Kuba Motor Superlight 200
Reklamlar
-
08 Eylül 2015, 21:54
Gezi güzel olmuş. İzmirdede bekleriz aynısını.
İyi haber superlight 200lerin fiyatı düşüyor. Tahmin ettiğim gibi kasımda 5000 tl bantlarına geri dönecek. Aslında yaz başında liste fiyatını 7 bine çekmeselerdi sabit tutsalardı şuan heryerde sl200 görüyor olurduk.
Zaten ikinci eldede düşüş var. Malum yaz bitti. Overrated dönemi yani.
Reklamlar
-
09 Eylül 2015, 22:43
Arkadaşlar merhaba,
Ben sigortamı yeni yaptırdım, ruhsatı da gidip kendim almak istiyorum. Geçici belgede herhangi bir trafik şubeden alabilirsiniz yazıyor. Ruhsatı almaya gittiğimde benden hangi evrakları isteyecekler? Randevu almak gerekirmi? Herhangi bir ücret odeyecekmiyim?
-
09 Eylül 2015, 22:58
Elinizdeki geçiçi belge ve kimliğinizle alabilirsiniz ücret almıyorlar.
-
10 Eylül 2015, 00:03
Herkese iyi günler bu kış veya önumuzdeki yaz sonu sl200 ü almaya karar verdim.En buyuk etken de yani tutkudan baska servise odedigim para.Okulum 20 km uzaklikta fiyat vermiyim ama servis cok pahali o yuzden almaya karar verdim.Abilerim ekipman konusunda kararsizim. Kask mt revenge alacagim yorumlari okudum sikayet yok ama mont deri mi tekstil mi ucuz olmayan ama pahalida olmayan eldiven karar veremiyorum bu konuda ekipman onerisi verseniz bana f/p olarak kaliteli mesela mont max 500 yani onada zorlayarak cikiyorum kask i soyledim zaten pantolonu tech90 alacagim. OGRENCİ işi yani :D (ADANA VEYA İLCESİNDE YASAYAN VAR Mİ ACABA )
-
10 Eylül 2015, 00:33
Avcılarda ikamet ediyorum SL 200 ay sonu almayı planlıyorum ustaya tekrar buraya geldiğinde çay ikram ediyim hocam sana danışmak istediğinde bir kaç konu var müteşekkir kalılırım @blackghost
-
10 Eylül 2015, 07:25
buyur kardeşim,yardımcı olalım.
-
10 Eylül 2015, 10:26
Herkese selam, dün city gripleri taktırdım arkadaşlar zenn motorda fakat ön teker hava kaçırmaya başladı kontrol ettiler sibop veya yanaklarda problem bulamadılar daha sonra jantı kontrol ettiklerinde direk bağlantı noktalarından birinde sanırım fabrikasyon döküm hatası janttan hava kaçırıyor 15 dk. gibi bi sürede 9 bara kadar düşüyor jantı tamir ettirme şansım olur mu garanti demeyin malum kullanıcı hatası derler muhtemelen
-
10 Eylül 2015, 10:39
zenn motor halledebilir,konuştunuzmu??
-
10 Eylül 2015, 11:51
konuştum bir gün bırakacaksınız jantı ustamız var ona göndereceğiz dedi ve neredeyse sıfır jantın yarı parasını istedi bende kalsın dedim darbeden kaynaklı çatlak ya da yarık olmadığı için ufak bir işlemle halledilebilir ama o işlemin ne olduğunu bilmiyorum.
It's up to me
-
10 Eylül 2015, 11:54
lastik ölçüleriniz nedir?
-
10 Eylül 2015, 16:29
110 80 16 ön
140 70 15 arka city grip
It's up to me
-
10 Eylül 2015, 17:20
ölçüler normal city grip için.
Benim görüşüm,problemli jantınızı sert bir çukur vs gibi bir yere vurmuş olabilirsiniz,eski orjinal fabrikasyon lastikler iç lastikli olduğundan jant yamulmalarından etkilenmez çünkü iç lastik delinmediği sürece sorun yaşamassınız,ama city grip lastikler iç lastiksiz yani tubeless lastikler olduğundan jantlarda olan en ufak deformasyon ,eğrilik-yamukluklarda sıkıntı yaratır.Fabrika çıkışında böyle bir şey olacağını ben pek sanmıyorum,böyle bir problemlede bu zamana kadar hiçbir arkadaşımda görmedim ancak sizin tarafda sıkıntınız şu;
-orjinal lastikleriniz iç lastikli olduğundan problem yaşamıyorsunuz dolaysı ile problem olmayan lastikde garanti geçmez
-tubeless yaptırdığınız için garanti zaten kabul etmez,orjinali ile kullanın yada iç lastikli başka bir marka kullanın diyip sizi yollayacaklardır
Bu noktada ya yeni jant alacaksınız yada bir tornacıda jantı düzeltireceksiniz.zenn motorda bunu teklif etmiş ama sizin tanıdık bir yeriniz varsa oraya yaptırın derim ben.
-
10 Eylül 2015, 19:06
Arkadaşlar motorum geldi 2-3 gündür kullanıyorum motorun sesi normal değil bence ama batmanda ki bayii normal dedi ustaya pek güvenemedim sıfır motor ondandır dedi, otomobillerden kulağıma aşina olan bi ses sanki subap vuruyor gibi geldi yorumlarınız düşünceleriniz nelerdir.
-
10 Eylül 2015, 19:35
CemalHasan adlı üyeden alıntı
Herkese iyi günler bu kış veya önumuzdeki yaz sonu sl200 ü almaya karar verdim.En buyuk etken de yani tutkudan baska servise odedigim para.Okulum 20 km uzaklikta fiyat vermiyim ama servis cok pahali o yuzden almaya karar verdim.Abilerim ekipman konusunda kararsizim. Kask mt revenge alacagim yorumlari okudum sikayet yok ama mont deri mi tekstil mi ucuz olmayan ama pahalida olmayan eldiven karar veremiyorum bu konuda ekipman onerisi verseniz bana f/p olarak kaliteli mesela mont max 500 yani onada zorlayarak cikiyorum kask i soyledim zaten pantolonu tech90 alacagim. OGRENCİ işi yani :D (ADANA VEYA İLCESİNDE YASAYAN VAR Mİ ACABA
)
Merhaba, kask olarak ben mt revenge mat aldım. Mont olarak ise 1050 liraya dainese bir mont aldım ve çok iyi bir mont. Dizlik ve eldivenlerim ise orta kara bişey. Kaskı kesinlikle tavsiye ederim.
Arkadaşlar birde benim ön tekerin silindirinden bir sürtünme sesi geliyor çok hafif. Sizdede varmı acaba böyle bir sorun?
-
10 Eylül 2015, 19:45
1050 tl aşırı zorlar beni max 600 verebilirim
-
10 Eylül 2015, 20:26
M.BERBER adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar motorum geldi 2-3 gündür kullanıyorum motorun sesi normal değil bence ama batmanda ki bayii normal dedi ustaya pek güvenemedim sıfır motor ondandır dedi, otomobillerden kulağıma aşina olan bi ses sanki subap vuruyor gibi geldi yorumlarınız düşünceleriniz nelerdir.
motor kaç km de acaba?
Şahsi İnstagram Hesabım: _hayalet_ct.mc
Chaos Turkey MC - instagram: chaos.turkey.mc
Superlight Türkiye Facebook Sayfamız: slturkiye
-
10 Eylül 2015, 20:56
@avici ; motoru orta sehpaya al, elle ön tekeri çevir çok rahat dönüyorsa problem yok, balatalar tatlı sert değiyor fren diskine. Bir de motoru hiç ön fren yapmadan 3-5 km sür. Durup ön fren diskini tut, elle tutamayacağın kadar aşırı ısınma yoksa dert etme.
@M.Berber ; yeni motorda ciddi bir ayar bozukluğu yoksa subap ayarı 7.500-8.000'e kadar bozulmaz. Ciddi bir vuruntu olsa ustanın fark etmesi lazım. Sen de motoru orta sehpaya alıp rölantide çalıştırıp dinle, gaz verince artan bir ses mi dikkat et. Tek silindirin kendine has bir vuruntusu vardır ama dinlemeden bir şey söylemek zor buradan ..
-
10 Eylül 2015, 22:37
shadowmaster adlı üyeden alıntı
@avici ; motoru orta sehpaya al, elle ön tekeri çevir çok rahat dönüyorsa problem yok, balatalar tatlı sert değiyor fren diskine. Bir de motoru hiç ön fren yapmadan 3-5 km sür. Durup ön fren diskini tut, elle tutamayacağın kadar aşırı ısınma yoksa dert etme.
@M.Berber ; yeni motorda ciddi bir ayar bozukluğu yoksa subap ayarı 7.500-8.000'e kadar bozulmaz. Ciddi bir vuruntu olsa ustanın fark etmesi lazım. Sen de motoru orta sehpaya alıp rölantide çalıştırıp dinle, gaz verince artan bir ses mi dikkat et. Tek silindirin kendine has bir vuruntusu vardır ama dinlemeden bir şey söylemek zor buradan ..
Teşekkürler, ilk fırsatta deneyeceğim.
-
10 Eylül 2015, 23:46
Halihazırda 50 km de
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------
BlackGhost adlı üyeden alıntı
motor kaç km de acaba?
50 km de şuanda
-
11 Eylül 2015, 22:17
Kadıköy'de habersiz buluşmalar yakın takipteyim yakalayacağım sizi :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)