Kuba Motor Superlight 200
-
08 Ekim 2015, 21:20
Arkadaşlar merhaba, aşşağıdaki linkte bir kuru kafa seti buldum bizim motora olur mu acaba? Linkteki stop lambası dikine bizim motordaki enlemesine uyumlu olur mu acaba? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...32665176/detay
Birde motora çakar taktırmak istiyorum bilgisi olan varmı? Sissy bar yaptırabileceğim bir yer varmı? Çok soru sordum kusura bakmayın.
Reklamlar
-
09 Ekim 2015, 00:12
Sinyal ve stoplarda sorun çıkacağını düşünmüyorum ancak aynaların kolları kısa ve çapları az gibi, görüşte problem yaratabilir.
Çakar yasal değil ve cezası var. Benim sis lambalarının 3.devresi çakar ama şehir içi ve çevre yollarında hiç kullanmıyorum.
Sisybar 80-100 TL'ye bulunabiliyor hem internette hem de bayilerde/servislerde var halen...
-
09 Ekim 2015, 10:39
cama sıyah fılmı nerden sıparıs edebılırız netten baktım ama anlamadım
-
09 Ekim 2015, 10:50
Ben eski motorumda siyah spray boya ve vernikle içten boyamıştım. Cam filmi istiyorsan oto cam kaplayan servislere sormalısın. Kaplama yerine renkli cam almak daha ucuza da gelebilir bu arada
-
09 Ekim 2015, 13:52
arkadaşlar abiler merhaba, plaka ve ruhsat işlemleri yeni bitti güncel fiyatları paylaşayım dedim.
eylül ayında en uygun fiyatı demir sigordatan 475 tl zorunlu trafik sigortası için almıştım.ama ekim ayı itibarı ile yeni fiyat 560 tl oldu ve artıcakmış sonraki aylar bende yaptırmak zorunda kaldım.
ruhsat işlemleri 1 saat sürdü(beykoz emniyet müdürlüğü). plaka kağıdı alıp ertesi gün ümraniye şöförler odasına gidip 1 saatte orda bekliyip adlım plakayı.
sigorta için 560 tl
ruhsat için 178 tl
plaka için 13 tl verdim.
size bir sorum var . zorunlu trafik sigortası yaptırırken yıl sonuna doğru yaptırsak fiyatlar yüksek yılbaşı yaptırırsak fiyatlar baya uygun oluyormuş..benim seneye ekimde yenilemem gerekicek. ekimde poliçeyi yeniletmesemde şubat mart gibi yapsam cezası vs olur mu?
ekimden marta kadar zaten komşunun garajında duruyor binmiyorum.
şimdiden cevaplar için teşekkürler
-
09 Ekim 2015, 14:25
@milorad ben ilk motorumu aldim 23 yaşındayım 920 tl sigorta yaptım anadolu sigortadan Su an sigortalar fena geciriyor ..
-
09 Ekim 2015, 16:07
@milorad ; trafik sigortasız yakalanırsan aracı bağlıyorlar, arada hiç gezmemen gerekli.
-
09 Ekim 2015, 20:02
Arkadaşar gebzede oturuyorum, bana en yakın anadolu yakasında önerebileceğiniz servis varmı? Ciddiye alan dinleyen bir servis lazım arkadaşlar. Burada bir tane bisikletçiden bozma bi yer var sadece. Birde heryerde olan sisy barlar hoşuma gitmiyor özel sissy bar yaptırabileceğim bi yer arıyorum bilgisi olan varmı?
-
11 Ekim 2015, 01:04
Arkadaşlar,Kurmuş olduğumuz chopper grubumuzu için tanışmak isteyenler öncelikle grup manifestomuza aşşağıdan ulaşabilirler.
http://www.motosiklet.net/forum/tani...-tanisma.html#
Chopper ruhunu yaşamak isteyen her arkakadaşımızı tanımak ve paylaşım yapmak istiyoruz.
Herkese güvenli ve keyifli sürüşler dilerim.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
-
11 Ekim 2015, 14:05
BlackGhost ; izninle mobil cihazlardan erişim kolaylığı olması açısından kısa versiyonunu buraya da ekliyorum ...
Chaos Riders, 2015 yılında kurulan, İstanbul merkezli bir “Chopper Motosiklet Grubu”dur.
Chaos Riders için ; din, dil, ırk, ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin bizleri birleştiren ortak nokta MOTOSİKLET SEVGİSİ ’ dir. Chaos Riders üyeleri için “ben” demek “biz” demektir.
İsmimiz ; dünya ve ülke gündeminden, hatta yaşadığımız yüzyılda her bireyin kendi içinde hissettiği kaos ortamının bir yansıması olduğu kadar aynı zamanda;
Cesur , Hakkaniyetli, Adil, Olan, Sürücüler anlamına da gelmektedir.
Her Chaos Riders üyesi vatanını ve bu topraklarda birlikte nefes aldığı, yaşadığı herkesi sever ve korur, Atatürk’ün ilkelerini benimsemiştir, geleneksel kültürümüze ait örf ve adetlere saygılıdır.
Her Chaos Riders üyesi, insan sevgisinin yanında, doğaya, çevreye ve dünyayı paylaştığımız tüm canlılara, hayvanlara karşı saygılı ve koruyucudur.
Bilinçli motosiklet kullanımının temel hedeflerden biri olduğu grubumuzda, bir “chopper sahibi olmak” ve “chopper felsefesine saygı duymak” esastır. Yönetim, üye ve aday üyeleriyle güçlü bir kardeşlik bilinci içerisinde hareket eden Chaos Riders sürücüleri için, motosiklet kullanmak her şeyden önce bir özgürlüktür. Ancak bu özgürlüğü yaşarken ve savunurken, “başkalarının” hak ve özgürlüklerine saygı duymak, toplumda birlikte yaşadığımız yayalara ve diğer taşıt sürücülerinin haklarını da gözetmek ve kollamak, adil olmak önemli hedeflerimiz arasındadır.
-
12 Ekim 2015, 12:17
kış geldi lastık yorumlarınızı okudum bende ıslak zemınde sorun yasadım ve acemılıkte var sakatlık cıkmasın dıye degısıcem lastıklerı ama ben ebatları bozmak ıstemıyorum mıchelın o yuzden almıcam metzeler dusunuyorum kullanan arkadaslar var mı
-
12 Ekim 2015, 12:36
On lastik
http://www.lastikal.com.tr/urun_goster.aspx?uid=8629
Ben bunu aldim fiyatta cok uygun 1 sene kullandim bunu stokta yok galiba suan ama baska sitelerden bulunur.
Kuru performansi zaten soylemiyorum saganak yagmurda cok rahat fren kullaniyordum.0 derecenin altinda cok kullanmisimdir michelin falan hikaye bence bunun yaninda
-
12 Ekim 2015, 13:51
Metzeller de güvenilir markadır, hamuru daha yumuşak olduğu için ıslak zemin tutuşu da çok iyidir.
Metzeller, Michelin, Bridgestone, Pirelli, Dunlop tercih edilebilir ve güvenilir markalar.
-
12 Ekim 2015, 16:16
Arkadaşlar önceden yazmıştım cevap alamadım, Gaziantep'ten superlight 200 kullanıcısı var mı aranızda ?
-
12 Ekim 2015, 17:11
2 hafta önce Gaziantep'e geldiğimde hiç SL200 görmedim, hatta bir yerde parça sorduğumda "o kübanın atv modeli mi?" dediklerinde de şaşırdım. Merkez satıcısı Antep'de ama SL200 yok ortada, ben de merak ediyorum
-
12 Ekim 2015, 17:34
-
12 Ekim 2015, 17:41
Yağ değişimi ve tüm standart mekanik kontroller. Hava filtresi ve yağ süzgeci temizlensin. Fren ayarları ve debriyaj teli ayarı kontrol edilmeli. Ayrıca bence git 3.Organize Sanayi'ye adamlara hesap sor bu konuda. Ben bir aydır bir sinyal flaşörü bekliyorum !
-
12 Ekim 2015, 19:35
shadowmaster adlı üyeden alıntı
Yağ değişimi ve tüm standart mekanik kontroller. Hava filtresi ve yağ süzgeci temizlensin. Fren ayarları ve debriyaj teli ayarı kontrol edilmeli. Ayrıca bence git 3.Organize Sanayi'ye adamlara hesap sor bu konuda. Ben bir aydır bir sinyal flaşörü bekliyorum !
Teşekkürler, zaten artık antepteyim en kısa zamanda bi görüneyim şunlara. Servis zamanı geldi diye motoru süremiyorum
-
13 Ekim 2015, 22:27
CHAOS RIDERS / DUYURU ...
Arkadaşlar, 16 ekim Cuma akşamı saat 21:00'da Kadıköy moda çay bahçesinde toplanıyoruz.
Bizi merak edenler yada grubumuza katılmak isteyenler ile motosiklet konularında paylaşım ve fikir alışverişi yapmak isteyen arkadaşlarımızı ve eski dostlarımızı da bekliyoruz.
https://goo.gl/maps/w1vvxAnQNrP2
Herkese güvenli ve keyifli sürüşler dileriz.
-
14 Ekim 2015, 00:46
bay mechanic adlı üyeden alıntı
Teşekkürler, zaten artık antepteyim en kısa zamanda bi görüneyim şunlara. Servis zamanı geldi diye motoru süremiyorum
Ben de Gaziantep'deyim Bajaj Pulsar 200NS kullanıyorum, müsait olduğunuz bir zaman birlikte sürelim isterim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)