Valla arkadaşım,söylediğin yaptığın şeylerle bu motorun verdiği tepkiler birbirine zıt şeyler.Yani aslında burda söylediğin sıkıntıların çözümünü 3 ustada çözememişse sorun motordamıdır acaba?
134 sayfada yaklaşık 2 yıldır ilk kez bu kadar "keskin" bir şekilde pişmanım diyen ilk insan oldun bu başlıkda,tebrik ediyorum seni(?)
inan bana doğru ve işini bilen bir ustanın elinde o makinede sorun yaşamazdın diye düşünüyorum.
Misal bende yeni aldığım shadow motorumla yolda kaldım ama lanet okumadım zira hata bendeydi (@shadowmaster kızacak ama örnekleme veriyorum
)
yani bir kere "kimse zincire anlam veremiyor" denmesi bile ironik bir şekilde piyasanın ne durumda olduğunu gösteriyor.Zincir değişim ne mantıkla değişiyor,yapılıyor acaba merak ediyorum? sadece zincirmi yoksa 2 dişli birden komple bir değişimmi?
Aslında burda yazdığın her sorunun cevabı var ama o tarafa leş bu tarafa lanet edip sonradan motor kötü değil noktasına gelmekde yanlış.Tutunki CG motorlarla yıllar boyu sürenler varken sorunsuzca sl200 gibi nispeten daha akliteli bir motorla yarı yolda kalmak düşündürücü.
Size tavsiyem sağlam usta bulun,her türlü çözülür sorunlarınız.Yani bunca arkadaş kendini kandırmış ve avutmuş gibi duruyor olamaz diye düşünüyorum.