Bajaj Pulsar 200NS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Mayıs 2014, 16:32
Değerli arkadaşlar;
1. Molikot kaplama ile ilgili size orijinal piston resmini de göndereceğim. Pistonun hemen yanaklarında belli-belirsiz mikron inceliğinde piston renginden farklı bir kaplama. Resimde net göreceksiniz. Sürtünme ile kaplama 5.000-10.000 km. arası tamamen kaybolup gidiyor. Piston çapının azalması gibi bir durum söz konusu değil. Sadece bu dönemde koruma sağlıyor,
2. Bu kaplama Boxer ve Pulsar modelinde mevcut, Discover modelinde ise yok.
Saygılarımla...
Not: Bir arkadaşım dün BAJAJ TÜRKİYE'deki göreviniz nedir diye sormuştu. Kuralkan Pazarlama Müdürü'yüm. Bütün yorumları da ben yazıyorum. Sakın yanlış anlaşılmasın. Sahte isimle benim adıma yazı yazan başka arkadaşım olamaz.. .
Reklamlar
-
06 Mayıs 2014, 16:46
Evet gayet açıklayıcı oldu. Teşekkürler
-
06 Mayıs 2014, 16:47
Değerli arkadaşlar; bir konuyu yanlış yazmışım.
Molikot kaplama Pulsar ve Discover modelinde var. Boxer modelinde yok. Özür dilerim. Selamlar...
-
06 Mayıs 2014, 17:26
Yeni fark ettim motora iki kisi oturdugunuzda motorun cukurlarda esnemesi sırasında kuyruk, camurluga deyiyor.ucundaki parçayı cikardim gene deyiyor. Kuyruk demirini çıkarıp (2 civatalik iş) biraz dışa acmak gerek. Alan ve alacak arkadaslara duyurulur
-
06 Mayıs 2014, 18:05
Motoru teslim almış arkadaşlar sizlerden detaylı resim ve inceleme bekliyoruz...
-
06 Mayıs 2014, 18:22
ekrem ata adlı üyeden alıntı
Değerli arkadaşlar;
1. Molikot kaplama ile ilgili size orijinal piston resmini de göndereceğim. Pistonun hemen yanaklarında belli-belirsiz mikron inceliğinde piston renginden farklı bir kaplama. Resimde net göreceksiniz. Sürtünme ile kaplama 5.000-10.000 km. arası tamamen kaybolup gidiyor. Piston çapının azalması gibi bir durum söz konusu değil.
Sadece bu dönemde koruma sağlıyor,
2. Bu kaplama Boxer ve Pulsar modelinde mevcut, Discover modelinde ise yok.
Saygılarımla...
Not: Bir arkadaşım dün BAJAJ TÜRKİYE'deki göreviniz nedir diye sormuştu. Kuralkan Pazarlama Müdürü'yüm. Bütün yorumları da ben yazıyorum. Sakın yanlış anlaşılmasın. Sahte isimle benim adıma yazı yazan başka arkadaşım olamaz.. .
-
06 Mayıs 2014, 18:57
Pulsar: http://youtu.be/tAWuqFMjCCs ttnet olunca bu kadar oluyo 😖
-
06 Mayıs 2014, 19:28
Alın size adam gibi pazarlamacı.
Şu kadar ilgiyi Honda dan mı gördünüz Yamaha dan Kawasaki den mi?
(Eski bir Yamaha,Suzuki ve Honda kullanıcısıyım.)
-
06 Mayıs 2014, 19:43
ekrem bey ben daha önce yazmıştım konyadayım hatta irtibata geçmiştik beyaz istiyorum diye burdaki arkadaş mustafaydı galiba baya ilgilendi saağ olsun Ekrem bey beni unutmayın burda beyaz istiyoruz ısrarla bu ay gelir artık demi sizden haber beklıyorum unutmayın benim bilgiler mustafa da mevcut beklemedeyim konyada ilk olsun sonrası cok daha fazla olur inş...
-
06 Mayıs 2014, 19:47
Bütün tereddütlerime rağmen Ekrem Ata beyin mesajları neticesinde bende bugün pulsar siparişi verdim ve gün saymaya başladım. Firmanın ve Ekrem Beyin ilgi ve alakası umarım aynı şekilde devam eder.
-
06 Mayıs 2014, 19:56
centil40 adlı üyeden alıntı
Bütün tereddütlerime rağmen Ekrem Ata beyin mesajları neticesinde bende bugün pulsar siparişi verdim ve gün saymaya başladım. Firmanın ve Ekrem Beyin ilgi ve alakası umarım aynı şekilde devam eder.
Bütün temennimiz bu zaten.Bu arada Pulsarınız şimdiden hayırlı olsun
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
-
06 Mayıs 2014, 19:58
ekrem bey ben daha önce yazmıştım konyadayım hatta irtibata geçmiştik beyaz istiyorum diye burdaki arkadaş mustafaydı galiba baya ilgilendi saağ olsun Ekrem bey beni unutmayın burda beyaz istiyoruz ısrarla bu ay gelir artık demi sizden haber beklıyorum unutmayın benim bilgiler mustafa da mevcut beklemedeyim konyada ilk olsun sonrası cok daha fazla olur inş...
-
06 Mayıs 2014, 20:29
Amortisorun sert olmasiyla ilgili aklıma birşey geldi. Amortisör elinizle bile esniyor. Acaba ayari yumuşak oldu için,Oturdugunuzda esneme mesafesi kalmıyor olabilirmi.en kısa zamanda biraz sertlestirip deneyeceğim. Deneyen varsa yorumlarını bekliyorum.
-
06 Mayıs 2014, 20:38
ekrem ata adlı üyeden alıntı
Değerli Turkish39;
Emeklerin için teşekkür ederim. Resimler ve görüntüler her şey çok güzel. Bir soruyu atladığımı belirtmişsiniz; belirtilen fiyat peşin fiyatıdır. Yapılan bazı banka ve finans kurum anlaşmaları ile % 3-5 arası vade farkı 9 aya taksitli satış imkanı mevcuttur.
Küçük motorcuya da selamlar...
ekrem bey bankalarla anlaşmalarınızı vade farksız 9 taksit yapsaymışsınız daha güzel olurmuş bana göre. vatandaş şartları zorluyor sizde zorlayın biraz
-
06 Mayıs 2014, 20:45
volkan42 adlı üyeden alıntı
Değerli Volkan Bey; konu hakkında servis ile görüşüldü. Size de bilgi vermiştim zannediyorum. Bölge sorumlusuna da gerekli talimat verildi. Konya'da henüz bayiliğimiz bir türlü kısmet olmadı ama ürünümüz sizinle Konya'ya giriş yapacak görünüyor. Allah kazasız belasız günlerde kullanmak nasip etsin inşallah.
Bu arada amortisörde 9 kademe var.
Son olarak arkadaşlar "Bajaj Pulsar 200NS Türkiye" yi de kurmuşlar. Kendilerini tebrik ediyorum. Bütün dünya'da bu modelin fanları var. Zannedersem kısa zaman içinde bizde de oluşacak görünüyor.
Selam ve saygılarımı sunuyorum...
-
06 Mayıs 2014, 21:01
Erzurum veya Erzincan, a da bayilik bekliyoruz. siyah pulsar için takipteyim.
-
06 Mayıs 2014, 22:38
Bugün Ankara 4.44 motor da Pulsarı 15 dk bir süre inceledim.
Kaliteli bir görüntüye sahip ancak test motoru değildi test edemedim.
Her ne kadar beğensem hatta almak için içim içimi yese de bana megelliyi ilk incelememi anımsattı biraz.
Megelliyide incelerken grenajları bir tuhaf gelmişti bana bununda depo yanındaki grenajları bir tuhaf geldi.
Sanki TVS Apache'ye 150 ye Pulsar yazıp şeklini şemalini değiştirmişler gibi.
Bunun dışında bir eksiğini görmedim dışarıdan bakınca.
İki türlü düşünce olabilir biri:
Cbr250 ve benzerlerinin 13.000 tl olduğu şu dönemde 7300 tl ye bu motor alınır .
İkincisi
TVS Apache 150 nin geçen seneye kadar 4.000 tl olduğu ülkemizde 7300 tl verilir mi ?
Bu fiyat işine girince insanın kafası allak bullak oluyor bence beğenen ve parası hoşuna giden alsın.
Daha çok param var diyen yukarılara baksın
-
06 Mayıs 2014, 22:48
çok teşekkürler şimdiden ....Ekrem bey...
-
06 Mayıs 2014, 23:20
ekrem bey sizlerin burda olup kullanıcılarla yakından ilgilenmesi gerçekden güzel bişey teşekkür ederiz bu arada bir isteğim olucak mutlaka ki kullanacılar 100 leri aşacak pulsar için çok güzel aksesuarlar var bunların türkiyeye getirilip kullanıcıların faydalanmasında yardımcı olursanız gerçekden çok mutlu oluruz tekrar teşekkürlerr..
-
06 Mayıs 2014, 23:39
turkısh39 tam bir tüketici dostusunuz tebrik ediyorum sizi... baskıya devam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)