Kuba Motor Superlight 200
-
15 Nisan 2015, 22:42
3 bin bakımı geldi,uygun bi zamanda yaptırıcam,bu arızayı da özellikle sorucam.sonucu sizlerle paylaşıcam
Reklamlar
-
15 Nisan 2015, 23:31
karbüratör-sibob ayarıyla olay hallolur muhtemelen.bu arada jigleyi kapalı kullanın,ben öyle kullanıyorum.
-
16 Nisan 2015, 08:30
BlackGhost adlı üyeden alıntı
karbüratör-sibob ayarıyla olay hallolur muhtemelen.bu arada jigleyi kapalı kullanın,ben öyle kullanıyorum.
jigle nerede ben göremedim.yerini tarif edermisiniz
-
16 Nisan 2015, 09:13
haqan1987 adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Benim motor arada bi stop ediyor.seyir halindeyken kirmizi isik veya trafikten dolayi duruyorum ve stop ediyor.bilgisi olan var mi ?
Jikle kapalıyken durunca stop edebiliyor ama orta seviyeye alırsanız öyle bi problem olmuyor.Benimki hiç stop etmiyor.
-
16 Nisan 2015, 09:14
MoKo777 adlı üyeden alıntı
Jikle kapalıyken durunca stop edebiliyor ama orta seviyeye alırsanız öyle bi problem olmuyor.Benimki hiç stop etmiyor.
jigle yerini tarif edermisin.nerede tam olarak
-
16 Nisan 2015, 10:42
depo jiglesinin sağ tarafında biraz üstte siyah bir kulakçık var,üste yada yada alta oynar.benzin jiglesi odur.en altta konumlanmlaıdır,bu kapalı durumdur.
-
17 Nisan 2015, 14:43
Hava güzel çıktık dışarı, sonra bi mekana girdik bişeyler içmeye motoruda viteste bıraktık. İki üç saat oturduk sonra motorumuza atladık debriyajı sıkıp marşı bastık motor çalışmamak için resmen ısrar ediyor. Vitesi boşta bırakmayınca bu sorunla sürekli karşılaşıyorum.
-
18 Nisan 2015, 10:30
arada bendede oluyor bu durum,sizin moto kaç km deydi?
-
18 Nisan 2015, 10:54
arada bendede oluyor bu durum,sizin moto kaç km deydi?
430 km de şuan, üstündeki kalitesiz bujileri ngk ile değiştirmeyi düşünüyorum.
-
18 Nisan 2015, 10:55
Küba ve Ar-Ge, yan yana bile durmuyor bu iki kelime.
-
18 Nisan 2015, 20:59
burakcvck adlı üyeden alıntı
rodaj sürecindesin,normal durumlar o zaman.
ngk ile ben değişdim harika performans aldım tavsiye ediyorum.
Blindfire adlı üyeden alıntı
Küba ve Ar-Ge, yan yana bile durmuyor bu iki kelime.
sırf bunun için yorum yazdığınız için sizee madalya takmak lazım....
chopper ve SS de yanyana hiç durmuyor ama bizim chopperlara her zaman laf yetiştirme yarışına girende adı üstüne SS ler oluyor her ne hikmetse?
-
18 Nisan 2015, 22:12
benimkinden ngk çıkmıştı, çok enteresan bir durum
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
18 Nisan 2015, 23:50
Bu ne şimdi ?
Satalım mı biz motorları ya da sevmeyelim mi, ya da üzülelim mi Kuba sahibiyiz diye ?
-
19 Nisan 2015, 00:21
rodaj sürecindesin,normal durumlar o zaman.
ngk ile ben değişdim harika performans aldım tavsiye ediyorum.
sırf bunun için yorum yazdığınız için sizee madalya takmak lazım....
chopper ve SS de yanyana hiç durmuyor ama bizim chopperlara her zaman laf yetiştirme yarışına girende adı üstüne SS ler oluyor her ne hikmetse?
Kullanıcı kitapçığında NGK DR8EA onerilyor ama türkiyede bulamadim ebay dan almayı düşünüyorum, siz hangi modelini kullanıyorsunuz acaba?
-
19 Nisan 2015, 11:47
Kullanıcı kitapçığında NGK DR8EA onerilyor ama türkiyede bulamadim ebay dan almayı düşünüyorum, siz hangi modelini kullanıyorsunuz acaba?
almayın gerek yok ,benim kullandığım modeli alın gayet güzel işliyor.
ngk 5129- DPR7EA-9
10 TL fiyatı vardır.
-
20 Nisan 2015, 00:28
-
20 Nisan 2015, 09:29
Ben bu motorda arka lastiğe hava basamıyorum arkadaşlar.Benzin istasyonundaki pompa siboba tam oturmuyor.Bu haftasonu benzincide hava basayım dedim ön lastiğe sorunsuz bastım arka lastiğe sibobu oturtuğumu sandım fakat hava basmadı sonra bi baktım içindeki havayı da almış.Hemen yakındaki bi lastikçiye gittim onun da pompası oturmadı bişiler yapıp zar zor şişirdi.Sonra bi motorcuya gittim o sibobu söküp L şeklinde bir sibop takıyormuş lastikçiler böylelikle bu problem halloluyormuş.Aranızda bu problemi yaşayan yok mu ? Arka lastiğe havayı nasıl basıyorsunuz ?
-
20 Nisan 2015, 12:50
Ben bu motorda arka lastiğe hava basamıyorum arkadaşlar.Benzin istasyonundaki pompa siboba tam oturmuyor.Bu haftasonu benzincide hava basayım dedim ön lastiğe sorunsuz bastım arka lastiğe sibobu oturtuğumu sandım fakat hava basmadı sonra bi baktım içindeki havayı da almış.Hemen yakındaki bi lastikçiye gittim onun da pompası oturmadı bişiler yapıp zar zor şişirdi.Sonra bi motorcuya gittim o sibobu söküp L şeklinde bir sibop takıyormuş lastikçiler böylelikle bu problem halloluyormuş.Aranızda bu problemi yaşayan yok mu ? Arka lastiğe havayı nasıl basıyorsunuz ?
soldaki ufak hortumu kullanabiliriz.fiyatı 20 tl
-
20 Nisan 2015, 13:03
lastiğe hava basmak evet zor ama sibobu alt tarafa getirecek şekilde biraz bastırarak olayı çözüyoruz.
L tipi sibob aslında mantıklı bir seçim,lastikleri yenileyşince bunu yapacağım ama feyzioğundaki yukarıdaki üründe kullanılabilir.
Aynalar içinse güzel bir çalışma olmuş,gerçi ben yeni ayna alacağım bakıyorum netten.
yanlız egsoz ve gidon değişimi için berlin custom chopper 'a gidecekdim adamlar sanıyorum kapatmışlar ulaşamıyorum.istanbulda başka iyi ihçiliği olan egsoz ve gidon işleriyle uğraşan bir yer biliyormusunzu acaba?
-
20 Nisan 2015, 13:18
haqan1987 adlı üyeden alıntı
Bu hortum benzincideki hava pompasına monte oluyor mu ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)