Bir kaç bonus foto
merhaba bugün 2. el 1200 kmde 2014 model bir superlightla aranıza katılmış bulunmaktayım. şase numarlarının nerede yazdıgını bu yuzden sormuştum ama neyse ki buldum. etkinliklerde buluşmak dileğiyle
@burak ; son dönemlerin en verimli bonus görselleri
@castaway ; hayırlı olsun. Lastikler fabrikaysa önümüz kış aman dikkat !
Teşekkür ederim shadowmaster maalesef lastikler orjinal fabrika lastiği değişicez artık
Arkadaşlar elcik değişimi hakkında yardıma ihtiyacım var. Aliekspres den elcik siparişim geldi ancak montaj konusunda şüphelerim var. Shadowmaster sen değiştirmiştin galiba? Nasıl olacak abi bu iş?
@joviden ; ben değişmedim Black Ghost değişti.
Sigorta yaptırmadım ehliyetimde yok bana sigorta cikar mi önce ehliyetimi almalıyım 92 doğumluyum
1" (25mm) boyutunda olan her elciği takabilirsiniz.Elcik değişiminde tek handikapınız,orjinal elciğe göre ara boşluğun biraz fazla kalması durumu olacakdır.Bunun haricinde herhangi bir sıkıntı yaşamassınız.
http://img207.imagevenue.com/img.php..._122_242lo.jpg
http://img21.imagevenue.com/img.php?..._122_236lo.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:43 ----------
Herşeyden önce ,ilk öncelik ehliyet sonra ekipman (kask-korumalı mont-eldiven vs) ve en nihayetinde de motor almanız (yada motoru o şekilde sürmeniz) sizin hayatınız açısından önemlidir.Zaten motora yeni başlayanlara öncelikli tavsiyemiz, yeni motorcuya ekipman yeni motorada yeni lastik felsefesidir.Geri kalan her türlü konu teferrüattır.
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
@Shadow Evet Böyle profesyonel çekimler yapıldığına göre demek ki keeway, superlight' a yatırımlarını sürdürecek
GEçen yaz ayında da söylemiştim,yine tekrar ediyorum;
bu reklamların elbette bir amacı gayesi var ve 2016 modellerde ülkemize artan kur farklarından ötürü 8150tl olarak satışa çıkacak,yeşil renk olanlar ise 8500tl olarak piyasaya sürülecek.Tabi bu resmi fiyatlar ancak bayilerde resmi fiyatalara oranla 500-600tl indirimli satışlarını gerçekleştireceklerdir.Buda şu oluyorki 2016 sl200 piyasası 7500tl ortalama ile satılacak.arada çok fark olmaz ama durumlar böyle.
Hatta regal raptor bile 11000 tl olan 250cc daytonaları 13000tl olarak fiyat revizesi yapacakmış diye duydum,onunda ortalaması 12000tl civarı olacak 2016 piyasasında.
Planları ve hazırlıkları ona göre yapın derim zira ekipmanlarda zamlanıyor,en ufak örnek 2 yıldır zam görmeyen LS370 kask 275 tl den 300 tlye,nolan n44 kask ise 780 tl den 920 tl ye zamlanmış (takip ettiğim markalardan örnek verdim) yani orta segmentlerdeki tüm ürünler zammı fena yedi bu yıl...
@BlackGhost yani ben terse yaptım isi ama sigorta cikar mi çıkmaz mi yada cikarsa fazlami olur o cevabı öğrenmek istiyorum
resmi işlemleri yaptırdıysan sigortan çıkar ama meblağ ne tutar bişey diyemem.
@Burak ; şu yatırımı w-twin 500 CC yapsalar pek şık olacak
@Shadow ; Katılıyorum tek eksiğimiz biraz cc Şuna bir göz atmanı isterim;
http://www.keeway.com/detail/BLACKSTER
Her ne kadar tasarım olarak iron 883'den fazlaca esinlenilse bile 250 cc'likler arasında güzel bir alternatif olacaktır diye düşünüyorum, tabi ülkemize gelirse
Bu pazara girerse Kuba'yı zor pazarlarlar o yüzden de gelmez. Bizim kasaya 400-500 CC , W-Twin, enjeksiyonlu bir 25-30 hp taksalar, ön fren çift disk olup arka kampana da 3 cm genişletilse aslında 10 yıl kullanırım. Ama genel pazarlama sistemi yüzünden orta sınıf chopper girmiyor ülkeye...
Blackghost teşekkürler... Ayak üstü orjinal elcigi çıkarmayı denedim tuttuğumuz siyah silindirin altından beyaz plastik bir bölüm çıkıyo. (gaz kolu tarafı) onu sökmeye çekindim, fazla vaktim de yoktu bıraktım tekrar taktım orjinali... Haftasonu tekrar bakıcam yapabilirim diye düşünüyorum ama... Aldığım elcik bu, 16$ dan 22$ ye çıkmış şaşırdım vallaa...
http://m.aliexpress.com/item/3238553...bilesitedetail
elcik uygundur.
orjinal elcikdeki beyaz plastik alt kısımda çıkarılacak,yeni elcikler olduğu gibi gidona takılacak,ama dediğim gibi orjinal elciklere göre ara boşluk biraz fazla olabilir.
ELciklerin artması ise biraz sezonsal bir durum,indirimleri takip etmek gerekiyor.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)