Cengiz usta tam olarak nerede avcılarda ? Ben bahçeşehehirde oturuyorum acıbademden aldığım için motoru oraya gidiyorum bi sıkıntı olduğunda.Ustanın yerini tam olarak söylerseniz iyi olur ben de oraya giderim bundan sonra
Cengiz usta tam olarak nerede avcılarda ? Ben bahçeşehehirde oturuyorum acıbademden aldığım için motoru oraya gidiyorum bi sıkıntı olduğunda.Ustanın yerini tam olarak söylerseniz iyi olur ben de oraya giderim bundan sonra
@moko777 motozerden mi aldınız? Memnun musunuz servisten?
Motozerden aldım fazla memnun olduğumu söyleyemem.Ama asıl sorun mesafe
Peki anadolu yakasında nereden alayım bu motoru ben, sıfır alıcam çünkü?
@ ikitekerli ; değerli kardeşim hiçbirimizin bir başkasına zorla birşey yaptırmaya çalıştığı yok, bu bizlere yakışmaz da ayrıca. Ancak adı üstünde grup sürüşü grup halinde bir bütünlük, belli kurallar dahilinde yapılan bir iştir. Bu sürüşte bireysel özgürlük diye bir kavram geçerliliğini yitirip bir bütün olarak hareket etme, grup içindeki herkesi düşünme ve ortak bir bilinçle hareket etme refleksleri ortaya çıkar. Nasıl ki sürüş hızımızı (örneğin) 70-80 km/h ile belirleyip arada 120 km/h gazlayanı onaylamıyorsak, gurubumuzun güvenliği ve dışarıya karşı oluşturduğumuz imaj bütünlüğü de önemlidir bizler için. O gün kısmetse 10-15 cruser/chopper, gerek düzenli sürüş, gerekse çevreyi ajite etmeden yapacağı yol sırasında aynı zamanda bilinçli motosiklet sürücüsü imajını da yansıtacaktır çevreye. En önemlisi de, ufacık bir terslikte dahi hepimizin canını sıkacak sonuçlar yaşamaktansa, korumalarımız sayesinde tabiri caiz ise olmasını istemediğimiz durumları problemsiz atlatmaktır. Ez cümle değerli kardeşim, SAĞLIĞIN VE GÜVENLİĞİN BİZLER İÇİN ÖNEMLİDİR.
Bu başlığı mümkün olduğunca SL200 konusu dışına taşımamak gayretindeyiz. Ancak bu noktada ufak bir hatırlatma olması için sizlerle 30-50 km/h süratte meydana gelen 2 kazada, pantolon ve mont olmadan oluşan sonucu paylaşmak isterim. Koruma konusunda 10 yılı aşkın süredir, grup sürüşlerinde gösterdiğim titizlik yüzünden her zaman "sevilmeyen / sevimsiz / aksi ihtiyar" oldum. Sizlere ve grubumuza birşey olmaması için de sonuna kadar bu sıfatları taşımaya razıyım...
Görüşmek üzere,
Güncel Son listemiz
@BlackGhost
@barisilgas
@shadowmaster
@pitbullcu
@okumayanhgs
@haqan1987
@8.makinaci
@MoKo777
@Exzina
@YouSuffer
@Kaldorein
@BearBiker
@CamelBiker
@mesut81
@coffe + Artçısı ile
@Deltaeagle
@ilker a.
@1rebel
@owlcruiser
@helmettolga
31 mayıs gezisi listesine dahil edilmiştir.Katılımların devamını bekliyoruz.
Superlight 200 Kullanıcıları bir göz atarsa sevinirim. ,
http://www.motosiklet.net/forum/mark...ona-250-a.html
Pitbullcu egzoz sesini yüklemedin hala bekliyoruz devirlerine göre bi video yap da fikir edinelim merak ettim
biraz yankı yapıyo ses çok gerçekçi olmamış ama en iyi bu oldu gerçeğini sürüşte dinlersiniz
fena durmuyor yanlız.ses güzel çıkıyor
Rölantideki sesi gayet tatmin edici olmuş, düşük devirde de fazla bozulmuyor, yükseldikçe tabii "tek silindirim ben" demeye başlıyor,
keyifle kullan
Güncel Gezi Listemiz
@BlackGhost
@barisilgas + 1 motorcu arkadaşı ile gelecek
@shadowmaster
@pitbullcu
@okumayanhgs
@haqan1987
@8.makinaci
@MoKo777
@Exzina
@Kaldorein
@BearBiker
@CamelBiker
@mesut81
@Deltaeagle
@ilker a.
@1rebel
@necipalperen
@owlcruiser
@helmettolga
31 mayıs gezisi listesine dahil edilmiştir.Katılımların devamını bekliyoruz.
Arkadaşlar merhaba,
Bugün 2100 kmde bir sl200'e bakmaya gittim.5500e anlaştık, motor temiz görünüyordu zaten sahibi de 40 küsür yaşında bi abiydi, sanmıyorum kötü kullanmış olsun. Sizce km'sine göre fiyatı iyi mi? (2014 model, ilk sahibinden alacam, fiyatın küsürat kısmına da vade yapacak) Mantıklı geldi bana ama, sizlerin de fikrini almak istiyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)