Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kuba Motor Superlight 200

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    honda cbr 650f
    Arkadaşlar bu motorla uzun yol yapan varmı acaba? Benim icin cok onemli bi husus. İki kisi uzun yolu kaldirirmi bu motor hizi onemli degil. İstanbul - antalya arasi mesela?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BlackGhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL200 - Honda BlackWidow 2001 (Chaos MC)
    o kadar uzun yol hemde artçılı zor bence.Lastikleri değiştirmeniz ve rodajınızı iyi yapmanız lazım.Hız önemli değil diyorsunuz ama antalyayada 100km hızla gitmek işkence olur.Bu motorlar genelde şehir içi kullanımda daha rahat makineler,uzun yol için gidilmez demiyorum ama işkenceli olur yani.

barisilgas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson 883R / Kuba SL200
    [/URL]

[/URL]

[/URL]
    [/URL] [/URL]

shadowmaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba SL 200
    Alıntı provaker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu motorla uzun yol yapan varmı acaba? Benim icin cok onemli bi husus. İki kisi uzun yolu kaldirirmi bu motor hizi onemli degil. İstanbul - antalya arasi mesela?
    Ben bu hafta sonu İstanbul-Çanakkale-İstanbul yaptım. Gidilmez değil elbette gidilir ama özellikle artçı ile yaz aylarında 1,5-2 saatte bir biraz dinlendirmek gerekli. Ben dönüşümde 280 km non stop sürdüm, şişme falan yapmıyor ama yük artınca Güney ikliminde motorun sağlığı açısından ufak molalar gerekli. Sonuç olarak uzun yola gidilmez değil ancak yol boyunca 2.silindiri ve ek olarak bir 30km daha aramadım değil, bunları baştan bilip kabullenmek gerekli. Onun dışında gerçekten yormayan ve keyifli sürülen ekonomik bir motor.

Motosikleti
    Ufak çıkmışlar malesef :/

[IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]

Motosikleti
    Kuba SL 200
    Ben fotoğrafların arasındaki şu detayı yakaladım Barış, üzerinizdeki ilgi takdire değermiş

atik216 bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı shadowmaster adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben fotoğrafların arasındaki şu detayı yakaladım Barış, üzerinizdeki ilgi takdire değermiş

https://imageshack.com/i/p3E0u2cgj
    haha yok şenol abi bana değil o hanfendının baktıgı tarafta atlar vardı. Sanırım onlara bakıyordu

Motosikleti
    Kuba SL 200
    Öyle olsun bakalım, ya "organik" atlar ya da bence "demir" atlar(ımız)

barisilgas bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    honda cbr 650f
    Ben bu hafta sonu İstanbul-Çanakkale-İstanbul yaptım. Gidilmez değil elbette gidilir ama özellikle artçı ile yaz aylarında 1,5-2 saatte bir biraz dinlendirmek gerekli. Ben dönüşümde 280 km non stop sürdüm, şişme falan yapmıyor ama yük artınca Güney ikliminde motorun sağlığı açısından ufak molalar gerekli. Sonuç olarak uzun yola gidilmez değil ancak yol boyunca 2.silindiri ve ek olarak bir 30km daha aramadım değil, bunları baştan bilip kabullenmek gerekli. Onun dışında gerçekten yormayan ve keyifli sürülen ekonomik bir motor.
    Yani motor yolda birakmaz diyebilirmiyiz acaba. 2 saatte bir zaten mecbur durucam. Guzduz surusu olacak karanlik olursa otelde falanda kaliriz. Birde Canakkale den daha uzun yola gittinizmi yada gidildigini duyup\okudunuzmu acaba?

Motosikleti
    Kuba SL 200
    @provaker; bence yolda bırakmaz. Henüz gitmedim ama Eylül'de 2500-3000 km bir yol yapacağım. Full bakımları dışında yanıma yedek buji, ana sigorta, debriyaj ve fren teli alarak çıkacağım yola, ama bunlar SL200'e özel önlemler değil her uzun yolumda bunlar olur yanımda zincir temizleme sprayi ve yağı da tabii

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:38 ----------

Alıntı TimCage adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @shadowmaster geçmiş olsun. Bilelim ki başımıza gelirse şaşırmayalım :-) Şu motorum satılsın da hele...
    Servis sonrası faydalı olabilecek bilgileri paylaşacağım hepinizle...

mesut81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400 UG

sibop hk.

Arkadaşlar lastikleri michlen city grip taktırdım. şamyeli söküp sibop takmak istemedi lastikçi. orjinal sibopları inceymiş. matkapla büyütüp sibop takarsak hava kaçırır dedi. bende emin olamadım. sizde var mı sibop takıp dubleks yapan sorun yaşayan ?

Motosikleti
    bizim lastiklerde sibop değişimi oldu ,yatık sibop taktırdık hava basmada kolay oluyor.İşinin ehli bir lastikçinin yapabilceği bir şey.Sizin lastikleri nereden aldınız bilmiyorum ama biz kadıköydeki bayiden alıp taktırmışdık,tabi jantların sibop yerlerine müdahele ediliyor ama bizde sıkıntı yaşamadık.

1rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SL200

https://imageshack.com/i/p3E0u2cgj
    abi haklısın; buyrun ispatı :
    atik216 bunu beğendi.

Motosikleti
    yaw o kız hep bize baktı zaten
    yanındaki erkekr arkadaşıda rahatsız oldu dönüyo bakıyo ben burdayım havası yapıyo ama şimdi bizde kalabalığız,lafda edemiyor ama kız ne yapsın ortam ona farklı geldi tabi bakar

yolda beni cep telefonu ile çeken el sallayan kaç kız oldu,bu kız bakmış çokmu yani

8.makinaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KUBA Superlight 200
    Arkadaşlar kask tepesinden değil de, daha yere yakın bir yerden - koruma demirinden- çekilmiş iki adet videonun linkleri aşağıda. Kamera prof. olmadığından - eski annemin kamerası-, ve koruma demirinde olduğundan titreşim çok ve arada yıldırım gibi şeyler oluyor ekranda Ama gezi hakkında bir fikir veriyor. İsteyen aşağıdaki linklerden izleyebilir ya da indirebilir.

https://my.pcloud.com/publink/show?c...uIEgiVBHMytV07

https://my.pcloud.com/publink/show?c...QBWWnVbHDWXAVV

Bu da bendeki fotoğraflar ile ilgili link:

https://my.pcloud.com/publink/show?c...NChlv3uSiXyS70
    Varmak için değil sürmek için...

Motosikleti
    Mondial KT150, Suzuki Inazuma Gw250 F
    Alıntı 1rebel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi haklısın; buyrun ispatı : http://i.hizliresim.com/YBdNRD.jpg
    bakış açılarına bakarsak hem kız hem de arkadaşı benim KT150ye bakmış sanki ya da beni mi kesiolardı bilemiycem

Motosikleti
    Kuba SL 200
    @1Rebel; tebrikler ben o kareyi görememişim demek ki 😊 yaşasın adobe ps cs 6 )))

@BlackGhost; valla ben de onu düşündüm zavallı erkek arkadaş. Şimdi mecburen alacak bir SL200
    1rebel bunu beğendi.

Motosikleti
    Bakarlar tabi baksınlar bakıcaklar. Kötü gözle değil böyle hayran hayran baksınlar. İşin güzel kısımlarından biride ne yolda nede durduğumuz yerlerde herhangi bir taşkınlık apaçilik olmadı.En küçüğünden en büyüğümüze herkez gayet saygılı ve efendiydi.Bu derece güzel bir çoğunlukta Elbette hayran hayran bakarlar.
    1rebel ve necipalperen bunu beğendiler.

1rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SL200
    @necipalperen
    @shadowmaster
    @barisilgas

O değil de çocuk gerçekten hırs yapıp google a SL200 yazsa bu konuyu bulacak bunları okuyacak )

eğer bu satırları okuyorsan - biz dostuz mercan Tişörtlü abi !
    barisilgas ve necipalperen bunu beğendiler.

MoKo777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 700
    Dün blackghostun motorunun sesi çok hoşuma gitti bu hafta ben de gidip egzosu deldircem galiba daha tam emin değilim ama.Avcılardaki berk motor dimi ? @blackghost bir de orası yetkili bayi mi oluyor bakımları orda yaparsam garanti kapsamında oluyor dimi ? çünkü internetten kuba yetkili servislere baktığımda orası çıkmıyor ama bayiilerimiz kısmında çıkıyor tam olarak anlamadım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)