merhabalar
Ben de superlight 200 kullanıcısıyım.Motosiklet hakkında olumlu-olumsuz yanlarını kendimce söyliyim.Bu arada belirteyim motosiklet bilgim çok fazla değildir.Sadece gözlemlerimi söyleyeceğim.
OLUMSUZ YÖNLERİ
1- Bence en kısa sürede lastiklerini değiştirmeniz gerekebilir.Yol tutuşu çok iyi değil.Abartı kötü değil ama iyi de değil.
2- Vites geçişlerinde özellikle boşa geçişte zorlanıyor.(Tabi bunun yağla da alakası olabilir 1000 bakımında soracam ne marka yağ koyduğunu.Kaliteli yağdan sonra boşa geçişteki sorun düzelirse buradan bilgi veririm.
3- Acilen ve ilk yapmanız gereken yine şahsi fikrimdir. Aynalardan kurtulmak.Çok uzun olmasam da boyum 170 cm görüş acısı çok kotu dirseklerinizi görüyor.Ama tabi öyle aynalardan kurtulmak kolay iş değildi benim için
siz zorlanmayın hemen söyleyim nasıl yapacagınızı. superlight 200 aynasi 8 mm ancak her 8 mm ayna da uymuyor giriş kısımları kısa kalıyor motor için bu sebepten tavsiyem. Bir motosiklet tamircisine gidin veya benim yaptığım gibi 10 mm lik bir kılavuz kullanarak ayna yuvasını 10 mm cevirin ve istediğiniz 10 mm lik aynayı takın.
OLUMLU YÖNLERİ
1- Fiyatına göre bence iyi kalitede
2- gaz tepkileri gayet iyi rodaj döneminde çok zorlamasam nadir hız yaptım son hızım 110 du.
3- Titreşim düşük süratlerde yok. 90 sonrası biraz var ama acemi olsam bile beni çok etkilemedi.
4- frenleri bence yeterli gözüküyor.
5- ben sekli için almasam da şekil konusunda etraf tarafından çok iyi tepkiler alıyorum.
Aklıma gelenler bunlar soru sormak isterseniz bilgim dahilindeyse cevaplayabilirim.