Kuba Motor Superlight 200
-
27 Mayıs 2015, 12:14
ikitekerli adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar ben de forma yeni ktoldım motoru alalı 1 gün oldu. Çok zevk aldım ce bu motorla başladım. Sonuçta bir scottr fiyatına alabiliyorsunuz. İstanbul şişliden aldım ve aynı motoru kullanan arkadaşlarla görüşmek yardımlaşmal isterim. Ofisim şişli camisinin karşısında genelde fulya tarafnda sürmeyi düşünüyorum.
hoşgeldin ..hayırlı olsun..
bende çağlayandayım,sormak istediğin sorular vs olursa haberleşip,görüşebiliriz
Reklamlar
-
27 Mayıs 2015, 12:32
BlackGhost adlı üyeden alıntı
hoşgeldin aramıza.bu hafta sonu pazar günü bir gezi etkinliğimiz var katılmak istersen mesaj atabilirsin.
Arkadaşlar bu arada sadece bu başlıkdan geziye katılım için mesaj atan arkadaşlarımız aşşağıdaki listedeki gibidir, ismini unttuğum var ise lütfen ismilerini belirtsinler listemize alalım.
@BlackGhost
@barisilgas
@shadowmaster
@pitbullcu
@okumayanhgs
@haqan1987
@8.makinaci
owlcruiser 2 arkadaşı ile beraber katılım sağlayackdır.
31 mayıs gezisi listesine dahil edilmiştir.Katılımların devamını bekliyoruz.
-BearBiker
-CamelBiker
-Owl Cruiser
-ve yanında gv250si ile helmettolga (foruma üye olmadığı için instagramdaki ismi ile yazdım)
-
27 Mayıs 2015, 12:36
tamamdır.diğer etkinlik sayfamızdada paylaştım.
-
27 Mayıs 2015, 12:43
Bu da benim Superlight'ım. Aranızdaki tek keeway kullanıcısıyım sanırım
Fotoğrafa ek sadece kırık ön camı çıkartıp arka sisy bara 2 adet Türk Bayrağı taktım.
-
27 Mayıs 2015, 12:55
orjinal keeway olarak tek sen varsın doğrudur.
-
27 Mayıs 2015, 13:40
Teşekkürler. Ben trafiğe pek çıkmak istemiyorum bu aralar ama gelirsen seni ağırlarım dostum. Ne tür bir kask alacağımı bilemiyorum mesela bugn almaya gitcem ama hiç fikrim yok. Dün ilk sürüşte fazla ısındı gibi motor. Tura katılmak için malzemem yetmicek sanırım. Sadece kaskım ve eldivenim var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:19 ----------
shadowmaster adlı üyeden alıntı
Geziye katılan tüm arkadaşlarımızın;
- Kask
- Korumalı Mont
- Eldiven
- Korumalı pantolon ya da harici koruma
- Korumalı bot
olmak üzere full ekipmanla gelmeleri gerekmektedir. Benzer gezilerde daha önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum, sonrasında üzülmeyelim.
Eksik ekipmanla gelenler grup sürüşüne alınmazsa kırılıp darılmasınlar.
Bu konuda gerekli duyarlılığı göstermenizi rica ediyoruz.
Ve tabii artçınız olacaksa aynı şekilde
Görüşmek üzere
Bu şartlarda ben de gelemeyeceğim. Çünkü yeni aldım motoru. Sadece kaskım ve eldivenim var. Hız yapmayan biri için pekte gerek yok bence. Bir de ne demek gruba almamak. Hayırdır Herkes kendinden sorumludur. Kimsenin gezi değil bu.
-
27 Mayıs 2015, 15:11
ikitekerli adlı üyeden alıntı
Teşekkürler. Ben trafiğe pek çıkmak istemiyorum bu aralar ama gelirsen seni ağırlarım dostum. Ne tür bir kask alacağımı bilemiyorum mesela bugn almaya gitcem ama hiç fikrim yok. Dün ilk sürüşte fazla ısındı gibi motor. Tura katılmak için malzemem yetmicek sanırım. Sadece kaskım ve eldivenim var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:19 ----------
Bu şartlarda ben de gelemeyeceğim. Çünkü yeni aldım motoru. Sadece kaskım ve eldivenim var. Hız yapmayan biri için pekte gerek yok bence. Bir de ne demek gruba almamak. Hayırdır Herkes kendinden sorumludur. Kimsenin gezi değil bu.
Yukarıdaki bir mesajında ekipmanlardan sadece 2 si olsa yeterli demiş blackghost.Sende eldiven ve kask ile sayıyı tutturuyorsun bence )
-
27 Mayıs 2015, 15:33
@haqan1987 ile birlikte avrupa yakasi ayagi ndan mecidikoy cevahir avm onu bulusup , ordan fsm uzerinden kavaciga gecis yapicaz. Bizle birlikte gelmek isteyenler ismini ve telefon numarasini bana mesaj atarsa pazar sabahi koordinasyon saglayip beraber gecebiliriz.
-
27 Mayıs 2015, 15:52
Kaldorein adlı üyeden alıntı
Yukarıdaki bir mesajında ekipmanlardan sadece 2 si olsa yeterli demiş blackghost.Sende eldiven ve kask ile sayıyı tutturuyorsun bence
)
barisilgas adlı üyeden alıntı
@haqan1987 ile birlikte avrupa yakasi ayagi ndan mecidikoy cevahir avm onu bulusup , ordan fsm uzerinden kavaciga gecis yapicaz. Bizle birlikte gelmek isteyenler ismini ve telefon numarasini bana mesaj atarsa pazar sabahi koordinasyon saglayip beraber gecebiliriz.
Ekipman sizin güvenliğiniz için,elbette herkezde tam ekipman olmasını dileriz ama en azından kaskınız,eldiveniniz ve montunuz olsun.
bu gezi olaylarında bireysel değil grubun genelini düşünmeliyiz zira dışardaki insanların bizi bilinçsiz ve vurdumduymaz bir görüntüde bakmasını istemeyiz.lütfen güvenlik ve grup sürüşü ile alakalı kurallarımızı şahsi algılamayın.
-
27 Mayıs 2015, 15:59
BlackGhost adlı üyeden alıntı
Ekipman sizin güvenliğiniz için,elbette herkezde tam ekipman olmasını dileriz ama en azından kaskınız,eldiveniniz ve montunuz olsun.
bu gezi olaylarında bireysel değil grubun genelini düşünmeliyiz zira dışardaki insanların bizi bilinçsiz ve vurdumduymaz bir görüntüde bakmasını istemeyiz.lütfen güvenlik ve grup sürüşü ile alakalı kurallarımızı şahsi algılamayın.
Katılıyorum kesinlikle.Hız yapmıyo dahi olsak mont yoksa 40-50km de yere düşüp sürüklenmek çok canınızı yakabilir
-
27 Mayıs 2015, 16:17
Arkadaşlar, Pazar günü etkinliğe ben de katılıyorum.Adımı yazarsanız sevinirim.Keyifli bir gün bizi bekliyor ilk toplu sürüşüm olcak
-
27 Mayıs 2015, 16:22
@BlackGhost
@barisilgas
@shadowmaster
@pitbullcu
@okumayanhgs
@haqan1987
@8.makinaci
@MoKo777
owlcruiser kendisi ve 1 arkadaşı ile beraber katılım sağlayackdır.(güncellendi)
-
27 Mayıs 2015, 17:17
10.30 gibi cevahir onunden kalkicaz arkadaslar tekrardan soyluyorum ordan fsm uzerinden kavaciga baglanicaz. Katilmak isteyen arkadaslar bana bilgi verirlerse gerek cevahir onu gerekse yol uzerinde ona gore koordinasyon saglamaya calisicam.
-
27 Mayıs 2015, 17:20
genel son gezi listemiz
@BlackGhost
@barisilgas
@shadowmaster
@pitbullcu
@okumayanhgs
@haqan1987
@8.makinaci
@MoKo777
@Exzina
@YouSuffer
@Kaldorein
@BearBiker
@CamelBiker
@mesut81
@coffe + Artçısı ile
@Deltaeagle
@ilker a.
@owlcruiser
@helmettolga
-
27 Mayıs 2015, 18:20
Bu seferki buluşma olmadı umarım bir sonraki olur.
@blackghost hocam bir de gösterge panelini değiştiriyordunuz ne oldu? Mümkünse görmek isterim yeni halini
-
27 Mayıs 2015, 18:25
exteras adlı üyeden alıntı
Bu seferki buluşma olmadı umarım bir sonraki olur.
@blackghost hocam bir de gösterge panelini değiştiriyordunuz ne oldu? Mümkünse görmek isterim yeni halini
valla bende görmek istiyorum paneli daha servisden alamadım,bugün hava şartları kötü olunca yarına kaldı yine ,yarınlar bitmedi bi türlü
-
27 Mayıs 2015, 18:32
:/ geç olsun güç olmasın diyelim o zaman. Avcılar da yaptırmıştınız diye hatırlıyorum sanki, cengiz ustaya mı emanet motor?
-
27 Mayıs 2015, 18:36
hayır,efkan ustada makine.havalar bozmasaydı alacakdım makineyi artık yarın kısmet.sırf şu gezi olayına hazırlayayım diye baya uğraştık,gezi zamanı çok bakılacak alete biliyorum.artık arkadaşları bilgilendiricez.
-
27 Mayıs 2015, 18:38
Cengiz ustada iyidir, en azından gv 250 kullanıcılarından duyduğum kadarı ile. Siz merakı gidermek için aldıktan sonra bir kaç fotoğraf yükleyin, bir de küçük nazar boncuğu
-
27 Mayıs 2015, 18:45
bi çıksında hayırlısıyla,paylaşacam detaylıca.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)