Kuba Motor Black Cat Cross
Reklamlar
-
22 Ağustos 2015, 23:43
Arkadaşlar malum önümüz kış, yağmurda çamurda işe git gel kullanacağım mecburen, lastik arayışı içerisindeyim, MT60 kullanan vardı sanırım, eğer hala buralarda ise ıslak zeminde nasıldır denemiş midir ?
Hangi marka model lastik almalıyım yorumlarınız nedir arkadaşlar , epey karıştı kafa yine :(
Çok fazla seçenek yok gibi görünüyor veya ben göremiyorum bilemedim.
90/90/19
110/90/17
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
Kahrolası lastik ebatları ve kahrolası ürün kısırlığı, hep scooter için yapmışlar arkadaş ya, bu ölçülere seçenek adam gibi bir tane bulabildim, o da MT60 ne kadar iyi olacak bilmiyorum, veya ön farklı arka farklı olacak o zamanda orjinal ebatların dışına çıkıyoruz çok gıcık bir durum
Aşklar biter yollar bitmez dedim, ne aşk bitti ne de yollar..
Reklamlar
-
01 Eylül 2015, 01:33
Arkadaslar bende servis bakim kitapcigi yok olan var mi? Ilk bakimi kac km olucak ? Ilk bakimda neler yapiliyor ne kadar tutuyor bilgi verir misiniz?
Birde karburator bana ayarsiz geliyor cok parlatiyor tam acincada kesliyor. Ayarlatan oldumu?
-
09 Eylül 2015, 14:58
İlk 500 de gel demişti servis, kitapçık bende de yok, bildiğim kadarıyla yağ değişti ve gevşeyen yerleri sıktı sadece.
Karburator sanırım benim de öyle, muhtemelen ayar istiyor olabilir.
Şu sıralar titreşimde arttı acaba koyduğum yağdan mı yoksa düşe kalka bir şey mi oldu bilmiyorum, ön lastikte özellikle çok belli oluyor titreşim, boşta çalışırken.
Yağ Motul 5100 10w30
1000 veya 2000 de bir yağ değişimi, kullanım koşullarına göre hava filtresi ve zincir temizliği vs yapıyorum oldukça da hor kullanıyorum 3600 oldu yolda bırakmadı nazar değmesin
Bu motorları kullanan arkadaşlar hangi marka ve özellikte yağ kullanıyorlar ?
Lastik konusunda hala net bir karar veremedim, pirelli mt 60 pahalı onun haricinde nette orjinal ebatda göremedim, alsam 650 tl değer mi bilmiyorum :(
-
Fazla kurcalamayın karbüratörü, oldukça hassas ayarları var önünüze gelene de ayarlatmayın. Önümüz kış benim gibi lastiklerini cross yapmayıp standartları kullanan arkadaşlar, dikkatli kullanın. Benim çıkarttığım lastikler 1 yıl depoda kaldı pert olmuşlar, durdukları yerde.
-
Arkadaslar bu motorun şehir içi (istanbul) performansı nasıldır?
-
Yoğun trafikte 150cc herhangi bir motosiklet ile pek rahat edileceğini düşünmüyorum, 250cc ile bile yoğun istanbul trafiğinde motosikletini değiştirenler bir hayli fazla.
Kalkışları iyi fakat maksimum hız araçlara kıyasla yeterli değil, ışıklarda herkesin önünden kalkıyorsun en sağ şeride geçiyorsun 60 sn sonra millet sellektör yapıyor çekil veya hızlı git diye, şöyle bir 140/160 km göreydi iyidi. Gerçi o hızlarda rüzgar nasıl bir etki yaratır onu da hesaba katmak lazım.
Bütçeye göre 250cc derim en az, inazuma/wolf/cbr/crf tabi bunları kendi ihtiyacıma göre değerlendiriyorum.
-
10 Kasım 2015, 19:38
http://youtu.be/eBzGYK6zggQ.
kuba black cat Zincir temizleme
-
10 Kasım 2015, 19:51
Kara kedinin ruhsatta rengi ne geçiyor cevaplayacak olan var mı?
-
15 Kasım 2015, 11:41
Yedek parça için güzel bir web sitesi keşfettim. Hemen hemen herşey var. Ön dişli kapağı ile arka lastik paspası sipariş ettim bakalı umarım gelir :D http://http://www.dokuyucu.com.tr/
-
18 Kasım 2015, 11:03
Ruhsatta siyah renk olarak geçiyor.
@karaçocuk bana da hava filtresi lazımdı aklıma gelmişken bakayım
-
02 Aralık 2015, 01:34
selamlar motor kaç vites sitesinde yazmıyorda bende yarın almayı düşünüyorum dağ taşa sürcem
-
02 Aralık 2015, 10:40
Beş ileri bir boş
Özel kuba sürüş sistemi ile donatılmıştır )
-
02 Aralık 2015, 13:11
dundanbiri adlı üyeden alıntı
Beş ileri bir boş
Özel kuba sürüş sistemi ile donatılmıştır
)
özel
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
03 Aralık 2015, 03:42
Beş ileri bir boş
Özel kuba sürüş sistemi ile donatılmıştır
)
teşekkürler bugün kapora verdim getirtecekler elime geçsin bende yazarım düşüncelerimi [COLOR="Silver"]
-
03 Aralık 2015, 11:15
-
03 Aralık 2015, 12:46
Hayırlı olsun
6000km oldu nazar değmesin hiç birimize, artık bir bakım yaptırsak iyi olur.
Önerim sticker'ları sökme, bir de depo kapağı plastik çok sıkma, benim depo dişli kısmının dibinden çatladı
Lastikleri de kötü değil, hemen değiştirmen gerekmez, ıslak asfaltın o ilk geçiş anına dikkat et.
Kış geldi dışarı çıkıp gezmek gelmiyor içimden, her ne kadar kışlık ekipmanlarım olsada, şimdilik işe gidip geliyorum sadece
Akrabalar gel diyor, bakıyorum 50/60 km e bunun sabahın köründe dönüşü var vazgeçiyorum
)))
Teşekkürler umarım doğru seçim yaptim
Ben harbi enduro için alıyorum deneyimimde var önceden kawasaki kmx 125 vardı onunla enduro acemiliğimi attım bu aralarda honda cb 125 ace ile çıktım sıkıntı olmadı ama enduro tadını vermiyor bakalım motoru dökebilecekmiyim :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------
Gerçi black cat'in çiğerine iyi bakıcam ıpone r4000 10/40 sentetik yağ koyucam yüksek sıcaklıklarda bile bozulmuyomuş gerçi biraz pahalı ama çin motoruna iyi bakmak lazım diye düşünüyorum
-
03 Aralık 2015, 13:11
Kötü bir seçim değil o net, ben 250cc kullanan arkadaşların arkasından çok da kasmadan gidebiliyorum, tabi daha tecrübeli olsam çok daha iyi kullanabilirim.
Neticede ürün belli, bizim yapacağımız belli
tecrübesiz olduğum için oldukca hor kullandım, kaç defa düştüm veya motoru attım hatırlamıyorum
Yolda bırakmadı maşallah, yoksa dağda bayırda elimize alıp inmek çok can sıkıcı olurdu
Oha buradan çıkılır mı dediğimiz yerlerden çıktık, fakat inerken çok sıkıntı, motor yüksek ve o eyime onun üzerinden bakınca daha da yüksek oluyor, bir defa o anı görüp korkup motoru atıp kaçmışlığım var )
Sonra bağıra bağıra indik tabi )
Motor iyi ısınıyor ve genelde yüksek devir kullanıyorum, yağ olarak shell ax7 10/40 kullandım en son çok memnunum.
Dişli lastik ile nasıl olur ne hissettirir çok merak ediyorum, fakat çoğunluk asfalt kullanımı olduğu için almadım.
@karaçocuk ayrıca daha tecrübelidir bu konuda
-
07 Aralık 2015, 00:24
eveeett motoru alalı 3 gün oldu 200 km yol yaptım şuan rodajda olduğu için aşırı zorlamadım ama motor bloğu çok hoşuma gitti torklu sağlam bir motoru var beklediğimden fazla düşük devirlerde bile yokuş yukarı çekiyo parça kalitesi normal şimdilik aldığıma memnunum
-
07 Aralık 2015, 00:30
Arkadaşlar bu motor hava soğutmalı olduğundan dolayı bununla alakalı dağda bayırda bir sıkıntı yaşıyor musunuz merak ediyorum açıkçası bu konuda kullanan arkadaslar tecrübelerini paylaşabilirler mi
-
07 Aralık 2015, 02:45
macremmm adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bu motor hava soğutmalı olduğundan dolayı bununla alakalı dağda bayırda bir sıkıntı yaşıyor musunuz merak ediyorum açıkçası bu konuda kullanan arkadaslar tecrübelerini paylaşabilirler mi
merhaba biz 3 kişi enduro yapmaya çıkıyoruz hepimizde hava soğutmalı motosiklet var kawasaki klx 150 -honda xlr 125 ve küba black cat arazi şartları ağır olduğu için gazlıyamıyoruz zaten ve rodajda olduğu için ağır devirlerde yavaş gittim motor ısınmasına rağmen sorun çıkarmadı diğer motorlarda öyle motorun yağı kaliteli olduktan sonra hiçbir sorun yaşamazsın ben 500 km yağ değişiminde ıpone r4000 10/40 off-road ester bazlı sentetik yağ koyucam,sentetik yağ kullanırsan daha verimli olur aşırı ısınmalarda yağ bozulma yapmıyor diye okudum. ama motor gerçek bir enduro torku şahane zaten şase tipide kawasaki kx serisi gibi bence bu fiyata kaçırılmayacak alet öneririm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)