.Bende pulsarcıyım ve yaz döeminde konyadan manisaya 400 km den fazla yol yaptım giderkende gelirkende ve hiç bir sorun yaşamadım ve 100-110un altına hiç düşmedim çoğu yerde mecbur kalmadıkca.Manisadan edremit ayvalık altınoluk bozcaada yenifoça eski foça hep gezdim. ve bunları yaparken 2 kişiydik bu anlattığım yerlerde motor kullananlar bilir yolların nasıl olduğunu hep devirli kullandım.Demem o ki millet kıskandıkça çamur atmaya çalışıyo yok şumu olur bumu olur şişermi gidermi 20binden sonra ne olur bunuda (Altın elbiseliden) öğrenmişler..kardeşim sen bakımlarını zamanında yaptır yağına suyuna zincirine dikkat et gerisi Allaha kalmış..Şu adamlar bu piyasaya girmeseydi hala çinlilerle uğraşıyo olacaktık.Japonların çeyrek porsiyonluk motorlarına verdiğimiz paraları untmayın derim ben.yani yiğidi öldür hakkını yeme pulsar iyidirrr...
Ya ben 6 saatte sakarya izmir yaptim agustos sonunda. Bu sisme muhabbeti nedir acaba
Bu pulsari bu fiyata 250cc yapsalardi tadina doyum olmazdi. İşin garibi en cok sevdigim yani camurluklari; arka tekerin ust kisminin tamamen kapatilmasi ve on tekerdeki camurluk kuyrugunun uzatilmis olmasi. Guzelim yaz gunlerinda motoru yikayipta islanmis bir zeminden gecince her yerine camur atmasi cok kotu hissettirirdi beni...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:47 ----------
Mrb arkadaslar motoru herturlu yol ve hava sartlarindan kacinmadan kullanan biriyim hatta 2,5 saat kis ayinda siddetli yagmur ve ruzgar yiyecekkadar; yeri gelecek yayla yoluna yeri gelecek otobana yeri gelecek camura islak yola gidecegim motorla ayrica motoru iyi yatiran yatirmaktan korkmiyan ve butun kuruyucu ekkipmanlarimi giyinip milletin bana tuhaf tuhaf bakip gulucukleriyle robokop gibi yoluma devam eden biriyim.Bu sebeplerden oturu her turlu yol ve hava sartinda yola iyi tutunmami sagliyacak bir cif motorsiklet lastigi lazim bana fiyatinin nekadar oldugunun onemi yok. Bana tavsiye edebileceginiz lastin ne olabilir anliyan arkadaslar bilgilerini benimle paylasirsa sevinirim.
yok hocam hala ellerinde bajaj var biz arkadasa persembe günü aldık düz siyah gercekten cok guzel ama düz süyah ben cok begendim. şimdi ellerinde 1 düz siyah bir mav bir beyaz bırde kırmızı sıyah var peşin fiyatına sıfır faiz 9 taksıt yapıyorlar.hatta plaka ruhsat masrrfını bıle üzerine ekleyip 9 bölebiliyorlar biz hepsini karttan cektırdık 7300 tl
Mrb arkadaslar motoru herturlu yol ve hava sartlarindan kacinmadan kullanan biriyim hatta 2,5 saat kis ayinda siddetli yagmur ve ruzgar yiyecekkadar; yeri gelecek yayla yoluna yeri gelecek otobana yeri gelecek camura islak yola gidecegim motorla ayrica motoru iyi yatiran yatirmaktan korkmiyan ve butun kuruyucu ekkipmanlarimi giyinip milletin bana tuhaf tuhaf bakip gulucukleriyle robokop gibi yoluma devam eden biriyim.Bu sebeplerden oturu her turlu yol ve hava sartinda yola iyi tutunmami sagliyacak bir cif motorsiklet lastigi lazim bana fiyatinin nekadar oldugunun onemi yok. Bana tavsiye edebileceginiz lastin ne olabilir anliyan arkadaslar bilgilerini benimle paylasirsa sevinirim
Lastik seçiminde pek çok arkadaşın ilk tercihi Michelin olmuş ve hemen hepsi çok memnun olduklarını belirttiler.
Metzeler ve Sava taktıranlar da olmuş.
Ama bu iki markayı taktıran arkadaşların fikirleri ve deneyimleri hakkında sağlıklı bir bilgimiz yok.
Sanırım sizin de tercihiniz Michelin olacaktır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------
sosyal sorumluluk adına...
http://i653.photobucket.com/albums/uu253/hak_anm/10320386_10152482344209776_6815302001287622268_n_z ps8bdc8da1.jpg
http://i653.photobucket.com/albums/uu253/hak_anm/Motosikletler_zpsef0a24a9.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:53 ----------
Kesinlikle evet kullanırsın.
Motosiklet Yarıya kadar suyun içine giriyor sıkıntısız yola devam ediyor.
Cross motorlarla birlikte araziye girdim pulsarla sıkıntı yok
Otobanda kullandım sıkıntı yok..
Buyrun burdan fotolara bakın ne demek istediğim anlarsınız
http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/135867-pulsar-ile-varda-koprusu-tasdurmaz-belemedik-30-09-2014-a.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:56 ----------
İndirim kodu geçersiz
daha öncedende yazmıştım pulsar beni bozdu, rodaj yalan oldu diye 480 km de arıza ışığı yandı ama herhangi bi şakırtı tıkırtı stop etme aşırı ısınma gibi bi sorun yok hayırdır inşallah
Bakım uyarısı 450 km civarında yanar sorun yok
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)