Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Ağustos 2014, 23:01
brkfrt adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba. sizlere bişey danışmak istiyorum. sıfır pulsar mı alınmalı yoksa 2.el aynı fiyatlar çerçevesinde honda ya da hyosung 250gt-r mı alınmalı?
SIFIR pulsar mı? SIFIR honda ya da hyosung 250gt-r mı alınmalı? Diye sorsaydın da cevabım sıfır pulsar olurdu. Pulsar tamamen kendine özgü özellikleri olan bir motosiklet. Tek avantajı fiyatının görece düşük olması değil yani.
Reklamlar
-
23 Ağustos 2014, 23:30
Furkan Ekmen adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Bende yeni bir Pulsar kullanıcısıyım. Türkiye'deki tüm Pulsar kullanıcılarını bir araya toplamak için pulsarturkiye.com'u kurdum ve aktif hale getirdim. Amacım motorumuza dair tüm bilgileri kategorilendirilmiş bir şekilde tek bir site üstünden erişilebilir hale getirmek. Bunu başarmak içinde sizinde yardımınıza ihtiyacım var. Sitemize kayıt olarak her türlü bilginizi ve sıkıntınızı paylaşırsanız seviniriz. Bu hem sitemizin gelişmesine, hemde diğer Pulsar kullanıcıların takıldığı noktalarda bir rehber niteliğinde olacaktır.
Forumumuz geliştikçe motorlarımızın üstüne atlayıp etkinlikler, geziler, kamplar ve buluşmalar düzenlemeyi düşünüyorum. Bir nevi sanal ortamdaki dostluklarımızıda gerçek hayata taşıttıracağım. Bize destek olursanız memnuniyet duyarız.
Pulsarturkiye.com
sitenin eksikleri var zamanla daha güzel olur umarım
-
23 Ağustos 2014, 23:36
arkadaşlar merhaba. sizlere bende bişey danışmak istiyorum. sıfır pulsar mı alınmalı yoksa 2.el sym wolf mu.
-
23 Ağustos 2014, 23:54
bende pulsar almak istiyorum zaten. 2.el aldım asya200 gy onda dilim yanmıştı. o yuzden 2. el düşünmüyorum güvenilmiyor. ayrıca pulsarı pazartesi alabilirim ama 2.el beklemek lazım uygun temiz bulmak için. yarın ki organizasyona gidecek var mı buradan peki.
-
24 Ağustos 2014, 03:24
atillapasa adlı üyeden alıntı
arkadaşlar merhaba. sizlere bende bişey danışmak istiyorum. sıfır pulsar mı alınmalı yoksa 2.el sym wolf mu.
2 ay bu ikilemde kaldım ve seçimim pulsar oldu inşallah bi terslik çıkmazsa bu ay sonu alıyorum. Ha sym 7 bin civarında olsa tercihim değişir miydi? Sanmıyorum yine pulsar olurdu. Bana sym'den tasarım olarak 2 gömlek üstün geliyor ön konsolundan tut kuyruğuna, jantlarına kadar.
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...
-
24 Ağustos 2014, 14:03
Beyler Pulsar ın orjinal aksesuarları satılıyomu?Satılmıyorsa ekstradan birşeyler takmaya gerek varmıdır?Elcik koruma vs
-
24 Ağustos 2014, 14:22
pulsara tank pad uygulaması
siyah depoya biraz renk geldi
pulsara cok uyumlu
-
24 Ağustos 2014, 14:35
EKONOMİ adlı üyeden alıntı
kıvrım yerleri 2 güne kalkacak. düzgün bir şekilde kesin oraları.
-
24 Ağustos 2014, 14:51
MD.Murat adlı üyeden alıntı
kıvrım yerleri 2 güne kalkacak. düzgün bir şekilde kesin oraları.
pulsarin depo tasarımı yapılırken tank pad leri hesaba katmamislar sanki
uyumlu derken desen uyumunu kastettim
makasla kesilebilir çıkan yerler
-
24 Ağustos 2014, 18:35
Arkadaslar pulsarim 270 km de. Aldigimdan beri bir sivi akitma durumu var sanki.yag gibi.ayagima ve egzoza geliyor.sanki spreyle sıkılmış gibi oluyor.
Bu durum hakkinda bilgisi olan varmi?
-
24 Ağustos 2014, 19:02
Arkadaşlar daha bir hafta olmadan eksozun boyası döküldü, motorda da bi yağ sızıntısı var ne yapmışmalı bu durumda, bana da yardımcı olursanız sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------
Şimdi bu eksozu değişecekler mi, motor 150 km demedi daha. Haftalarca garantiyle mi uğraşacaz bir de motorun sol tarafında hızla paralel olarak artan bi çıt çıt dedi var bu nedir subaplardan mı geliyor buji mi, anlamadım sizde de böyle durumlar var mı acaba pulsar kullanıcıları arkadaşlarım.
-
24 Ağustos 2014, 19:10
162 adlı üyeden alıntı
http://imageshack.com/a/img910/8264/XVuWRp.jpg
http://imageshack.com/a/img673/1976/us8kKF.jpg
Arkadaşlar daha bir hafta olmadan eksozun boyası döküldü, motorda da bi yağ sızıntısı var ne yapmışmalı bu durumda, bana da yardımcı olursanız sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------
Şimdi bu eksozu değişecekler mi, motor 150 km demedi daha. Haftalarca garantiyle mi uğraşacaz bir de motorun sol tarafında hızla paralel olarak artan bi çıt çıt dedi var bu nedir subaplardan mı geliyor buji mi, anlamadım sizde de böyle durumlar var mı acaba pulsar kullanıcıları arkadaşlarım.
Silindir conta gitmiş-değişmesi için motor inecek...
-
24 Ağustos 2014, 19:53
Abi, naptın ya MD.Murat arkadaşın sorun daha kötü adamın ayakkabı yap olmuş komple.
-
24 Ağustos 2014, 20:03
-
24 Ağustos 2014, 23:03
162 adlı üyeden alıntı
http://imageshack.com/a/img910/8264/XVuWRp.jpg
http://imageshack.com/a/img673/1976/us8kKF.jpg
Kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Yağ sızdırma durumu contalar ile alakalı, eksozun boyasının döküldüğünü ilk kez senin motorda görüyorum. Yağ sızdıran kısımların contaları değiştirilmeli ve üstüne sıvı conta uygulanmalı, benzer bir durum bende de oldu ve şu anda çözüldü.
Tavsiyem motoru fazla zorlama sakin sakin kullan. Yağ ışığı yanıyorsa yağ ekle ve öyle yola çık.
Geçmiş olsun :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
vico adlı üyeden alıntı
Arkadaslar Dun arsuz iskenderun turu yaptik iki kisi ve agresif surus ve belenin malum dik yokuslari,depoyu antakyada agzina kadar fulledim 210 km yaptik donuste tekrar fulledi ,
Yani 7lt ile 210 km yaptik
1lt ile 30 km
Ort 3.3 ediyor bence cok cok az 2kisi ve dip gaz gittik , pulsari aldigim icin bi kez daha sevindim (bu ara da motorum 1.500) kmde
Bugunde yayladagina gittik virajlar fena diildi ...
antakyadan pulsarci arkadaslara slmlar...
rebel-punto ile birlikte mi geldiniz ? Yahu insan bi haber eder. Eşlik eder biraz sohbet ederdik
-
25 Ağustos 2014, 09:02
Hataya gidipte pashapacheye ugramamak... Cok ayip cook)
-
25 Ağustos 2014, 09:15
sa. vico ve pashapache siz hataylımısınız . Hatay da pulsar kullanıcıları ile görüşmek isterdim. inşallh 2 aya kadar bende alıcam kısmetse. hassa ilçesinde oturuyorum bura yakın görüşebileceğimiz bi pulssarcı ile konuşsam iyi olurdu. ve hangi servisi tavsiye edersiniz
-
25 Ağustos 2014, 10:01
meskendor adlı üyeden alıntı
sa. vico ve pashapache siz hataylımısınız . Hatay da pulsar kullanıcıları ile görüşmek isterdim. inşallh 2 aya kadar bende alıcam kısmetse. hassa ilçesinde oturuyorum bura yakın görüşebileceğimiz bi pulssarcı ile konuşsam iyi olurdu. ve hangi servisi tavsiye edersiniz
meskendor kardeşim Hassa Adliyesi Asliye Ceza Mahkemesi'nde çalışıyorum. Buyur gel misafirim ol tanışırız. Hassa'da nasıl oldu da tanışamadık :D Numaram 0507 317 92 48
-
25 Ağustos 2014, 11:34
Pashapache adlı üyeden alıntı
meskendor kardeşim Hassa Adliyesi Asliye Ceza Mahkemesi'nde çalışıyorum. Buyur gel misafirim ol tanışırız. Hassa'da nasıl oldu da tanışamadık :D Numaram 0507 317 92 48
muhakkak gelicm. ben aktepede oturuyorum babam hassada çalışıyo gençlik spor ilçe müdürü. 2yıldır iatanbuldayım
yuzden tanışamamışıDır. önümüzdeki ayın 25 ine hataya geliyorum muhakkak uğrıcam.geçn bayramda siyah bi pulsar görmüştüm aktepe yılmqz petrolun ordan aşağı dönmüştü ben im araba uzaktı bana araba yakında olsaydı binip yetişicktim ama olnadı. vallahi çok memnun oldum usta ibşallah görüşürüz bayramda. ha bu arada ismim murat bolat.
-
25 Ağustos 2014, 12:49
MD.Murat adlı üyeden alıntı
Sol tarafta motorun kahve-siyah bilesim yerindeki bir conta disari portlemis dostlar.(fotoda da gözüküyor)
Simdi temizleyip contayi da yerine soktum bakalim sorun cozulecek mi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)