Arkadaşlar bir tane SL buldum. Ön direk değişmiş kazadan dolayı (amörtisörler vs) ama orjinal parçalarıyla değişmiş yani kendi servisinde.
Çok çok uygun fiyata buldum. Ne dersiniz alınırmı?
Arkadaşlar bir tane SL buldum. Ön direk değişmiş kazadan dolayı (amörtisörler vs) ama orjinal parçalarıyla değişmiş yani kendi servisinde.
Çok çok uygun fiyata buldum. Ne dersiniz alınırmı?
Abilerim, arkadaşlarım tekrardan selamlar. SL200 arayanlar için bir önce ki yazıma istinaden bir de fotoğraf koymak istedim.
Motorum 4.100km.de olup eylül 2014 çıkışlıdır. Bakımları aksatılmadan zamanında yapılıp her 500km.de bir zincir yağı eksik edilmemiştir.
Her yıkama sonrası özel olarak aldığım mat boya cilası ile cilasını atıp elimden geldiğinde korumaya ve temiz tutmaya çalıştım.
Bir adet çantası yırtıldı, diğer çanta sağlam demirleri ve bağlantılarıyla birlikte evde durmaktadır.
Yedek anahtarı ve takım çantası durmaktadır. Alıcıya özel mat boya cilası ve XL beden açık kask yanında hediyem olacaktır. Aktif olarak kullandığım için kilometre artabilir. İlginenler pm yoluyla iletişime geçebilir. Fiyat olarak 5.000TL düşünüyorum.
@exhell ; ön direk değiştirecek darbe ciddi bir darbe. Gidon da yamulmuş ve şaside de deformasyon olmuş olabilir. Bence riske girme.
@CamelBiker ; bu bilgiyi facebook sayfamızda da paylaşmanda fayda var.
yeşil mat rengini gördüm sahibinden.comda, aynı fiyat zaten bu renkte güzelmiş.. mekanik olarak değişiklik yok sanırım
Mat yeşil SL150 ya da boyanmış olabilir, SL200 mat yeşil 2016'da çıkacak, kaç model baktığın motor ?
Merhaba hemen yazamadım kusura bakmayın, kumandadaymış sorun hallettik bugun. Rodaj bakımını yaptırdım 30 tl tuttu, yağ değiştirdi vidaları kontrol ettik kadar. Ama yağ bilmediğim bir marka koydu aklıma o takıldı şimdi castrolden memnundu herkes o tip bişey koysam dahamı sağlıklı olurdu bilemedim? Gerçi performansından memnunum şuan
Şimdilik yeni yağ koymana gerek yok, 1000 km sonra yağ incelirse vites geçişlerinden hissedersin zaten.
Slm arkadaşlar motosiklet yanında bakım aletleri veriyolarmi anahtar alyan gibi ufak tefek şeyler
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım 3 gündür fırsat buldukça konuyu inceliyorum 2014 model sıfır buldum 5250 TL ye sizce fiyat nasıl?
güzel fiyat
Arkadaşlar motorla birlikte hangi kaskı kullanıyorsunuz acaba, bir kask bulamadım uygun. Shark raw mat alıcam bulamıyorum türkiyede, başka ne olur?
@exhell ; facebook sayfamızda 2 satılık ilanı var, bakıp değerlendirebilirsin
Herkese selam, foruma yeni katıldım sl200 ü ve bu sayfayı uzun süredir takip ediyorum.Sizden ricam bana yardım etmeniz.
Ehliyetimi aldım ama şöyle bişi var, bu motorun fiyatı bayisinde ne kadar? sahibinden de ki fiyatı hep böyle değildi bazı kişiler bu motoru 6000 in altında bayiden aldılar diye hatırlıyorum. Fiyatı ne zaman düşer yada düşmez mi?
8500 civarı kadar bütçem var ekipmanlarımı nasıl nerden alayım. siz neleri kullanıyosunuz?
Rize Ardeşen de bi bayii var ordan buldum bu fiyatı
@M.BERBER yeni mi aldınız?
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)