Ben biraz zorlayım dedim ben de alaka kuramadım işin şakası tabi.o model bizde olsa o da tutulur,ülke 150-250 cc arası motorlara aç.tabi bide adam gibi kullanıcılara aç
Ben biraz zorlayım dedim ben de alaka kuramadım işin şakası tabi.o model bizde olsa o da tutulur,ülke 150-250 cc arası motorlara aç.tabi bide adam gibi kullanıcılara aç
Hani böyle aniden karşına çıkıyor ve göz göze geliyorsun ya, o an çok kötü oluyor insan. Heyecandan ne yapacağını şaşırıyor, ayakları titriyor...Sonuçta köpek bu ısırır falan...
Lastıkler kötü km 6000 ama kaydırmak için limit zorlamak lazım kayan yerler söyleki stopie ön lastık tek teker arka lastık patınaj virajda gazlama 25 km de de olsan arka teker kayar virajda ön daha bırakmadı cbr bırakmıstı arka fren resmen yok yeniyken tutuyordu toprakta gayet başarılı ama lastıkler sanırım asfaltı sevmiyor halbukı yumusak hamurlu hayvan her turlu km niz 18 üstü değilse 65 ila 75 derecede tekere geliyor devamı size kalmıs 25 km üstünde sadece yerden kesiliyor cekmek lazım ufak bi toprakta gaza asılınca aldıgımız zevk cok deli baslıyor yanlamaya sakın ıslak yoldan kuru asfalta gecişlerde ani gaz acmayın anında sarıyor uzunyol için koltuk şart demiştim apache aynası taktım cokta ıyı oldu biraz pahalı ama 50 tl bajaj 25 tl iyi sagurlar,......
www.erkakurye.com
Okuyup da bilgileneyim dedim ama ne mümkün, 3-4 defa okumak gerekti anlamlı şeyler çıkarabilmek için. Noktalama işaretlerini geçtim hani, özne-tümleç falan da hak getire...
Birazcık anlaşılır yazarsanız(Türkçe'mizi de bu kadar katletmeden), noktalamalardan da hiç olmazsa " . " işaretini kullanırsanız kendi adıma çok sevinirim. Yok " ben böyleyim arkadaş, okumak zorunda değilsin" derseniz tabi ki siz bilirsiniz, amacım rahatsızlık yaratmak değil.
İyi forumlar.
Herkese Selanik ten selamlar.
Eşimle birlikte çıktığımız tur devam ediyor.
Daha önce Dereköy den Burgaz/Bulgaristan a geçtiğimizi ifade etmiştim.
Burgaz dan diğer sahil kenti Varna ya geçtik.
Varna dan Bükreş/Romanya ya giderken yolda Shumen şehrine uğradık. Burada Bulgaristanın Kurucuları Anıtı var. Muhteşem bir yapı. İnşallah bizim de böyle bir yapımız olur.
Romanya Parlemento Binası. Pentagon dan sonra dünyadaki en büyük kamu yönetimi binası.
Bükreş sonrası tekrar Bulgaristan a inip Sofya ya geçtik.
Sofya da Alexender Nevski Katedrali. Osmanlı - Rus savaşında ölen 200 bin rus askerinin anısına yapılmış.
Bulgaristan dan sonraki durak Makedonya Üsküp.
Üsküp te dağın tepesine yapılmış milenyum haçı.
Makedonya dan Kosova Prizren e giderken kısa süreli bir sağanak başlayınca otobüs durağında zorunlu mola. Yağmur falan vız geliyor, yüzlerdeki memnuniyet ifadesine dikkat.
Kosova Prizren şehri. Besimi Restaurant.
Prizren sonrası tekrar Makedonya. Doğa harikası Ohrid şehri.
Ohrid te berber Fahrettin abi. Kızı Ankara da gelin. Türkiye sevdalısı.
Dün akşam itibari ile Yunanistan Selanik şehrine geldik.
Çok güzel bir gezi oluyor. Sonuçta burası gezi sitesi olmadığı için sizlerin vaktini çalmamak adına çok sınırlı sayıda resim paylaşımı yapıyorum. Gezi sonrası ayrıntıları ile gezi sitelerinde paylaşım yapıp buraya da link atarım.
Reklam olmasın ama Pulsar ile gezmek çok keyifli.
Bayram tatilini iyi planlayın. Pulsar lar evde yatmasın. Gezi zamanı.
Hocam, bu forumdaki bir çok kişi gibi imrenerek takip ediyorum. Sağlıcakla dönün inşallah, tekeriniz düz bassın.
@centil40 Zevkle takipteyiz. Arada bir Pulsar hakkında bilgi paylaşırsan seviniriz. Artılarını eksilerini gözlemlediğiniz kadar anlatsanız yeter bize. Meselâ Sofya da Alexender Nevski Katedrali önünde Pulsar'ınızı resimlemişsiniz. Sanki egsoz borusunda yanma paslanma oluşmuş. Yoksa kirli diye ben mi yanılıyorum?
Kazasız belasız iyi geziler dilerim...
Prizren den Arnavutluk başkenti Tiran a geçmiştik. Arada kaynamış. O kadar çok yer gezdikki karışmaya başladı.
Tiran Dajti dağı.
Tek yönü yaklaşık yarım saat toplamı bir saate yakın süren Dajti Teleferiği. Muhteşem.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------
Egzostaki kahverengimsi durumlar kirden ibaret Fubiku. Önünde grenaj olmadığı için hemen çamurlanıyor ve sıcak egzoz da çamur kalıp gibi yapışıyor. Yıkama sırasında da biraz zor temizleniyor.
@centil40 hocam pulsar almak için senin gezinin bitmesini ve tecrübelerini aktarmanı bekliyorum. Kazasız sürüşler
centil40 gurbet ellerde damat traşını olmuş artık bajaj pulsarla evlenebilir...
bajaj asıl sınavını başarıyla tamamlamak üzere... lastiğninin emeğine sağlık,fotoları bekliyoruz,e artık memlekete de bekliyoruz
Motorum yüksek olsun ve ön ile arka lastik aynı olsun diye bir takıntım var. Ön janta (21) uygun fiyatlı başka cadde lastiği bulamadığım için çaresizlikten şansıma güvenip MC 24 serisinden aldım
http://www.savaturkiye.com/UrunDetay...MC%2024&UID=30
Beklediğimden çok daha kaliteli çıktı. Islak zemin dahil her şeyinden çok memnunum ve bu nedenle rahatlıkla tavsiye edebiliyorum. Diğer serileri bilemem ama benim aldığım seri bu kadar kaliteli ise diğerlerinde de her hangi bir sorun olacağını sanmıyorum.
En azından bu fiyatlara motorun üzerinde gelen lastiklerin yerine denenmeye değer diye düşünüyorum.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Merhaba centil40 , merak ettim : Hiç Pulsar ile ya da bajaj markası ile karşılaştınız mı?
Arkadaslar laptop um calındı telefondan cok zor oluyor kusruma bakmayın
www.erkakurye.com
Herkese Merhabalar,
Bende 1 hafta önce Pulsarı teslim aldım ve 50. km relerde bir badire atlatarak panik fren durumu yaşadım, arka frene asıldım ve yaklaşık 20 metre kadar motor kızakladı ve arka teker dansetti. Neyseki başıma birşey gelmedi ve motoru devirmeden toparladım fakat bu olaydan sonra bir uğultu başladı ve sesin arka frenden geldiğini tespit ettim, hareket halindeyken arka frene hafif basınca ses kesiliyor. Benzer durum başına gelen var mıdır ? Bu ses neden kaynaklanıyor olabilir ?
Bajaj yada Pulsar adını duyan bilen yok. Özellikle bütün sınır kapılarında hem girişte hem çıkışta gümrük memurları bilgisayara işlemek için markayı doğrumu anladık şeklinde okuyup soruyorlar ve teyit etmemi bekliyorlar. Bazıları hangi ülkenin malı diye soruyorlar, Hindistan deyince şaşırıyorlar.
Bu gün Selanik te ışıklarda KTM Duke 200 ile yan yana durduk. İşaret falan yaptım, benziyorlar, kardeşler vs. Adam delimi bu gibisinden bana baktı ve gazladı.
Yine bugün eşimle dolaşırken kaldırımda park etmiş SYM Wolf gördüm. Yanında durdum, motordan inmeden eşime gösteriyorum, bak işte bu motorla teknik özellikleri, yapısı vesaire karşılaştırılıyor, gibi anlatıyorum. 1. katın balkonundan bir kadın sarktı, sertçe bir şeyler söyledi, ben de aynı yetersiz ingilizcem ve iyi becerdiğim çeşitli el kol hareketleri ile benzer motor olduklarını, onun için baktığımızı vs. anlatmaya çalıştım, neredeyse başımıza su dökeceklerdi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:33 ----------
2 ay önce TVS Apache için Sava lastik almıştım. Almadan önce de çok araştırmıştım. Kauçuk oranı yüksek, yumuşak hamurlu ve çok iyi yol tutan bir lastik. Pulsar ın lastikleri eskiyince muhtemelen yine Sava alırım.
Pulsarı oralarda bilmezler. Çünkü avrupada ilk defa türkiyeye geldi avrupaya açılan kapıları olarak türkiyeyi seçtiklerini en başta söylemişlerdi
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (2 üye ve 30 misafir)