arkadaşlar selam..
Mondial Scooter'dan sonra uzun bir ara verdim motora. Şimdi Superlight 200 alıyorum. Görüştüğüm arkadaş (motorunu satan kişi) iyi birisi, satmadan önce ses geliyor diye servise sokmuş motoru. Alırken neye dikkat etmem gerekli? Önerileriniz nedir..
@scknr ; bunun cevabı forumda var geriye giderek bak bulursun
Arkadaşlar aranızda aküsünü değiştirmiş olan var mı yardımcı olursanız sevinirim. Boşaldı zannettiğim aküm bozulmuş, şarj tutmuyormuş. Bu konuda şu marka tavsiye ederim gibi bir öneriniz var mı yoksa kendi orijinal aküsü olan YUASA marka akü mü alayım yine.
NOT: motorda ekstra olarak led far ve alarm takılı. Bu kapsamda amper olarak kaç amper önerirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:16 ----------
Abi orijinal 2015 model motorum orijinal aküsü Yuasa 6 amper ancak 7 ve 9 amper arasında almamı mı önerirsin ?
Sonunda sl 200 aldım 3900 km de 7 bine aldım malum motor fiyatlari ucunca iyi denk getirdim sanirim umarım cok problem yaşamam rölanti vidasi tam olarak nerede onu bulamadim karbiratörde 2 tane vida var hangisi tam olarak rölantı vidasi yoksa 2 vidadanmı ayarlıyacağız rölantisi birak düşük geldide rölantiyi kaça ayarlamamı önerirsiniz
Evet. Gene ben geldim. Cruiser sevmeyen biri olarak başka bir arkadaş daha bana özenip motor sevdasına başladı ve gene cruiser ile başlayacağım die tutturdu. Malum arıştırmaktan gına geldi diğer arkadaş için ve Superlight 200'den memnunuz. Ne takılacak ne çıkarılacak o konulara da hakim olduk.
Gidip başka bir şehirden alsak, nerelerine özellikle dikkat etmek gerekir? En çok kafama takılan bu. Hani birşey kesinlikle bakılmalıdır bu motor için özellikle test etmeniz gereken, dediğiniz bişey var mıdır? Yoksa ucuza bir tane alacağız tez vakitte..
Herkese iyi günler dilerim. Henüz ehliyeti bile olmayan bir motosiklet heveslisi olarak haziran ayında 2.el sl200 edinmek istiyorum. Dolayısıyla benim ilk motorum olacak. Bu sebeple tecrübe ve desteklerinizi bekliyorum. Hepinize teşekkürler. Kazasız sürüşler.
7 yeterli, çok ilave aydınlatman varsa 9 da olabilir...
Hayırlı olsun.Benim hazırladığım kılavuzda var bu bilgi, özelden mail adresini yaz göndereyim... 1800-1900 RPM...
Bu sorunun cevabını birkaç sayfa öncesinde maddeler halinde yazdım, geriye giderek bulabilirsin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------
Bu başlığın tamamını okumanı öneririm, vaktin var nasılsa Kendi adıma söyleyeyim, 100 kere cevapladığımız ve üzerinde konuşulan bir konuda, hap misali bilgi talebine artık yanıt vermiyorum. Motor sevdası emek ister, sen önce herşeyi oku, aklına takılan bir şey kalırsa yanıtlarız...
İSTANBUL'DA OLANLARA HATIRLATMA ;
PAZAR SABAHI SUADİYE OTELİ ÖNÜ-SAHİL TARAFI PARK ALANINDA 12:30 İTİBARI İLE BULUŞUYORUZ.
SUADİYE-TUZLA-ÜMRANİYE GEZİ ROTAMIZDIR...
KATILIMCILAR VE VARSA ARTÇILARI İÇİN KAKS/ELDİVEN/MONT ZORUNLUDUR.
Okuyorum abi başlığı. Umarım bi dahaki buluşmada ben de aranızda olurum. Şimdiden iyi eğlenceler.
atmıştın abi klavuzu inceledim onu baştan sona yalnız 2 sorum var abi motor boşa aldığım zaman rölantide çalışmıyor 1-2 dk çalışıp stop ediyor sadece boştayken yapıyor 2.ise orjinal lastikleri kullanıyorum en kısa zamanda değiştireceğim orjinal lastiklerin ön ve arka olmak üzere basınçları nedir
Beyler konu direk zombiden de öte 2014 te açılmış arayıpta bulan arkadasa tebrikler.
Ayrıca motosikletin vitesteyken stop ediyosa debryaj bitiyo veyat debryaj telin syarsız veyat tel kopmak üzere.
Umsrım yardımcı olmuşumdur...
Abilerim su motor nasıl sizce? Km ve fiyati piyasaya nazaran biraz düşük geldi bana? Normal mi bu? Mağazadan ikinci el alınır mı? Ve Çınar motor hakkinda malumatiniz var mı? Teşekkürler
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...59071787/detay
İstanbulu bilmem ama izmir piyasasına göre 1000 tl daha ucuz km ve yıl olarak bakarsak.
Bu arada superlight logosu nerede bu motorun
Akşamüstü bi bakmaya gidicem. Nelere dikkat etmeliyim ilk bakışta?
Arkadaşlar elinde fazladan sol aynası olan var mı ?
Beylikdüzü-Avcılar bölgesinde tanıdığınız bildiğiniz iyi bir usta var mı? 500 bakımı için motoru aldığım servise gittim ama pek memnun kalmadım. Bir de üstüne tartıştık herifle. Varsa güvenilir bir ustanız paylaşırsanız sevinirim.
29 Nisan pazar günü Chaos Kulübünün düzenlemiş olduğu Suadiye den Hereke ye olan ve daha sonra kulüp üyelerinin mekanlarında bizi (benim gibi acemi bir motor sürmeye başlayan) çok güzel ağırladıkları için emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ayrıca süper light hakkın da değerli bilgilerini ve tecrübelerini paylaştıkları için tekrar tekrar teşekkürler.
@vahabo ; güvenli ve keyifli bir sürüş oldu, katıldığın için biz de teşekkür ederiz. Fotoğraf ve videoları bekliyoruz @blackghost
29 Nisan Superlight 200 buluşması ve Hereke Sürüşümüzden.
Katılım yapan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
@shadowmaster abi motor soğukken boşa aldığım zaman 30 saniye sonra falan stop ediyor sence sebebi ne olabilir ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)