Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kuba Motor Superlight 200

Motovento
    REKLAM ALANI
    BlackGhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL200 - Honda BlackWidow 2001 (Chaos MC)
    face sayfamıza olan ilgide giderek artıyor,yurtdışı beğenilerde gelmeye başladı.
    Bu hızla türkiye'nin superlight facebook sayfası olabiliriz,paylaşımlara devam...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    shadowmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL 200
    Ben face tarafında "SL 200 faydalı bilgiler" serisine başladım, kısa sürede çok kişi okuyor istatistiklerden görebiliyorum

ogeday35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KUBA SUPERLIGHT 200 2014
    Alıntı shadowmaster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben face tarafında "SL 200 faydalı bilgiler" serisine başladım, kısa sürede çok kişi okuyor istatistiklerden görebiliyorum
    Ben yanlış sayfada mıyım facede hangisi bizim

Motosikleti
    Kuba SL 200

Motosikleti
    evet face sayfası canlandı baya,bu konuda ihtiyaç baya var gibi görünüyor.

Paylaşımlara devam,forumdada soru soranlara zaten yardımcı oluyoruz bir şekilde.

Motosikleti
    Kuba SL 200
    Evet bazı yorumlar var "nihayet düzgün bir sayfa açıldı" yazan olmuş. W-Up yazışmalarında da söylediğim gibi, kimseyle yarışmıyoruz ama farkımız düzgün teknik bilgi paylaşımı ve estetik görsellerle konuyu cazip hale getirmek olmalı. Burayı da es geçmeyelim arada

burakcvck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XSR 700 Xtribute
    Arkadaşlar benim makinaya sis farı takmayı düşünüyorum, optik led olanlarından. Yaklaşık kaç watt'a kadar destekliyor bizim aküler bilginiz var mı?

Motosikleti
    Kuba SL 200
    Bir ara ben çifti 90TL'ye Çin üretimi takmıştım 15w, sürekli açık tutmadım aküden kaynaklı problem olmadı ama şöyle bir problemle karşılaştım, sallantıdan içindeki LED devresinin kabloları koptu. Sonra da çıkartıp iade ettim. Yani biraz pahalı bir şey takmak gerekli ama bu konuda da limit yok Hella ya da Tourateg'ler 350-400 TL maalesef ... Şimdi Aliekpres'den kromajlı LED bakıyorum benim kafaya uyumlu olsun diye.

Motosikleti
    Yamaha XSR 700 Xtribute
    Bir ara ben çifti 90TL'ye Çin üretimi takmıştım 15w, sürekli açık tutmadım aküden kaynaklı problem olmadı ama şöyle bir problemle karşılaştım, sallantıdan içindeki LED devresinin kabloları koptu. Sonra da çıkartıp iade ettim. Yani biraz pahalı bir şey takmak gerekli ama bu konuda da limit yok Hella ya da Tourateg'ler 350-400 TL maalesef ... Şimdi Aliekpres'den kromajlı LED bakıyorum benim kafaya uyumlu olsun diye.
    Ben de ebaydan siyah olanlarına bakıyorum. Taktım kafayı, gece harika görünüyor. Ön kısmı lensli olunca gayet yakışıklı duruyor. Bu işe girelim
    http://www.ebay.com/itm/271544706772...%3AMEBIDX%3AIT

Motosikleti
    Kuba SL 200
    Güzel görünüyor çok benzer bir Çin işine bakmıştım, notebook adaptörüne takıp denedik mükemmel ışık veriyor bu lensli olanlar, hatta bazıları çift anahtarla çakar olabiliyor ama yasal değil tabii, hayırlısı, montaj bitince fotoları bekliyoruz

Motosikleti
    Yamaha XSR 700 Xtribute
    Güzel görünüyor çok benzer bir Çin işine bakmıştım, notebook adaptörüne takıp denedik mükemmel ışık veriyor bu lensli olanlar, hatta bazıları çift anahtarla çakar olabiliyor ama yasal değil tabii, hayırlısı, montaj bitince fotoları bekliyoruz
    Bu verdiğim linkteki 3 modlu; tek anahtarda ard arda açıp kapatmayla mod değişiyor. İlk normal, ikincisi parlak ve üçüncüsü de çakar Akşamları normal farlar çok yetersiz kalıyor. Bunlar ile hem önümüzü daha net görebiliriz hem de iki tarafa monte ettiğimizde trafikte baya bir görünürlüğümüz artar diye düşünüyorum.Fakat bağlantıda röle gerektiğini falan okudum bizim aküde de sorun çıkarmaz inşallah. Bu hafta içinde siparişi geçeceğim

ubim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25 , Kuba superlight 200
    Arkadaşlar SAVA nın stoklarına bizim lastikler girdi fiyat olarakta iyi ne diyorsunuz değiştirmeye değermi.

Motosikleti
    bildiğimiz tek bir marka model var oda michlien city grip lastiklerdir.Fiyat olarka belki bunun iki katı olabilir ama en kalite ve güvenli lastikler söylediğim modeller olup birkaç arkadaş olarak söylediğim lastiklerden son derece memnunuz.

ubim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 25 , Kuba superlight 200
    Michelin de tam ölçü olmadığı için biraz çekinceliyim. Bu siteyi kullanarak ölçüleri karşılaştırıyorum. http://www.halaogullari.com/lastikta...stikhesap.html

Motosikleti
    Kuba SL 200
    @ubim; marka olarak sava'yı tanımıyorum yorum yapamam. 21.sayfadan başlayııp okursanız bolca lastik sohbetimiz var. Ben de tercihimi Michelin'ddn yana kullandım şu ana kadar da 1.600 km yaptım, kuru ve ıslak zemin performansından çok memnunum. Ebat olayını kafanıza takmayın, gerek görünüm ve gerekse teknik dinamikler açısından bir problem yaratmıyor. Her halikarda fabrika lastiklerini değişmenizi öneririm.
    ubim bunu beğendi.

8.makinaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KUBA Superlight 200
    Sava lastikler orta ayar olarak değerlendirilebilir. Michelin kadar yumuşak değil tabi ve yol tutuşu o kadar yüksek değil fakat güvenle alabilirsin. Bir IRC değil yani
    ubim bunu beğendi.

Motosikleti
    evet arkadaşlar,doların tavan yaptığı bu günlerde daha fazla bekleme yapmadan aliexpress'deki ikinci paketin siparişini geçtim.
    Önceki değişikliklerimden sonra eksikliklerim vardı şimdi bunları tamamlayacağım,işte alacağım ürünler;

sinyaller

Elcikler

arka stop

Dikiz aynası (dayanamadım yine,eski aldıklarım kırılmışdı yaptırması aynı para bende yenisini alayım dedim )

siparişler ay sonuna kadar elimde olur muhtemelen,sinyaller son değişikliklerden sonra çok sırıtyordu,değişmesi lazımdı onu hallediyorum.Stopda bundan ötürü değişmek durumunda kaldı.Elcikleride gidon ve motorun geometrisine uygun bir modelde değiştireyim dedim.
    egsoz sargı bezide aldım uygun fiyata ,5m si 7$ tutuyor,onuda boyanmayan koruma demirine uygulayacağım buda retro havası katacak motora.

Tabi kullandıkça motora uygulamak istediğiniz şeylerde değişiyor.Custom olayı gerçekten farklı bir olay,ben seviyorum şahsen.Yani motoruma baktığım ve bindiğim zaman "işte benim makinem" diyebildiğim her an daha fazla zevk alıyorum aletten zaten custom olayının özüde budur,kişiselleştirme ile kendi motorunuzu kendi stilinize göre değiştirip farklı bir hava katabiliyorsunuz.Zaten harleycilerin meşhur bir lafı vardır,her harley aynı değildir,mutlaka sürücüsünün bir parçasını taşır derler,haklılarda.Ben burada kendi custom değişikliklerimi paylaşıyorumki çinli denilip dışlanan bu motoru görenler belki fikirlerini değiştirip bağlandıkları önyargılarından kurtulurlar..

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:34 ----------

yeni gezi rotamız belirlenmiştir,gerekli bilgiler için aşşağıdaki linkden ulaşabilirsiniz;

http://www.motosiklet.net/forum/etki...er-gezisi.html

AsirMahfi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Crf 250 L
    Arkadaşlar merhaba, ben de aranıza katılmış bulunmaktayım. Gördüğüm anda tutuldum Hatta yetmedi bir arkadaşımın da aklına girdim, o da aldı. Geziye de katılmak istiyordum aslında ama motor daha 3 günlük ve ben de usta şoförüm diyemem. Bir dahakine artık. Bu arada direk bir soruyla başlayayım. Kask ve mont tercihleriniz neler? Bir türlü karar veremedim.

pitbullcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 Honda VT750 C Shadow & 69' Jawa 250 Classic
    hayırlı olsun kazasız belasız kullanın, aceleye gerek yok. kask olarak agv k3 kullanıyorum ceket olarak hudson korumalı deri ceket iki üründen de gayet memnunum tavsiye ederim.

Motosikleti
    Kuba SL 200
    Alıntı AsirMahfi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba, ben de aranıza katılmış bulunmaktayım. Gördüğüm anda tutuldum Hatta yetmedi bir arkadaşımın da aklına girdim, o da aldı. Geziye de katılmak istiyordum aslında ama motor daha 3 günlük ve ben de usta şoförüm diyemem. Bir dahakine artık. Bu arada direk bir soruyla başlayayım. Kask ve mont tercihleriniz neler? Bir türlü karar veremedim.
    Hayırlı olsun
    Adet üzerine sorayım, eğitim aldın mı ? Eğer düşünüyorsan GIS akademide kendi motorunla eğitim almanı öneririm, en baştan çok güvenli bir girizgah yapmış olursun. Benim kaskım ARAI Chaser, Kışlık ceketim Daninese D-Dry, yazlık ceket REVIT ES-2, pantolon, bot ve eldiveni de unutmuyorsun değil mi

@BlackGhost, şimdiden hayırlı olsun. Ben de siparişlerimi bekliyorum, riske girdim 1 bot bir pantolon sipariş ettim umarım bedenlerde bir sorun yaşamam. Bir de ayna ve stop lambası üzerine örümcek aksesuvarım geliyor

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)