Aynı zırıltı bendede var
Aynı zırıltı bendede var
Adminlerle konuşup halletmek lazım,bizimde çok vaktimiz olmadığından bu yapılan çalışmaları toparlayamadık.Aslında bir word dosyasına kopyalansa bunu adminlere ulaştırıp ilk sayfada yayınlatabiliriz,güzelde olur.
Bu arada o bahsettiğiniz zırıltı,egsozun üzerindeki koruma demirinden geliyor muhtemelen.2 tane vidası var bu demirin,onları söküp içten pul takviyesi yaparak (yada erimeyen kauçuk contalar vardı onlarda uyar) tekrar sıkıca monte ediniz,sorununuz düzelecektir.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
Arkadaşlar sis far siparişi verdim.
Takmak zormu servise mi götürmek lazım yoksa anlata bilecek birisi varmı kolay halledersin diyen bi arkadaş varsa çok iyi olur
Takmak kolay ama doğru takmak zor. Sisleri ayrı bir anahtara bağlamak, ana hattan elektrik almak ve mutlaka araya bir röle bağlamak gerek. Bunlar iyi bir elektrikçinin yapacağı işler...
Abiler aklıma şey geldi bi whatsapp grubu kursak kuba kullanıcıları arasında çünkü böyle bazınsorunları çözmek saatler gübler alıyo orda birebir rahat bi sohbet ortamı olur tabi herkes numarasını vermek istemeyebilir ama veriririm diyenler olursa bi grup kuralım derim ben
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...chFilter=false
bu ayna olurmu
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------
O önden ses balata sesi gibi bahsettiginiz sese benzer ses geliyor bulamadsim egzoz korumasının altina söküp kece koydum kesildi
Şimdilik kabaca hazırladım. Eklenecek aklınıza gelen bilgiler olursa eklerim. En son herşey eklendiğinde gerekli düzenlemeleri yapıp adminlere vereceğim.
http://www.mediafire.com/download/3k...b9b/sl200.docx
@Birol ; bazı görselleri yenilemek gerekiyor. Bilgilerde de birkaç husus daha eklenmeli, özelden bana e-posta adresini yollarsan bir ara toparlayıp gönderirim sana word belgesi olarak.
Arkadaşlar, motorun kasisten geçerken(yavaşça geçersem ses gelmiyor) ön taraftan gelen tak diye metalik çarpma sesinin kaynağını halen bulamadım..
İncelediklerim; ön amortisör, ön cam, göstergeler..Ama elimle sarstığımda bu sesi alamadım.
Motorun üzerindeyken hafifçe hareket ettirip, tüm gücümle yüklenerek ön freni de tam sıkıp amortisörü sıkıştırarak denemeler yaptım, sesi bir türlü alamıyorum, yalnızca kasiste oluyor.. ancak fark ettim ki kasiste amortisör yukarı doğru sıkıştığında değil, yeniden açılmaya başladığında bu ses geliyor ve tahminimce amortisörden değil, bir parça çarpıyor ses yapıyor ama bulamadım deli gibi sürekli ön tarafı dinler oldum..
Ön diskin olduğu yerden geliyor gibi bir şüphem var...
Direksiyonda, göbekte veya ön maşada bu sesi yapabilecek bir boşluk olması mümkün olan birşey midir sizce?
Önerisi veya teorisi bile olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
Arkadaşlar sis far aldım fakat bağlantı aparatı yokmuş yanında şimdi bakıyorum bağlantı aparat ları daha pahalı farlardan nerden bula biliriz bilgi verin lütfen yada başka nasıl monte ede biliriz
Benim motorda da zırıltı sesi geliyordu fardan dı içine çift taraflı bant çektim kesildi bilginize belki yardımı olur
aldığınız sis farının linkini atarmısınız
aslında bir yapı marketten metal kelepçe bakabilirsiniz.O tip bir çok kelepçe örneği vardır.Sonuçda bu tip ürünler markalı pahalı ürünler değil v egeneldede baktığınız kelepçeler markalı ürünler için özel üretilen ürünler oluyor.Takacağınız yere uygun bir kelepçeyi en güzel bu tip yerlerden yada nalburlardan bulabilirsiniz.
aslında motora şöyle bi baktım da takalıcak yer çok muş :-) kornaları cıkartıp oraya takmayı düşünüyorum kornaları da aşşa bakar şekilde takmayı düşünüyorum
olabilir,sürüşünüze engel teşkil etmeyecek şekilde montaj yapmanız burada önemli olan detay.
Kornaları aşağıya monte edersen ön amortisör esnediğinde çamurluğa çarpma riski olabilir, iyi hesap etmek gerek ...
Arkadaşlar vites geçişlerini kaç bin devirde yapıyorsunuz?
Ben bugune kadar 7 bini geçmedim genellikle, elimi korkak mı alıştırıyorum yoksa ayarında mı bırakıyorum karar veremedim.
Valla ben 5 i geçmiyorum
Vites değişirken devir saatine bakmam motoru dinlerim 15 yıldır. Ama max devir soruyorsanız 9.000 RPM üstü sürmüşlüğüm var SL200'ü. Hangi devirlerde mutlusun derseniz 6.000 - 7.500 RPM
abilerim merhabalar
Boyum 180 65 kıloyum 19 yasındayım hıc motor tecrubem yok bu motoru alsam zorlanır mıyım ne önerirsiniz başlangıc ıcın ?
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)