Kuba Motor Black Cat Cross
-
12 Nisan 2017, 14:38
Masetro35 adlı üyeden alıntı
evet..
Black cat ile 1600 km yi geçtim.. Dağ taş hafif offroad tecrübesi yaşamadım , yakın çevremde gitmediğim dağ köyü kalmadı. ilk motor için bu kadar yeter dedim ve sattım.. sanırım Honda crf ye geçeceğim.. net değilim..
Bu zamana kadar beni yolda bırakmayan Karakedime çok teşekkür ediyorum..
Türkçe adı hiç dikkat çekmiyor niye o kadar erken satmaya karar verdin ? Yetersiz mi geliyordu yoksa bir sıkıntıdan dolayı mı ?
Reklamlar
-
14 Nisan 2017, 00:03
Arkadaşlar bu deponun üstündeki kablo ne işe yarıyor ve onu nereden temin edebiliriz ? Ve gidon kilidini kırılmamıs sokulmus ise tekrardan takabilir miyiz ?
-
14 Nisan 2017, 01:12
Motosiklette sadece hız göstergesi var, birde trip, bir defa ölçüm yapıp ona göre gitmekte fayda var,
Ben her 100km de depoyu fullerdim, böyle söyleyince deposunun küçük olmasını hiç secmediğimi hatırladım
Depodaki hortum hava/gaz tahliye hortumu diye söylemişti usta ben de tamam demiştim, emin olmamakla birlikte öyledir heralde diyorum
Ucuz yollu bulamadım ama bulursam alacağım tekrar, kenarda köşede dursun.
-
16 Nisan 2017, 23:14
Vitesler 1 N 2 3 4 5 mi N 1 2 3 4 5 mi ve tam depoyla ortalama ne kadar gider 80 90 sabit uzun yol?
-
17 Nisan 2017, 09:13
Vites sistemi 1 N 2 3 4 5. Rodajdayım, yakıt konusunda herhangi bir ölçüm yapamadım.
-
18 Nisan 2017, 16:29
Arkadaslar bu depo üzerindeki kabloyu,elcik korumaları nereden temin edebilirim acilen?
-
04 Mayıs 2017, 21:30
Bu makine bendede var arkadaşlar. İkinci motor olarak aldım. Arazide kullanıyorum komple. Düşürüp kaldırıyorum parçası da ucuz diye. Sorusu olan varsa cevaplarım.
-
05 Mayıs 2017, 09:58
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Bu makine bendede var arkadaşlar. İkinci motor olarak aldım. Arazide kullanıyorum komple. Düşürüp kaldırıyorum parçası da ucuz diye. Sorusu olan varsa cevaplarım.
Galiba herkesin merak ettiği tek soru yakıt tüketimi nedir ve vites sıralaması veya geçişleri nasıl ?
http://www.atala.it
Founded1921 !
-
06 Mayıs 2017, 11:40
darknife adlı üyeden alıntı
Galiba herkesin merak ettiği tek soru yakıt tüketimi nedir ve vites sıralaması veya geçişleri nasıl ?
1N2345 diye vitesler geçiyor.
1 aşağı gerisi yukarı.
Vitesler iyi geçiyor fakat ısınınca boşa alamıyorum. Yağ değiştirip bu konuyla ilgili bilgi veririm tekrar.
İnanın benzin hesabı hiç yapmadım ama az yakıyor
-
06 Mayıs 2017, 15:16
1N2345 diye vitesler geçiyor.
1 aşağı gerisi yukarı.
Vitesler iyi geçiyor fakat ısınınca boşa alamıyorum. Yağ değiştirip bu konuyla ilgili bilgi veririm tekrar.
İnanın benzin hesabı hiç yapmadım ama az yakıyor
Bu motoru kullanan herkes aynı şeyi söylüyor yakıt hesabı yapmadım ama az yakıyor kime göre az kaç kuruş yakıyor çözemedim gitti :D Tekeriniz düz bassınn
-
14 Mayıs 2017, 09:39
motokeyf adlı üyeden alıntı
Bu motoru kullanan herkes aynı şeyi söylüyor yakıt hesabı yapmadım ama az yakıyor kime göre az kaç kuruş yakıyor çözemedim gitti :D Tekeriniz düz bassınn
Yav haci hesap edemiyom ki. Hobi olarak aldim. Araziye fulleyip cikiyorum. Motor dusunce falan benzin akiyo. Arazide 1-2 viteste hep kullaniliyo. Bu yuzden ortalama da alamiyoruz benzin dokuluyo dusunce de :D
-
19 Mayıs 2017, 16:29
Yav haci hesap edemiyom ki. Hobi olarak aldim. Araziye fulleyip cikiyorum. Motor dusunce falan benzin akiyo. Arazide 1-2 viteste hep kullaniliyo. Bu yuzden ortalama da alamiyoruz benzin dokuluyo dusunce de :D
Benzin nasıl dökülüyor dostum depoda sızıntı falan mı var yoksa zaten kafasına göre dökülüyor mu ? :D
-
20 Mayıs 2017, 08:25
bireycell adlı üyeden alıntı
Benzin nasıl dökülüyor dostum depoda sızıntı falan mı var yoksa zaten kafasına göre dökülüyor mu ? :D
Karburatorde tahliye var
Depo da da havalandırma
Buralardan akar
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
23 Mayıs 2017, 16:42
Motoru alalı 9 gün oldu. Daha önce hiç motor kullanmamış olmama rağmen karakediye çabuk alıştım.Ev Toroslara yakın
şehir içi trafiğe bulaşmadan dağlara doğru sürüyorum.Yaş icabı cross yapma imkanı yok ancak dağ yolları ve patikalarda gezinti şeklinde dolaşıyorum. Bu arada Motoru aldığım KUBA Ereğli bayi Mustafa Karakurt beye yakın ilgi ve alakası için teşekkür ediyorum.
-
26 Mayıs 2017, 11:04
banazlızeki adlı üyeden alıntı
Motoru alalı 9 gün oldu. Daha önce hiç motor kullanmamış olmama rağmen karakediye çabuk alıştım.Ev Toroslara yakın
şehir içi trafiğe bulaşmadan dağlara doğru sürüyorum.Yaş icabı cross yapma imkanı yok ancak dağ yolları ve patikalarda gezinti şeklinde dolaşıyorum. Bu arada Motoru aldığım KUBA Ereğli bayi Mustafa Karakurt beye yakın ilgi ve alakası için teşekkür ediyorum.
Hayırlı uğurlu olsun sigorta işlemleri ne kadar tuttu bilgi verebilir misin ?
-
26 Mayıs 2017, 21:12
-
03 Haziran 2017, 15:28
banazlızeki adlı üyeden alıntı
sigorta 410 lira
Bence bu fiyat bile sigortalara yüksek yani ölüm olmayana kadar zaten bir şey karşılamıyor sigorta.
-
04 Temmuz 2017, 12:36
Arkadaşlar merhaba,
Uzun araştırmalar sonucu ben de ikinci el bir black cat sahibi oldum. Oldum olmasına'da yakıt konusunda biraz sıkıntım var araziye çıkmadan fulledim ve 25 km yol 35 km Arazi'de toplam 14 tl yakıt tüketti. (23 kuruşa tekabül ediyor) Bana bu yakıt anormal geldi sizde'de durum böyle mi? Eğer değilse bu motora ne gibi bir ayar yapmak gerekiyor. ( Buji, hava filtresi ve karburatöre araziye çıkılmadan bakılmıştı)
-
04 Temmuz 2017, 17:25
blackberry adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba,
Uzun araştırmalar sonucu ben de ikinci el bir black cat sahibi oldum. Oldum olmasına'da yakıt konusunda biraz sıkıntım var araziye çıkmadan fulledim ve 25 km yol 35 km Arazi'de toplam 14 tl yakıt tüketti. (23 kuruşa tekabül ediyor) Bana bu yakıt anormal geldi sizde'de durum böyle mi? Eğer değilse bu motora ne gibi bir ayar yapmak gerekiyor. ( Buji, hava filtresi ve karburatöre araziye çıkılmadan bakılmıştı)
Cok yakmis sat sen onu
Şaka bir yana normal takma.
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
08 Temmuz 2017, 14:02
cenkito adlı üyeden alıntı
Cok yakmis sat sen onu
Şaka bir yana normal takma.
Arazide motosiklet kullanıyorsun 20 kuruş üstü yakacak tabi ki dostum bu arada hayırlı uğurlu olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)